- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Wita Was kolejny nowy użytkownik

Post 03 maja 2009, 15:35

Witam,
Interesowałem się ezoteryką od dawna ale dopiero niedawno zdecydowałem się wziąć sprawy w swoje ręce. Zrobiłem kurs Reiki I stopnia, zaprzyjaźniłem się z wahadełkiem, medytuję, zacząłem prowadzić zdrowszy tryb życia, generalnie same plusy.
Pozdrawiam
Namaste
Kolik jazyků znáš, tolikrát jsi člověkem
Avatar użytkownikahypkonurko Mężczyzna
to ja

Imię: Kornel
Droga życia: 5
Typ: 9w1
Zodiak: bliźnięta
Cześć :)
Avatar użytkownikaNazcain Mężczyzna

Imię: Piotr
Droga życia: 7
Typ: 5w4
Zodiak: Lew, bawół
Cześć.
stancom Mężczyzna

Imię: Jan
Droga życia: 3
Typ: 8w7
Zodiak: Lew/koń
cieszę się, że istnieją takie fora internetowe bo wśród moich znajomych nie ma osób z którymi mógłbym rozmawiać na tematy ezoteryczne... Niestety byłbym postrzegany (w najlepszym wypadku) jako dziwak...
to ja

Witaj!

Żyjąc w społeczeństwie, z którym się nie zgadzamy, i które w dodatku nie jest świadome w dużym stopniu nawet samych siebie, normalne jest odrzucanie burzących spokój "unikatów" :) Na szczęście nasz świat już zmienił się na tyle, przynajmniej w niektórych rejonach, by nie palić nas za to na stosie ;)
“Mom always tells me to celebrate everyone's uniqueness. I like the way that sounds.”
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
Avatar użytkownikaEnlil Mężczyzna
Earth is my home now

Imię: Enlil
Droga życia: 7
Zodiak: Panteon
hypkonurko napisał(a):cieszę się, że istnieją takie fora internetowe bo wśród moich znajomych nie ma osób z którymi mógłbym rozmawiać na tematy ezoteryczne... Niestety byłbym postrzegany (w najlepszym wypadku) jako dziwak...

Skądś to znam, i pewnie jeszcze kilka osób z forum ;) Witaj wśród reszty wariatów :D
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół
I to właśnie TAKIE towarzystwo mi odpowiada:D Coś mi się wydaję, że się tutaj zadomowię... :thumbright:
to ja

Do powitań dołącza się całkiem normalna ;) chyba :P
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." ;)
Avatar użytkownikassilvia Kobieta

Droga życia: 4
Typ: TakaJednaJędzaMała
Zodiak: Żarłacz Tygrysi
Dzień dobry :)
Cóż, jeśli miałbym coś dodać od siebie to nic orginalnego nie wniosę :P Chociaż moje towarzystwo jest na tyle otwarte, to bliższe towarzystwo na tego typu tematy. Rodzice dali mi wolną rękę , chociaż trochę się martwią jak to będzie z małżeństwem i czy mnie nic nie opęta :P W szkole kryję się z tym od kiedy jakieś 1,5 roku temu katechetka mnie spytała czy przeczytałem coś w ferie zimowe, co robiłem, takie pytanie do klasy. No to ja jej powiedziałęm ,że kupiłem sobie książke natury ezoterycznej. Na zebraniu rodziców chciała ustawić mi wyjazd do Franciszkanów pod Krakowem :P Pentagram na szyi noszę, na lekcjach jestem głównie obserwatorem, czasem coś od siebie dodam na religii. Jakby ktoś się pytał to mówię ,że jestem agnostykiem i spokój :P
Klimek Mężczyzna

Imię: Piotr
Droga życia: 1
Zodiak: Bliźnięta

Powrót do działu „Ludzie”