senna napisał(a):Moim ulubionym filmem, kultowym jest seksmisja. Dla wszystkich, ktorzy zapomnieli jak zabawny jest seks polecam ostatnie sceny z filmu: co to? co to?

A o pomnikach .... cicho mi być ....

Rozmaite słupy na rozmaitych rozdrożach ..............(nomen omen ) stoją

- easy russian
Aletheia napisał(a):nuntisunya81 napisał(a):Hmmm jak to prawdziwy Słowianin... samą swoja obecnością sprawia, że wszystkie niewiasty w promieniu 50 km maja wielokrotne orgazmy 25h/dobe/8day a week....
i nawet nie widzą dlaczemu
Jeśli by tak było, zamiast pomników papieża w każdym mieście stałyby pomniki ku czci Easiego;).
Swoją drogą, w tym co pisze Easy jest wiele sensu. Życie seksualne musi być naprawdę piękną sprawą, która w dzisiejszych czasach jest – jak mi się przynajmniej wydaje – mocno wypaczana.
Znaczy się co?
Nie próbowałaś jeszcze?

Mamy tylko Siebie.
-
nuntisunya81
chyba za duży promieńnuntisunya81 napisał(a):...............
Znaczy się co?
Nie próbowałaś jeszcze?

p. s. a w ogóle toi się "chopy " do nauki brać a nie tu pierdoły popychać w internecie .

- easy russian
ja tez mam 12 lat i jestem prawiczkiem
senna chodz na kolanka w celu przebudzenia

:-))
-
Arimare
- Imię: xxx
- Droga życia: 1
Arimare napisał(a):ja tez mam 12 lat i jestem prawiczkiem![]()
Biedna senna,
teraz to już ucieknie na bank.

Mamy tylko Siebie.
-
nuntisunya81
ona zasnęła .
Fajny awatar miała na początku ale chyba adminka - strażnik moralności kazała usunąć

Fajny awatar miała na początku ale chyba adminka - strażnik moralności kazała usunąć

- easy russian
nuntisunya81 napisał(a):Znaczy się co?
Nie próbowałaś jeszcze?
Kobiety mają umysł kolektywny, więc to jakoby retoryczne pytanie. Wystarczy bowiem, by jedna znalazła się w promieniu działania Easiego, a już świat stanie się lepszym miejscem dla wszelkiego stworzenia.
easy russian napisał(a):Fajny awatar miała na początku ale chyba adminka - strażnik moralności kazała usunąć
Nie wiem kto jest tą adminką, bo mamy admina samca. Ja jestem jedynie moderatorem, a i niczego usuwać nie kazałam. Cóż to więc za sugestywne pomówienia? W ramach pokuty nakazuję nosić przez pół roku papierową torbę na głowie i kapcie z łyka oraz kajać się wierzbową wicią;).
-
Aletheia
- Imię: Aletheia
- Droga życia: 33
- Typ: 9w1
i znów o seksie i do tego jakimś perwersyjnym - ech te kobietyAletheia napisał(a):................ papierową torbę na głowie i kapcie z łyka oraz kajać się wierzbową wicią;).

- easy russian
Cieszą się ludziki. : D
-
Sinbard
Blackbird - Imię: Mariusz
- Zodiak: Wodny Smok
easy russian napisał(a):i znów o seksie i do tego jakimś perwersyjnym - ech te kobiety
Heh, głodnemu chleb na myśli;).
-
Aletheia
- Imię: Aletheia
- Droga życia: 33
- Typ: 9w1
Aletheia napisał(a):nuntisunya81 napisał(a):Znaczy się co?
Nie próbowałaś jeszcze?
Kobiety mają umysł kolektywny, więc to jakoby retoryczne pytanie. Wystarczy bowiem, by jedna znalazła się w promieniu działania Easiego, a już świat stanie się lepszym miejscem dla wszelkiego stworzenia.
No może i umysł macie kolektywny ale inne organy macie zupełnie zindywidualizowane.

Czy to nie jest zabawne?
Mamy tylko Siebie.
-
nuntisunya81
Aletheia napisał(a):easy russian napisał(a):i znów o seksie i do tego jakimś perwersyjnym - ech te kobiety
Heh, głodnemu chleb na myśli;).
A brudnemu mydło w oczy.
Mamy tylko Siebie.
-
nuntisunya81
-
nuntisunya81
easy russian napisał(a):Fajny awatar miała na początku
no niestety mnie to ominelo chyba za duzo sie wlocze

:-))
-
Arimare
- Imię: xxx
- Droga życia: 1
easy russian napisał(a): Cały świat ( żeński ) czeka na naprawę .
Ma Ty rację rusek, caly świat jest żeński.
Gdzie te chłopy som ?

Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla