Czytalam przed snem ksiazke Osho o trzecim oku, Ukryte tajemnice, nie wiem, czy to ma znaczenie. Po obudzeniu nie bylam pewna, czy to mi sie snilo, czy to nie bylo jakies przeniesienie z poprzedniego wcielenia. We snie spotkalam 9 letnia dziewczynka, Hinduska, ktora wyglada jak ja w tym wieku, bylam tez tam ja jako ja dzisiaj, dorosla. Dziewczynke spotkala wielka krzywda, probowalam interweniowac, ratowac ja, nie bede opowiadala snu, ciekawi mnie Wasza wiedza i zdanie na ten temat, jestem tu pierwszy raz ( dzien dobry wieczor:). Ten sen byl inny, zapisuje sny, analizuje, czuje roznice, niemniej nie mam pewnosci. Jak to, czy mozna, po czym poznac czy ten sen nie o mnie 9 letniej, mogl byc snem o mnie w ktoryms z poprzednich wcielen? Bede wdzieczna za odpowiedz. Ewa
-
tea_time
- Imię: Ewa
- Droga życia: 3
- Typ: 4w5
- Zodiak: Zajac
Pomedytuj i zastanow sie sama. Skąd mamy to wiedziec ?;) Moze ksiazka miala byc impulsem do przypomnienia sobie czegos z poprzedniego wcielenia. A moze ksiazka wywolala sen (zwykla fantazja)
A moze to i to ;p Ty musisz to wiedziec.

>> !! http://www.meditationforworld.wordpress.com !! <<
"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."
NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."
NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
-
Gothic
Made in Universe - Imię: Adrian
- Droga życia: 8