Miałem takie dwa dziwne sny w ciągu trzech tygodni.
Otóż spię sobie smacznie i nagle zrywam się z łóżka i widzę na zegarku 6:50 rano i od razu mówię - no to zaspałem i wtym momencie budzę się patrzę na zegarek około 3:00 w nocy. Kładę się i zasypiam i rano budzę się patrzę na zegarek 6:50 i rzeczywiście zaspałem ale ten fakt już widziałem dokładnie we śnie.
To samo powtarza się dzisiaj taka sama sytuacja.
Czy ja już awansuję na czarownicę?
Dziwi mnie fakt, że sny to raczej przeżycia, przeniesienie podświadomie stanu który już był
U mnie troszkę to inaczej się zdarzyło wyśniłem sobie stan który dopiero nastąpił i to z bardzo wielką dokładnością
Czy mam się już bać?
Otóż spię sobie smacznie i nagle zrywam się z łóżka i widzę na zegarku 6:50 rano i od razu mówię - no to zaspałem i wtym momencie budzę się patrzę na zegarek około 3:00 w nocy. Kładę się i zasypiam i rano budzę się patrzę na zegarek 6:50 i rzeczywiście zaspałem ale ten fakt już widziałem dokładnie we śnie.
To samo powtarza się dzisiaj taka sama sytuacja.
Czy ja już awansuję na czarownicę?
Dziwi mnie fakt, że sny to raczej przeżycia, przeniesienie podświadomie stanu który już był
U mnie troszkę to inaczej się zdarzyło wyśniłem sobie stan który dopiero nastąpił i to z bardzo wielką dokładnością
Czy mam się już bać?
-
Lopet7 Utopia
- Imię: Krzysztof
- Droga życia: 7
- Zodiak: koziorożec
A może to po prostu intuicja?
Ja często tak mam, że potrafię sobie wyśnić niektóre (co dziwne tylko złe) rzeczy.
Albo nawet na jawie wiem, że stanie się coś złego. Ogarnia mnie lęk i już wiem, że muszę się pilnować.
Ja często tak mam, że potrafię sobie wyśnić niektóre (co dziwne tylko złe) rzeczy.
Albo nawet na jawie wiem, że stanie się coś złego. Ogarnia mnie lęk i już wiem, że muszę się pilnować.
-
annabbb w tym wcieleniu cel???
- Imię: Anna
- Droga życia: 9
- Zodiak: ryby
Ja tez czasem śpię i budzę sie o zaprogramowanej godzinie lub minute przed. Moja podświadomośc mnie budzi. Dzis tak miałam , obudziłam się znowu minute przed tym jak budzik miał dzwonić.
- Anonim
Ja potraktowałabym to jak fajną zabawę i zobaczyła co będzie dalej. Bać się nie ma czego.
-
oczko
- Droga życia: 8
Lopet7 napisał(a):Czy mam się już bać?
Zdecydowanie zależy to od Ciebie,lecz osobiści bym nie zalecał.
Mam podobnie ze snami,rzadko a jednak...sen w którym śnię o tym,że zaraz zadzwoni budzik,no i po przebudzeniu tak jest,że zgadza się to z realem.Znaczy czas wstawać nadszedł...norma....nie przesadzaj

Kocham_kochać_miłością bezwarunkową
-
Maylo
co mi dał duch - cud ład i moc - Imię: Lech
- Droga życia: 5
- Zodiak: skorpion do bólu!!!