Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.
Witam wszystkich serdecznie.

1) Ja pamięntam że jak miałem około dziesięciu lat, to było jeszcze przed rokiem 1990, to śnił mi się samolot który udeża w najwyższy wieżowiec świata. Wtedy nie wiedziałem jak nazywa się największy wieżowiec świata, i też nie miałem z kąd się dowiedzieć. A dwa lata temu dowiedz1) Ja pamięntam że jak miałem około dziesięciu lat, to było jeszcze przed rokiem 1990, to śnił mi się samolot który udeża w najwyższy wieżowiec świata. Wtedy nie wiedziałem jak nazywa się największy wieżowiec świata, i też nie miałem z kąd się dowiedzieć. A dwa lata temu dowiedziałem się że w najwyższy wieżowiec świata w 1993 roku podłożono furgonetkę z materiałem wybuchowym.
Szczery jak skomentujesz tens sen ?

2) W 1995 roku zimą śniła mi się pewna bardzo ważna osoba. Nie mogę tego ujawnić co to była za osoba. Pamięntam że znajduję się w pokoju i na ścianie pojawia sie jasny obraz, z pewna osobą w tym obrazie. Od tej osoby promieniowało światło. Wszędzie w około było tak ciemno że nic nie było widać. Nie było widać nawet tapczanu który stoi do dziś w miejscu, gdzie jakiś metr nad tym tapczanem był obraz z tą osobą. Nie było widać wokoło zupełnie nic, nawet okna przez które normalnie przebija światło z lampy ulicznej. Ta osoba mówiła do mnie pewne słowa których po przebudzeniu już nie pamięntałem. Ja też tej osobie sie o coś spytałem, ale nie pamięntam o co. Pamięntam że tej osobie płyneły łzy z oczu i mnie po chwili także. I w ciągu dwóch lat po tym śnie, to co mówiła ta osoba się sprawdziło. Nie bęnde opowiadał co się wydażyło przez te dwa lata, to były przykre doświadczenia.

3) Trzeci sen jaki mi się śnił tydzień temu był taki.
Że z bratem zakładamy podłogę drewnianą i ja si pytam brata, który mamy rok i tak się go spytałem kilka razy, w końcu mi odpowiedział że jest rok 2032. I to tyle sen się skończył.

4) Dziś w nocy śniło mi się wielkie miasto, patrzyłem na te miasto z góry. W kilka sekund wszystkie budynki runęły pod wpływem silnego podmuchu, jakby od bomby atomowej. Potem ujrzałem na niebie datę, Ta data to czas bardzo odległy rok 2032.
Natychmiast po tym śnie się obudziłem i opisuję to tutaj. Ten sen był dobrą godzinę temu od napisania tego tekstu tutaj.
Chciałem jeszcze dodać że osoba która mi towarzyszyła we śnie mówiła mi że to będzie w moim kraju. To znaczy ta osoba nie mówiła do mnie tylko tak jakby przekazywała mi myśl. Tej osoby nie widziałem we śnie, tylko czułem jej obecność.

Proszę o skomentowanie moich snów ?
beginning2031 Mężczyzna

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”