- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Witam!

Post 11 lut 2008, 22:03

Witam wszystkich! Jestem nowa na tym forum, a zalogowałam się tutaj, gdyż ostatnio moje życie bardzo się zmieniło. Nie, wróć! To nie moje życie się zmieniło, tylko ja. Ostatnio mam różne dziwne sny, wizje, w większości prawdziwe, oraz takie jakby z przeszłego wcielenia. Mam też dziwne przeczucia, i wrażenie że rozmawiam ze zmarłymi. Mimo iż moje 12 lat to trochę mało, to jednak wiem, że moje problemy nie są zwyczajne. Mam nadzieję, że znajdę na tym forum ludzi, którzy mi pomogą. Cieszę się że znalazłam to forum i wszystkich pozdrawiam!!!
Avatar użytkownikaAnka0x Kobieta

Imię: Anna
Droga życia: 7
Zodiak: Lew (raczej Lwica)

Post 12 lut 2008, 00:06

Czesc Aniu :)
Jesli twoje wizje w wiekszosci sie sprawdzaja tzn ze masz dar, to chyba dobrze :) Z tymi zmarlymi moze i faktycznie sie komunikujesz ale mozliwe i ze to zwykle sny, forumowym expertom ;) moze byc ciezko cokolwiek podpowiedziec poniewaz najwazniejsze sa twoje odczucia. Jesli opiszesz na forum to napewno ktos w miare wmozliwosci i dostatecznej wiedzy Ci pomoze :)
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół

Post 12 lut 2008, 00:37

Witam,
Jesli sie sprawdza to co w snach no to masz talent i go nie zmarnuj ;) Mysle ze powinnas go sprobowac rozwinac, proponuje na poczatek zapisywac sny - prowadzic dziennik snow - po pewnym czasie bedziesz dokladnie wszystko pamietala co ci sie sni a co dalej to nie mam pojecia.

Jesli chodzi o kontakt ze zmarlymi to jest to kontakt w snach czy gdy jestes obudzona?
Anonim

Post 12 lut 2008, 22:08

Dziękuję za szybkie odpowiedzi! Sny i wizje które miewam rzeczywiście są bardzo przydatne, lecz nigdy nie dotyczą przyszłości. Pokazują zawsze teraźniejszość. A co do kontaktów ze zmarłymi, to czasem miewam sny z bliskimi, które raczej są zwykłymi snami. Czasem jednak na jawie słyszę głos zmarłej babci, którą ledwo pamiętam. Często we własnym umyśle zadaję jej pytania i słyszę odpowiedź, a raczej nie słyszę, co wiem, że akurat to powiedziała. I nie są to złudzenia, bo czasem odpowiedzi dotyczą rzeczy o których nie mam pojęcia. (np. skąd, na miłość Boską, w 6 klasie znam skomplikowane wzory chemiczne???) Zdarza mi się też "słyszeć" inne "głosy". Nieraz nawet, że podpowiadają mi na klasówce, więc raczej nie utrudniają mi życia, ale sprawiają, że jest ono niezrozumiałe nawet dla mnie samej.
Avatar użytkownikaAnka0x Kobieta

Imię: Anna
Droga życia: 7
Zodiak: Lew (raczej Lwica)

Post 12 lut 2008, 22:46

witaj Anno i czuj się normalną wśród normalnych :)
Avatar użytkownikaRadunia Kobieta

Droga życia: 5
Zodiak: Strzelec/Bawół

Post 12 lut 2008, 23:24

Również witam cieplutko :wink:

Pewnie niektórym uczącym sie jeszcze, przydałby sie taki dar od czasu do czasu :D
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." ;)
Avatar użytkownikassilvia Kobieta

Droga życia: 4
Typ: TakaJednaJędzaMała
Zodiak: Żarłacz Tygrysi

Post 12 lut 2008, 23:24

Ja w 1 kl czytałem książki o pierwiastkach :) Witaj!
Bubeusz 18:36:27
tam gdzie jest zbiorowisko, tam ktoś musi kierować, a tam gdzie ktoś kieruje, tam nie ma Przebudzonych.

http://skxr.za.pl
http://www.lastfm.pl/user/SKX_Rapomedyk
http://odsiebie.com/pokaz/2008422---42d7.html
Avatar użytkownikaskexin Mężczyzna
SKX Rapomedyk

Imię: Michał
Droga życia: 11
Typ: 4w5, wiem że to okropne
Zodiak: Ryby

Post 13 lut 2008, 00:44

Szczegolnie przydaloby by mi sie to na sesji :D Jesli to jest na jawie to korzystaj - zadawaj pytania na ktore bys chciala znac odpowiedz, sproboj sie cos dowiedziec ciekawego od duchow np. sproboj spytac o to jak rozwinac dar ktory posiadasz :wink:
Anonim

Post 13 lut 2008, 02:27

Rzeczywiście, bardzo ciekawe talenty... Coś jak początki jasnowidztwa... No i rozmowa ze zmarłymi... Pytanie tylko, czy to rozmowa ze zmarłymi ogólnie? Czy po prostu jeden konkretny przyjazny duch (babcia), który postanowił cię chronić i pomagać?
A co do wiedzenia rzeczy o których nie powinno się mieć żadnego pojęcia, też tak mam, od małego, choć mi nikt tego nie podpowiada, przynajmniej nie odbieram tak tego, a raczej wiem po prostu że to nie jest wiedza moja, pochodząca z mojego aktualnego umysłu. Nazywam to 'wiedzą przodków', albo 'pamięcią przodków'... Choć myślę o tym nie tyle jako o wiedzy czy pamięci biologicznych przodków (choć i tak być może), ale raczej jak o pamięci moich poprzednich wcieleń. Znam też osobę, koleżankę, która ma podobnie, choć z pewnym negatywnym elementem. Mianowicie wychodzi na to, że któreś z jej poprzednich wcieleń było 'wiedźmą' i spłonęło na stosie. Takie wspomnienia, sny itd. nie były i z resztą nadal nie są zbyt przyjemne, choć znikają powoli...
Cóż, wielu ludzi ma jakieś talenty, tylko wielu tego nie chce dostrzec, nie dostrzega, albo nie uznaje wcale za 'nienormalne', parapsychiczne, czy jeszcze inne, tylko za dar... Choćby od boga. Cóż, oby jak najwięcej osób świadomych...
"Zgodnie z zasadami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać,
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
Poszukujący

Droga życia: 11
Zodiak: tygrys

Powrót do działu „Ludzie”