Witam,
Interesowałem się ezoteryką od dawna ale dopiero niedawno zdecydowałem się wziąć sprawy w swoje ręce. Zrobiłem kurs Reiki I stopnia, zaprzyjaźniłem się z wahadełkiem, medytuję, zacząłem prowadzić zdrowszy tryb życia, generalnie same plusy.
Pozdrawiam
Namaste
Interesowałem się ezoteryką od dawna ale dopiero niedawno zdecydowałem się wziąć sprawy w swoje ręce. Zrobiłem kurs Reiki I stopnia, zaprzyjaźniłem się z wahadełkiem, medytuję, zacząłem prowadzić zdrowszy tryb życia, generalnie same plusy.
Pozdrawiam
Namaste
Kolik jazyků znáš, tolikrát jsi člověkem
-
hypkonurko
to ja - Imię: Kornel
- Droga życia: 5
- Typ: 9w1
- Zodiak: bliźnięta
-
Nazcain
- Imię: Piotr
- Droga życia: 7
- Typ: 5w4
- Zodiak: Lew, bawół
-
stancom
- Imię: Jan
- Droga życia: 3
- Typ: 8w7
- Zodiak: Lew/koń
cieszę się, że istnieją takie fora internetowe bo wśród moich znajomych nie ma osób z którymi mógłbym rozmawiać na tematy ezoteryczne... Niestety byłbym postrzegany (w najlepszym wypadku) jako dziwak...
-
hypkonurko
Witaj!
Żyjąc w społeczeństwie, z którym się nie zgadzamy, i które w dodatku nie jest świadome w dużym stopniu nawet samych siebie, normalne jest odrzucanie burzących spokój "unikatów"
Na szczęście nasz świat już zmienił się na tyle, przynajmniej w niektórych rejonach, by nie palić nas za to na stosie 
Żyjąc w społeczeństwie, z którym się nie zgadzamy, i które w dodatku nie jest świadome w dużym stopniu nawet samych siebie, normalne jest odrzucanie burzących spokój "unikatów"
Na szczęście nasz świat już zmienił się na tyle, przynajmniej w niektórych rejonach, by nie palić nas za to na stosie “Mom always tells me to celebrate everyone's uniqueness. I like the way that sounds.”
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
-
Enlil
Earth is my home now - Imię: Enlil
- Droga życia: 7
- Zodiak: Panteon
hypkonurko napisał(a):cieszę się, że istnieją takie fora internetowe bo wśród moich znajomych nie ma osób z którymi mógłbym rozmawiać na tematy ezoteryczne... Niestety byłbym postrzegany (w najlepszym wypadku) jako dziwak...
Skądś to znam, i pewnie jeszcze kilka osób z forum
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
I to właśnie TAKIE towarzystwo mi odpowiada:D Coś mi się wydaję, że się tutaj zadomowię... 
-
hypkonurko
Do powitań dołącza się całkiem normalna
chyba 
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." 
-
ssilvia
- Droga życia: 4
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi
Dzień dobry
Cóż, jeśli miałbym coś dodać od siebie to nic orginalnego nie wniosę
Chociaż moje towarzystwo jest na tyle otwarte, to bliższe towarzystwo na tego typu tematy. Rodzice dali mi wolną rękę , chociaż trochę się martwią jak to będzie z małżeństwem i czy mnie nic nie opęta
W szkole kryję się z tym od kiedy jakieś 1,5 roku temu katechetka mnie spytała czy przeczytałem coś w ferie zimowe, co robiłem, takie pytanie do klasy. No to ja jej powiedziałęm ,że kupiłem sobie książke natury ezoterycznej. Na zebraniu rodziców chciała ustawić mi wyjazd do Franciszkanów pod Krakowem
Pentagram na szyi noszę, na lekcjach jestem głównie obserwatorem, czasem coś od siebie dodam na religii. Jakby ktoś się pytał to mówię ,że jestem agnostykiem i spokój 
Cóż, jeśli miałbym coś dodać od siebie to nic orginalnego nie wniosę
-
Klimek
- Imię: Piotr
- Droga życia: 1
- Zodiak: Bliźnięta