Witam wszystkich,
Nie wiem dlaczego tu jestem ,ale widocznie mam tu być.
Trafiłem na To forum , Pusty bez wypełnienia lub wypełniony pustką aż po brzegi :(
Mam nadzieję spotkać pięknych ludzi i siebie.
Pozdrawiam
Nie wiem dlaczego tu jestem ,ale widocznie mam tu być.
Trafiłem na To forum , Pusty bez wypełnienia lub wypełniony pustką aż po brzegi :(
Mam nadzieję spotkać pięknych ludzi i siebie.
Pozdrawiam
Użytkownicy, którzy podziękowali za post: Nazcain
-
empty_boX
Szukam wypełnienia - Imię: Krzysztof
- Droga życia: 11
- Typ: 1w2
- Zodiak: Baran
Witaj:). Skad zatem w tej pustce tyle dzwiekow? Cisza nie jest bezglosna ani pusta.
- Ania ayalen
O !! A oto i pierwszy Piękny człowiek
ech Boże ,dziękuję i za to..
ech Boże ,dziękuję i za to..
-
empty_boX
Ania ayalen napisał(a):Witaj:). Skad zatem w tej pustce tyle dzwiekow? Cisza nie jest bezglosna ani pusta.
Sam nie wiem, czuję ,że mam w sobie pustkę ,którą muszę zapełnić ale nic nie wydaje się wystarczająco dobre...
Nawet nie wiem czego szukam.To jakiś dziwny stan, po latach w beztrosce - taki zwrot.
-
empty_boX
Opowiedz o tej pustce, o tym co czujesz, jak ja czujesz? Zamaluj pusta przestrzen swoimi kolorami:)
- Ania ayalen
Powiedziałbym ,że jest to wielkie pragnienie Wiary, Świadomości i Przynależności ,których brak ,nie daje mi spokoju. Mam wrażenie ,że powinienem sobie coś przypomnieć ,robić coś innego , być kim innym, ale brak trzech powyższych wartości nie daje mi podstaw do poszukiwań .. oraz ich braku nie mogę zastąpić czymś innym. Stąd pewnie (jeśli dobrze siebie odczytuję..) ta pustka.
-
empty_boX
Pragnienie jest motorem poszukiwan, wiec dobrze ze je czujesz, to poczatek drogi ku sobie. Wiesz, Ty mowisz o swojej pustce, a ja przedziwnie widze Twoje kolory, wiele kolorow na tle rozbielonego, delikatnego blekitu. To niezwykle piekny obraz:). Mozesz zatem byc jakim zechcesz, siegnac po kolor ktory zechcesz...nie boj sie siebie.
- Ania ayalen
Ania ayalen napisał(a):Pragnienie jest motorem poszukiwan, wiec dobrze ze je czujesz, to poczatek drogi ku sobie. Wiesz, Ty mowisz o swojej pustce, a ja przedziwnie widze Twoje kolory, wiele kolorow na tle rozbielonego, delikatnego blekitu. To niezwykle piekny obraz:). Mozesz zatem byc jakim zechcesz, siegnac po kolor ktory zechcesz...nie boj sie siebie.
Trochę się boję ,lecz nie wiem dlaczego. Być jakim zechce... czy to normalne ,że nie znam swojego celu ?
-
empty_boX
A zastanow sie kto potrzebuje celu i do czego? Czy cel jest Ci potrzebny by zyc czy aby zycie nie bylo bezcelowe? Bo moze sie okazac ze odkryjesz go w chwili gdy przestaniesz go szukac w myslach:). Cele rosna wraz z nami, zmieniaja sie, dojrzewaja do tego bysmy je dojrzeli.
- Ania ayalen
empty_boX napisał(a):Ania ayalen napisał(a):Pragnienie jest motorem poszukiwan, wiec dobrze ze je czujesz, to poczatek drogi ku sobie. Wiesz, Ty mowisz o swojej pustce, a ja przedziwnie widze Twoje kolory, wiele kolorow na tle rozbielonego, delikatnego blekitu. To niezwykle piekny obraz:). Mozesz zatem byc jakim zechcesz, siegnac po kolor ktory zechcesz...nie boj sie siebie.
Trochę się boję ,lecz nie wiem dlaczego. Być jakim zechce... czy to normalne ,że nie znam swojego celu ?
normalne ale wyleczalne.
splot + czakry nóg zadbaj.
-
sosnowiczanin
patrzy w horyzont wydarzeń - Imię: Bartosz
- Zodiak: Ognisty Tygrys
Ania ayalen napisał(a):A zastanow sie kto potrzebuje celu i do czego? Czy cel jest Ci potrzebny by zyc czy aby zycie nie bylo bezcelowe? Bo moze sie okazac ze odkryjesz go w chwili gdy przestaniesz go szukac w myslach:). Cele rosna wraz z nami, zmieniaja sie, dojrzewaja do tego bysmy je dojrzeli.
Dla mnie,osoby ,która całe życie bujała w obłokach brak celu był niczym dziwnym ale teraz go szukam bo czuję ,że zmarnowałem mnóstwo czasu stojąc tak jakby w próżni i chcę się rozwinąć i dowiedzieć czegoś o sobie. Sytuacja, o której mówisz, byłaby możliwa gdybym żył "chwilą TERAZ" ale jaki jest praktyczny sposób ,żeby siebie osadzić w tych ramach gdy dookoła zoobowiązania do rodziny czy też przyjaciół?
Ostatnio edytowano 24 paź 2012, 07:27 przez empty_boX, łącznie edytowano 1 raz
-
empty_boX
sosnowiczanin napisał(a):empty_boX napisał(a):Ania ayalen napisał(a):Pragnienie jest motorem poszukiwan, wiec dobrze ze je czujesz, to poczatek drogi ku sobie. Wiesz, Ty mowisz o swojej pustce, a ja przedziwnie widze Twoje kolory, wiele kolorow na tle rozbielonego, delikatnego blekitu. To niezwykle piekny obraz:). Mozesz zatem byc jakim zechcesz, siegnac po kolor ktory zechcesz...nie boj sie siebie.
normalne ale wyleczalne.
splot + czakry nóg zadbaj.
Myślisz o powiększeniu czy ewentualych blokadach?
Proszę ,rozwiń.
-
empty_boX
Czakry nóg?
Co kraj to obyczaj... : )
-
Sinbard
Blackbird - Imię: Mariusz
- Zodiak: Wodny Smok
Sinbard napisał(a):Czakry nóg?
Że się tak wtrącę

Czakry stóp i nóg odpowiadają za zakorzenienie w rzeczywistość. Bez tego człowiek lata myślami gdzie bądź, czuje się zlękniony, wyobcowany, zestresowany itd.
Olbrzymia większość ludzi ma z problem z zakorzenieniem, szczególnie w Polsce i ogólnie na zachodzie.
"Bronią mistrza jest Transmutacja, a nie zarozumiały sprzeciw" Kybalion
http://wojtmucha.pl/?page_id=141 => Przypowieść na Twojego maila
http://wojtmucha.pl/?page_id=67 => Kurs medytacji i panowania nad umysłem
http://wojtmucha.pl/?page_id=141 => Przypowieść na Twojego maila
http://wojtmucha.pl/?page_id=67 => Kurs medytacji i panowania nad umysłem
-
flywojt