Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

Dziwny sen.

Post 26 kwi 2011, 18:14

Siemka,

Śniła mi się dziewczyna której nigdy nie widziałem...
Piękna była Zielone Oczy, Średnio długie brązowe włosy z czerwonymi pasemkami... Ciemna spódniczka Mini , i biała bluzka...
We śnie przytulaliśmy się i wgl... Dała mi bilet na autobus (nawet ja tego nie rozumiem)
Wsiadla ze mną do tego Autobusu a kiedy ruszył ja się obudziłem.

Może mi ktoś wytłumaczyć co to wogole może znaczyć?
Ilumino Mężczyzna
Ahh...

Imię: KOnrad
Droga życia: 38
Zodiak: Smok

Re: Dziwny sen.

Post 26 kwi 2011, 22:37

Ilumino napisał(a):Siemka,

Śniła mi się dziewczyna której nigdy nie widziałem...
Piękna była Zielone Oczy, Średnio długie brązowe włosy z czerwonymi pasemkami... Ciemna spódniczka Mini , i biała bluzka...
We śnie przytulaliśmy się i wgl... Dała mi bilet na autobus (nawet ja tego nie rozumiem)
Wsiadla ze mną do tego Autobusu a kiedy ruszył ja się obudziłem.

Może mi ktoś wytłumaczyć co to wogole może znaczyć?

Może jakaś protekcja... ktoś pomoże Ci w załatwieniu ważnej sprawy. ;)
"Choć podróże wciąż bałamucą nie mniej niż rajskie jabłka, smaku dodaje im perspektywa powrotu. Przedziwna nić Ariadny, która nie pozwoli na emocjonalne zatracenie w życiowych labiryntach." /Małgorzata Matera/
flapper Kobieta

Imię: beata
Droga życia: 9
Zodiak: skorpion

Post 26 kwi 2011, 23:51

A może to tęsknota za piękna dziewczyną w spódniczce? Tego także bym nie lekceważył. A co działo się dookoła? Potrafisz przypomnieć sobie jakieś szczegóły?
Tao-Universum Mężczyzna

Post 28 kwi 2011, 00:54

Ciężko jest zinterpretować czyjś sen. Jak dla mnie, powinieneś pomyśleć nad znaczeniem elementów tego snu. Człowiek powinien interpretować według siebie. Rozłóż go i pomyśl nad każdą częścią po kolei. Co dla Ciebie oznacza ta dziewczyna, czemu wyglądała tak, a nie inaczej (może jakiś ideał?), co znaczy autobus i bilet i to, że Ci go dała. Co z elementami wokół? Twoje odczucia? Spróbuj najpierw to rozłożyć na części, a potem pomyśl nad tym, co ogólny obraz może znaczyć.
Gdyby MI się to śniło, uznałabym, że kobieta (lub pierwiastek kobiecy albo coś, co ona symbolizuje) mogłaby mi pomóc w posunięciu się do przodu. W końcu autobus kojarzony jest z podróżą i przystankami (etapami).
The Seeker

Droga życia: 4
Zodiak: Skorpion/Kogut

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”