??

Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

??

Post 01 gru 2007, 12:28

Spałam dziś z moją koleżanką ,rano obudził nas telefon i z tego co wyczytałam obudziłysmy sie w fazie snu rem. Okazało się że śniłyśmy o tej samej osobie, dziewczyna ta nie jest kims nam bliskim i nigdy wczesniej o niej nie sniłyśmy ,jest to mojej kolezanki wróg ,w naszym śnie dziewczyna ta była z naszymi bliskimi z jej chłopakiem a z moją rodziną, zarówno w jednym jak i w drugim śnie dziewczyna ta była najważniejsza nasi bliscy nie słuchali nas. Nie wiemy jak may to zinterpretowac czy to możliwe że jakoś fale mózgowe przeszły z jednej na drugą.Wydaje nam się żę to conajmniej dziwne ,a może to po prostu zbieg okoliczności??
malanczia Kobieta

Imię: Aleksandra Oliwia
Droga życia: 9
Zodiak: baran

Post 01 gru 2007, 18:27

Na pewno jest to jakas wiadomosc od podswiadomosci dla was trzeba ja jakos zintepretowac. Ja np kiedys mialem sen po klotni z bratem [nie odzywalem sie do niego przez dzien] ze on siedzial na kompie i tel zadzwonil wtedy ja wszedlem na kompa i szperalem po jego gg okazalo sie ze nie ma mnie na liscie kontaktow :D Nastepnego dnia sie pogodzilem bo wzielem ten sen jako sygnal ze trzeba cos z tym zrobic. Mysle ze w waszym przypadku jest podobnie zwlaszcza jak obie mialyscie ten sam sen. Musicie to jakos zintepretowac.
Anonim

Re: ??

Post 13 maja 2010, 20:16

Jest jak najbardziej mozliwe, ze snilyscie ten sam sen. Rzadko sie zdaza, ale jednak.
Doll Kobieta

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”