To ci sen
JEstem w domu z 2oma kumplami i kolezanka, kumpel wyczuwa energie ktora podnosi materace - mowi zebysmy szli na zewnatrz do namiotu i owineli si emateracami i czekali na 'moc'. Ja mowi eze nie i ze zostajemy w domu , nagle widzimy jak ktos chodzi w ciemnosciach poza domme jaies dziecko... nagle gasnie swiatlo i pojawia sie to dziecko kolo mnie - wyglada jak lalka - bo to jest lalka
hehe... i ... czuje przed nia respekt ma on anas naenergetyzowac, lapie moja kolezanke za palca i... cos robi.. teraz moja kolej... daje jej palca - boje sie jej troche... i czuje nieprzyjemne uczucie jakby kopniecie proadu na calym ciele !!! potem znowu powtarza te energetyzacje.. i teraz kopniecie bylo naprawde silne - jestem starsznie wystraszony przed ta lalka ( w myslach mowie sobie ze chyba is ebnoje lalek
) ale wiem ze powinienem jej okazac szacunek i ja przytulam... ale nagle sie wystraszylem ejszcze bardziej i zapalam swiatlo - a ona znika wraz z pojawieniem sie swiatla!! uspokoilem sie troche.. odwracam sie a tam za mna na lozku jest scierwojad i cos wpieprza - ma strasznie dziwny pysk, atakuje mnie - odskakuj i przyciskam go drzwiami, nawalam go po glowie drziwami z jakies 10 razy - potem wychodzi na drgua strone drzwi a ja je zamykam.... i sie wlasnie budze
Po wstaniu czulem te energie na calym ciele... dziwne to bylo
miale m ochote wrocic do tego snu i skopac dupe lalce 

JEstem w domu z 2oma kumplami i kolezanka, kumpel wyczuwa energie ktora podnosi materace - mowi zebysmy szli na zewnatrz do namiotu i owineli si emateracami i czekali na 'moc'. Ja mowi eze nie i ze zostajemy w domu , nagle widzimy jak ktos chodzi w ciemnosciach poza domme jaies dziecko... nagle gasnie swiatlo i pojawia sie to dziecko kolo mnie - wyglada jak lalka - bo to jest lalka

Po wstaniu czulem te energie na calym ciele... dziwne to bylo

'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
-
pepex
Zip - Posty: 393
- Droga życia: 7
- Typ: 7w8
- Zodiak: Rak
co to jest ścierwojad?
fajne masz sny XD
Najgorszy mój: białowłosa staruszka za moim oknem z wielkim białym wilczurem. I nic więcej nie robi tylko stoi i się patrzy w okno moje. Czasem aż boję się przed snem wyjrzeć przez okno.
ostatnio w moich snach przewija sie motyw rzeki. Raz kolega mało co nie utonął, a ja w tym czasie byłam jakby kamerą. Bo we śnie mnie nie było, a widziałam co się dzieje.
A drugim razem koleżanka wpadła w podmokły teren przy rzecze.
fajne masz sny XD
Najgorszy mój: białowłosa staruszka za moim oknem z wielkim białym wilczurem. I nic więcej nie robi tylko stoi i się patrzy w okno moje. Czasem aż boję się przed snem wyjrzeć przez okno.
ostatnio w moich snach przewija sie motyw rzeki. Raz kolega mało co nie utonął, a ja w tym czasie byłam jakby kamerą. Bo we śnie mnie nie było, a widziałam co się dzieje.

"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
-
morphia
biszkopt - Posty: 664
- Droga życia: 4
- Typ: 4w5
- Zodiak: baran
Scierwojad.. hmm ciezko opisac
ale mial taka paszcze co sie otwierala na 4strony (N,S,W,E) taki lekko grubawy na 4erech nogach
przypominal mi troche scierwojada z gothica - dlatego go tak nazwalem, a pozatym jadl u mnie na lozku jakies czerwone scierwo
hehe
W tym moim snie dziwne bylo dla mnie to ze to uczucie 'energetyzacji' (ktore wcale nie bylo przyjemne) trwalo po przebudzeniu

W tym moim snie dziwne bylo dla mnie to ze to uczucie 'energetyzacji' (ktore wcale nie bylo przyjemne) trwalo po przebudzeniu
'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
-
pepex
Zip - Posty: 393
- Droga życia: 7
- Typ: 7w8
- Zodiak: Rak