Witam,
Śniło mi się coś takiego:
Przyjechałem do jakiegoś miasta, nie było one duże. Nie wiedziałem, gdzie jestem. Próbowałem się dowiedzieć, gdzie jestem, ale nie dowiedziałem się. I potem objąłem przyjaciółkę i powiedziałem coś w stylu: ,,wszystko będzie dobrze " .
Co to może oznaczać ?
Przyjechałem do jakiegoś miasta, nie było one duże. Nie wiedziałem, gdzie jestem. Próbowałem się dowiedzieć, gdzie jestem, ale nie dowiedziałem się. I potem objąłem przyjaciółkę i powiedziałem coś w stylu: ,,wszystko będzie dobrze " .
Co to może oznaczać ?

-
shopen Śniący idiota.
- Imię: Mateusz
- Droga życia: 7
- Typ: entuzjasta
- Zodiak: bliźnięta
Może to że kiedyś się bardzo pogubisz(skala miasta), ale wszystko wróci do normy(tak przynajmniej sądzi dziewczyna
).Ale te słowa są troche dziwne?To jest moja interpretacja.

-
miska1
shopen napisał(a):Witam,
Co to może oznaczać ?
ten sen oznacza, ze jutro bedziesz mial kukurydziane platki z mlekiem.
a tak na serio, to bawia mnie posty typu: co moze ozn. moj sen? plix plox ktos zinterpretuje? "
W jednym temacie juz napisalem, ze raczej nikt nie zinterpretuje Waszych snow.
Tylko osoba, ktorej sie sni moze to zrobic. Sniacy podczas snu odczuwa mnostwo emocji, barw, kolorow, uniesien.
Bardzo ciezko przelac taki sen na papier, a pozniej prosic kogos zupelnie obcego o interpretacje.
Shopen, jesli interesujesz sie snami is atarsz dociec co oznaczaja. Sprobuj przez miesiac zapisywac swoj kazdy sen.
Mysle, ze z czasem zaczniesz zauwarzac pewne szczegoly, ktore pozowola latwiej zrozumiec sen i jego przeslanie.
-
Tys
- Droga życia: 11
- Zodiak: waga
Ogół można zrozumieć logiką 

-
miska1