Witam ..
Miałem sen dość krótki.. Sny śnią mi się rzadko .. a ale ten był dość inny który zwrócił moją uwagę właśnie na tą fontannę.
Zaczynał się od wyjazdu w samochodzie z osiedla na którym mieszkam.. Fontannę miałem po prawej stronie a jechałem w lewą stroną.. do tego była kłótnia z Mama o nią.. ja mówiłem że jej tu nie było a Ona że zawsze tu była. Po czym się obudziłem.
Fontanna była dość duża, wyraźna i działająca.. wyglądała jak by była w tym miejscu od lat.. była biała.
Na różnych stronach internetowych że jak
Woda to kac..
W blasku księżyca to wyjazd daleki..
Że jak mętna woda to kłopoty..
Kac to raczej nie.. bo pije co jakiś czas... i takich snów nie mam..
Co prawda w planach mam wyjazd na sylwestra w góry.. a być może za granice......
ktoś się bardziej orientuje ?
Pozdrawiam
Miałem sen dość krótki.. Sny śnią mi się rzadko .. a ale ten był dość inny który zwrócił moją uwagę właśnie na tą fontannę.
Zaczynał się od wyjazdu w samochodzie z osiedla na którym mieszkam.. Fontannę miałem po prawej stronie a jechałem w lewą stroną.. do tego była kłótnia z Mama o nią.. ja mówiłem że jej tu nie było a Ona że zawsze tu była. Po czym się obudziłem.
Fontanna była dość duża, wyraźna i działająca.. wyglądała jak by była w tym miejscu od lat.. była biała.
Na różnych stronach internetowych że jak
Woda to kac..
W blasku księżyca to wyjazd daleki..
Że jak mętna woda to kłopoty..
Kac to raczej nie.. bo pije co jakiś czas... i takich snów nie mam..

Co prawda w planach mam wyjazd na sylwestra w góry.. a być może za granice......
ktoś się bardziej orientuje ?
Pozdrawiam
- luktom
- Imię: lukasz
A ja znalazlam ze fontanna to zrodlo twojej sily, twojej boskosci. Fontanna zwiastuje pozytywne wydarzenia i szczescie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

- Eruanis
Ja też myślę, że to jest źródło siły i boskości którego się wypierasz :). Mama symbolizowała tutaj "mentora" kogoś kto Ci uświadamia swoją moc i Twój potencjał :).
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Ja zacznę od tego
Otóż śnią ci się co noc tylko ich nie pamiętasz lub nie chcesz pamiętać.
Jeśli chodzi o znaczenie obrazów podczas śnienia to tak na prawdę nie ma to nic wspólnego z realnym życiem a tym bardziej przyszłym gdyż takowej nie znamy.
Odpowiedzi moich przedmówców to raczej bardziej kwestia wiary niż prawdy.
Coś jak z bogiem niby go nie ma a jednak wielu w niego wierzy.
Twój sen to zlepek wydarzeń z dnia codziennego lub czasu przeszłego.
Prawdopodobnie generowany na podstawie dotychczasowych emocji z paru dni.
Ale jakich emocji to musisz sobie odpowiedzieć sam gdyż tylko ty wiesz co się dzieje u ciebie na co dzień.
Sny śnią mi się rzadko ..
Otóż śnią ci się co noc tylko ich nie pamiętasz lub nie chcesz pamiętać.
Jeśli chodzi o znaczenie obrazów podczas śnienia to tak na prawdę nie ma to nic wspólnego z realnym życiem a tym bardziej przyszłym gdyż takowej nie znamy.
Odpowiedzi moich przedmówców to raczej bardziej kwestia wiary niż prawdy.
Coś jak z bogiem niby go nie ma a jednak wielu w niego wierzy.
Twój sen to zlepek wydarzeń z dnia codziennego lub czasu przeszłego.
Prawdopodobnie generowany na podstawie dotychczasowych emocji z paru dni.
Ale jakich emocji to musisz sobie odpowiedzieć sam gdyż tylko ty wiesz co się dzieje u ciebie na co dzień.
- papux
- Imię: Kuba
- Droga życia: 33
- Zodiak: Ryby
Więcej harmoni, spokoju i akceptacji innych racji, a mniej kłótni (zewnętrznych i wewnętrzych) jest drogą do "przebudzenia", czyli ogólnie rozumianego docierania do duchowej cząstki człowieka (myślę, że metaforą rozbłysku/uwolnienia świadomości jest ta biała fontanna).

Witam i pozdrawiam

Witam i pozdrawiam

Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla