Witam Wszystkich serdecznie, no oczywiscie moja obecnosc tutaj nie jest przypadkowa. Jestem tak jak i wszyscy pozostali podroznikiem. W mojej drodze do oswiecenia, kieruje sie pragnieniem milosci, prawdy. Od tego sie zaczelo moje nowe zycie. Gdy mialam dosc starego i nie chcialam zyc dluzej bez milosci, zaczely sie dziac w moim zyciu cuda, ktore zmienily nie tylko mnie, ale i cala moja rzeczywistosc. Od tamtego czasu minelo 6 lat. Dziwnych lat
) ale ciagle chce dla siebie wiecej. Chce bardziej byc, chce bardziej kochac, chce bardziej rozumiec i bardziej pragnac...
Tak wiec witam wszystkich bardzo serdecznie.
Dostalam juz od Was prezent na powitanie, dostalam Ramtha i sie zakochalam bo mamy wiele wspolnego.

Tak wiec witam wszystkich bardzo serdecznie.
Dostalam juz od Was prezent na powitanie, dostalam Ramtha i sie zakochalam bo mamy wiele wspolnego.

-
senna
chce sie obudzic
- Imię: DOROTA
- Droga życia: 1
- Typ: podroznik
- Zodiak: koziorozec
Witamy Dorotkę. : )
-
Sinbard
Blackbird - Imię: Mariusz
- Zodiak: Wodny Smok
-
nuntisunya81
to z miłoscią dobre - a na pragnienia trzeba czasem uważaćsenna napisał(a):............. i nie chcialam zyc dluzej bez milosci, .....................................................chce bardziej rozumiec i bardziej pragnac...
............

- easy russian
witaj w śnie pełnym MIŁOŚCI

czuwaj!

czuwaj!
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
Easy russian napisał(a):o z miłoscią dobre - a na pragnienia trzeba czasem uważaćsenna napisał(a):............. i nie chcialam zyc dluzej bez milosci, .....................................................chce bardziej rozumiec i bardziej pragnac...
.............
Szczególnie, jeśli w pobliżu znajduje się Easy russian. Krążą plotki, że zna on tajne praktyki miłosne i rozkochuje niewinne białogłowy samym spojrzeniem, przepełnionym praną. Miej się więc na baczności. Nikt nie zna dnia, ani godziny... kiedy Easy przybędzie:D.
Btw. Witamy na forum:)
-
Aletheia
- Imię: Aletheia
- Droga życia: 33
- Typ: 9w1
Aletheia napisał(a):Easy russian napisał(a):o z miłoscią dobre - a na pragnienia trzeba czasem uważaćsenna napisał(a):............. i nie chcialam zyc dluzej bez milosci, .....................................................chce bardziej rozumiec i bardziej pragnac...
.............
Szczególnie, jeśli w pobliżu znajduje się Easy russian. Krążą plotki, że zna on tajne praktyki miłosne i rozkochuje niewinne białogłowy samym spojrzeniem, przepełnionym praną. Miej się więc na baczności. Nikt nie zna dnia, ani godziny... kiedy Easy przybędzie:D.
Btw. Witamy na forum:)
Hmmm jak to prawdziwy Słowianin... samą swoja obecnością sprawia, że wszystkie niewiasty w promieniu 50 km maja wielokrotne orgazmy 25h/dobe/8day a week....
i nawet nie widzą dlaczemu

Mamy tylko Siebie.
-
nuntisunya81
nuntisunya81 napisał(a):Hmmm jak to prawdziwy Słowianin... samą swoja obecnością sprawia, że wszystkie niewiasty w promieniu 50 km maja wielokrotne orgazmy 25h/dobe/8day a week....
i nawet nie widzą dlaczemu
Jeśli by tak było, zamiast pomników papieża w każdym mieście stałyby pomniki ku czci Easiego;).
Swoją drogą, w tym co pisze Easy jest wiele sensu. Życie seksualne musi być naprawdę piękną sprawą, która w dzisiejszych czasach jest – jak mi się przynajmniej wydaje – mocno wypaczana.
-
Aletheia
Moim ulubionym filmem, kultowym jest seksmisja. Dla wszystkich, ktorzy zapomnieli jak zabawny jest seks polecam ostatnie sceny z filmu: co to? co to? 

-
senna
chce sie obudzic
Witam wszystkich ciepło i serdecznie , jestem serferem swojej świadomości , moim celem jest To by to co nie świadome stało się świadome
a dzięki temu że świadome- znane.
Myślę iż dzięki Wam świadomość świadomości będzie jeszcze większa
czego Wam i Sobie życzę.
Życzę Tobie czytelniku radości .
Pozdrawiam Mocą Miłości
Uriell.
czego Wam i Sobie życzę.
Pozdrawiam Mocą Miłości
Uriell.
Użytkownicy, którzy podziękowali za post: Ziarenko
-
Uriell
NicNie jest stałe oprócz Zmian
- Zodiak: Smok
Uriell napisał(a):Witam wszystkich ciepło i serdecznie , jestem serferem swojej świadomości , moim celem jest To by to co nie świadome stało się świadome
czego Wam i Sobie życzę.
Pozdrawiam Mocą Miłości
Uriell.
Kolejny smok. : )
Witam.
-
Sinbard
Sinbard napisał(a):Uriell napisał(a):Witam wszystkich ciepło i serdecznie , jestem serferem swojej świadomości , moim celem jest To by to co nie świadome stało się świadome
czego Wam i Sobie życzę.
Pozdrawiam Mocą Miłości
Uriell.
Kolejny smok. : )
Witam.
...a księżniczki żadnej

Mamy tylko Siebie.
-
nuntisunya81
nuntisunya81 napisał(a):...a księżniczki żadnej
Ale grymasisz.
Elektryczne gitary - Człowiek z liściem
-
Sinbard
nuntisunya81 napisał(a):...a księżniczki żadnej
Jak to żadnej? Panowie, a panienka Senna, która chce się obudzić, ale czeka na pocałunek księcia z białym rumakiem się nie liczy? Każdy smok zresztą przyzna, iż to czystej, książęcej krwi smakołyk:p.
-
Aletheia
Noooooo tak, ksiezniczka okazuje sie kopciuszkiem, smok smoczkiem a ksiaze zebrakiem
))
bajki, bajanie, bajduzenie.... eeeee tam nawet mi sie gadac nie chce.
... robie sie rozczarowana bo nie jestem pelno ani polkrwistym smakolykiem a napewno nie jestem podmiotem, zabka, kotkiem, ani niczym takim innym... to na wypadek gdyby ktos jeszcz sprobowal mnie klasyfikowac

bajki, bajanie, bajduzenie.... eeeee tam nawet mi sie gadac nie chce.
... robie sie rozczarowana bo nie jestem pelno ani polkrwistym smakolykiem a napewno nie jestem podmiotem, zabka, kotkiem, ani niczym takim innym... to na wypadek gdyby ktos jeszcz sprobowal mnie klasyfikowac
-
senna
chce sie obudzic