Miewam to dosyć często. Jest mi bardzo przyjemnie jakbym się unosił, ręce mam uniesione i wyprostowane palcami lewej dłoni głaszcze prawą rękę w górę i w dół, gdy się wybudzę to drapię przedramię na wysokości łokcia. Ktoś wie o co chodzi? żona też to kilka razy widziała ona z kolei bardzo dużo mówi przez sen...
-
Kris-THC
- Imię: Krystian
- Droga życia: 7
- Typ: 7w8
- Zodiak: Waga
poszukiwanie mistyki we wszystkim oddala od prawdy którą TY SAM jesteś, raczej nic to nie oznacza
szczerze mówiąc, ciężko zrozumieć Twoje pytanie 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
to jest to

ale moimi odpowiedziami radzę się nie sugerować
ale mogę jeszcze powiedzieć tyle, że podświadomość zawiera w sobie mnóstwo, niepojętą ilość programów, także ten o którym piszesz mogłeś nabyć w młodości
nic specjalnego za tym nie musi się kryć
gdy masz dobre sny tak się zachowujesz poprostu
a tych snów nie musisz pamiętać ponieważ nie odbywają się na wibracjach z którymi rezonuje Twój umysł 

![Kaczuszka ]]]:->](http://forum.przebudzenie.net/images/smilies/duckie.gif)
Kris-THC napisał(a): i wyprostowane palcami lewej dłoni głaszcze prawą rękę w górę i w dół, gdy się wybudzę to drapię przedramię na wysokości łokcia.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
to jest to

ale moimi odpowiedziami radzę się nie sugerować

ale mogę jeszcze powiedzieć tyle, że podświadomość zawiera w sobie mnóstwo, niepojętą ilość programów, także ten o którym piszesz mogłeś nabyć w młodości

-
Don Juan Matus
freemind :D hahah :D.
Kris-THC to co opisałeś jest faktycznie zabawne (zwłaszcza nagły zwrot akcji w momencie 'gdy się wybudzę to drapię przedramię na wysokości łokcia.') ale nie czuj się skrępowany :).
Ja myślę podobnie jak freemind, że nie ma w tym nic mistycznego, ja np. podobno bardzo często przez sen robię takie powolne półokręgi stopami :D heheheh
Kris-THC to co opisałeś jest faktycznie zabawne (zwłaszcza nagły zwrot akcji w momencie 'gdy się wybudzę to drapię przedramię na wysokości łokcia.') ale nie czuj się skrępowany :).
Ja myślę podobnie jak freemind, że nie ma w tym nic mistycznego, ja np. podobno bardzo często przez sen robię takie powolne półokręgi stopami :D heheheh
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Zodiak: Byk, Koza
powolne okręgi stopami?:D też tak mam 
wcześniej było to dla mnie naturalne, ale jak był remont i musiałam spać w pokoju siostry to ją o to szlag trafiał

wcześniej było to dla mnie naturalne, ale jak był remont i musiałam spać w pokoju siostry to ją o to szlag trafiał

-
honorata ;)
- Imię: Aga
- Droga życia: 4
- Zodiak: ryby
hahahha :D żółwik honoratka :D
ja jak spałam z przyjaciółką na wsi się o tym dowiedziałam :D właśnie też się wkurzała :D no cóż, każdy ma swoje dziwactwa :D
Z kolei mój brat mlaszcze przez sen, dla mnie to jest tak straszny odgłos :D. Takie "mlask mlask mlask" i przewrót na drugi boczek :D hahha
ja jak spałam z przyjaciółką na wsi się o tym dowiedziałam :D właśnie też się wkurzała :D no cóż, każdy ma swoje dziwactwa :D
Z kolei mój brat mlaszcze przez sen, dla mnie to jest tak straszny odgłos :D. Takie "mlask mlask mlask" i przewrót na drugi boczek :D hahha
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Zodiak: Byk, Koza
hahahahahaha:D
takie mlaskmlask delikatne jest słodkie
moja siostra młodsza czasem się przebudza w nocy i półprzytomna mówi do mnie jakoś po turecku jakby:D
takie mlaskmlask delikatne jest słodkie

moja siostra młodsza czasem się przebudza w nocy i półprzytomna mówi do mnie jakoś po turecku jakby:D
-
honorata ;)
- Imię: Aga
- Droga życia: 4
- Zodiak: ryby