Śniło mi się że jestem w pomieszczeniu podobnym do starych sal sądowych. Na środku był ring. We śnie grałem rolę boksera z wyglądem jak w rzeczywistości czyli tylko lekko wyrobione mięśnie. Moim rywalem był dosyć dobrze zbudowany murzyn koloru kawy z mlekiem. Spodenki miałem już założone, zdjąłem bluzkę i miałem czerwony podkoszulek z napisem Polska. Miałem założyć rękawice. W tej sali był taki otwór na drzwi i przez ten otwór zobaczyłem dziewczynę bardzo podobną do mojej znajomej z pracy (realne stosunki to cześć cześć niestety a chciałbym żeby było więcej). Nie wiem jak ale przywołałem ją do siebie i pomogła mi założyć rękawice. Miało właśnie dojść do walki. Nie słyszałem gongu a murzyn mnie atakuje. Przetrzymałem atak i sam zacząłem go bić w okolice serca. Nie zauważyłem a już była druga runda i sytuacja taka że ja go atakuję a on nie ma sił się bronić. Obróciłem się za siebie żeby zobaczyć czy dziewczyna patrzy. Patrzyła. Zauważyłem potem że z murzyna zostały kawałki mięsa, które rękoma rozwalałem. Nawet już rękawic nie miałem. Słyszę komentarze, że zabiłem człowieka a walka trwała 5 minut. Byłem załamany i się obudziłem. Ktoś byłby w stanie zinterpretować ten sen?
-
Zytus Look into my eyes
- Imię: Kamil
- Droga życia: 1
- Typ: 9w8
- Zodiak: Bliźnięta, Wąż
Zinterpretowac sen jest ciezko szczegolnie gdy tylko go opisales bez uwzglednienia opisu odczuc, emocji itd.
Utozsamiasz sie ze skrajnymi nacjonalistycznymi pogladami? Jak zareagowala kobieta obserwujaca Cie gdy 'roztlukles' tego czlowieka?
Utozsamiasz sie ze skrajnymi nacjonalistycznymi pogladami? Jak zareagowala kobieta obserwujaca Cie gdy 'roztlukles' tego czlowieka?
'Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.'
-
TwójCień
micro_space - Posty: 100
Już odpowiadam. We śnie po jego że tak powiem zabiciu czułem się źle, miałem świadomość że coś złego zrobiłem. Osobiście nie mam nic do kolorów skóry, nie jestem rasista. Tak samo we śnie nie czułem specjalnego gniewu, raczej nastawiony byłem przyjaźnie. A kobieta patrzyła się tylko i w momencie kiedy dopiero on nie mógł się bronić. Stała koło tego wejścia i się patrzyła. Po zmasakrowaniu rywala nie miałem okazji jej zobaczyć
-
Zytus Look into my eyes
W takim razie niestety nie wiem jak zinterpretowac ow sen. Byc moze jakis inny forumowicz sprosta temu zadaniu.
'Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.'
-
TwójCień
micro_space - Posty: 100
Nie wiedziałem że to będzie taki problem. Dzięki za chęci i czekam na interpretację kogoś innego... Cieniu naprawdę dzięks
-
Zytus Look into my eyes