Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

Uniesione ręce podczas snu

Post 07 sty 2011, 00:53

Miewam to dosyć często. Jest mi bardzo przyjemnie jakbym się unosił, ręce mam uniesione i wyprostowane palcami lewej dłoni głaszcze prawą rękę w górę i w dół, gdy się wybudzę to drapię przedramię na wysokości łokcia. Ktoś wie o co chodzi? żona też to kilka razy widziała ona z kolei bardzo dużo mówi przez sen...
Kris-THC Mężczyzna

Imię: Krystian
Droga życia: 7
Typ: 7w8
Zodiak: Waga

Re: Uniesione ręce podczas snu

Post 07 sty 2011, 12:35

poszukiwanie mistyki we wszystkim oddala od prawdy którą TY SAM jesteś, raczej nic to nie oznacza :) szczerze mówiąc, ciężko zrozumieć Twoje pytanie :P

:-k ]]]:->

Kris-THC napisał(a): i wyprostowane palcami lewej dłoni głaszcze prawą rękę w górę i w dół, gdy się wybudzę to drapię przedramię na wysokości łokcia.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

to jest to :D :D

ale moimi odpowiedziami radzę się nie sugerować :thumbright:

ale mogę jeszcze powiedzieć tyle, że podświadomość zawiera w sobie mnóstwo, niepojętą ilość programów, także ten o którym piszesz mogłeś nabyć w młodości :) nic specjalnego za tym nie musi się kryć :) gdy masz dobre sny tak się zachowujesz poprostu :) a tych snów nie musisz pamiętać ponieważ nie odbywają się na wibracjach z którymi rezonuje Twój umysł :)
Don Juan Matus Mężczyzna

Post 07 sty 2011, 18:13

freemind :D hahah :D.

Kris-THC to co opisałeś jest faktycznie zabawne (zwłaszcza nagły zwrot akcji w momencie 'gdy się wybudzę to drapię przedramię na wysokości łokcia.') ale nie czuj się skrępowany :).

Ja myślę podobnie jak freemind, że nie ma w tym nic mistycznego, ja np. podobno bardzo często przez sen robię takie powolne półokręgi stopami :D heheheh
Słońce gorące

Imię: Alicja
Droga życia: 11
Zodiak: Byk, Koza

Post 07 sty 2011, 21:46

powolne okręgi stopami?:D też tak mam :D
wcześniej było to dla mnie naturalne, ale jak był remont i musiałam spać w pokoju siostry to ją o to szlag trafiał :lol:
honorata Kobieta
;)

Imię: Aga
Droga życia: 4
Zodiak: ryby

Post 07 sty 2011, 22:03

hahahha :D żółwik honoratka :D

ja jak spałam z przyjaciółką na wsi się o tym dowiedziałam :D właśnie też się wkurzała :D no cóż, każdy ma swoje dziwactwa :D

Z kolei mój brat mlaszcze przez sen, dla mnie to jest tak straszny odgłos :D. Takie "mlask mlask mlask" i przewrót na drugi boczek :D hahha
Słońce gorące

Imię: Alicja
Droga życia: 11
Zodiak: Byk, Koza

Post 07 sty 2011, 22:12

hahahahahaha:D
takie mlaskmlask delikatne jest słodkie :D

moja siostra młodsza czasem się przebudza w nocy i półprzytomna mówi do mnie jakoś po turecku jakby:D
honorata Kobieta
;)

Imię: Aga
Droga życia: 4
Zodiak: ryby

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”