Z przyjemnością czytam forum "Przebudzenia" i widzę wielu fantastycznych młodych ludzi. Bardzo cieszę się, że takie forum istnienie i działa.
Zgodnie ze zwyczajem, czyli tradycją, powiem kilka słów o sobie. Rozwojem duchowym interesuję się od zawsze, mam już 42 lata, ale mając lat 15 chciałem iść do klasztoru i czytałem mistyków. Praktykowałem różne formy jogi i medytowałem (i robię to nadal). Zainteresowałem się świadomym śnieniem i napisałem pierwszą w Polsce książkę o tym w 1996 roku. Tak naprawdę jednak najbardziej pasjonuje mnie rozwój świadomości, medytacja i komunikacja z ludźmi. Uważam, że umiejętności skutecznej komunikacji idealnie łączą się z rozwojem świadomości i muszą się wzajemnie uzupełniać w celu osiągnięcia pełni.
Jeśli chcesz o mnie więcej przeczytać
kliknij tu
Wzajemny wpływ samopoznania i umiejętności komunikacji wspieraja się w celu osiągnięcia głębokiego, szczęśliwego i zdrowego stylu życia.
Tak w skrócie mógłbym opisać swoje poglądy i przekonania.
Pozdrawiam wszystkich!
Adam
Zgodnie ze zwyczajem, czyli tradycją, powiem kilka słów o sobie. Rozwojem duchowym interesuję się od zawsze, mam już 42 lata, ale mając lat 15 chciałem iść do klasztoru i czytałem mistyków. Praktykowałem różne formy jogi i medytowałem (i robię to nadal). Zainteresowałem się świadomym śnieniem i napisałem pierwszą w Polsce książkę o tym w 1996 roku. Tak naprawdę jednak najbardziej pasjonuje mnie rozwój świadomości, medytacja i komunikacja z ludźmi. Uważam, że umiejętności skutecznej komunikacji idealnie łączą się z rozwojem świadomości i muszą się wzajemnie uzupełniać w celu osiągnięcia pełni.
Jeśli chcesz o mnie więcej przeczytać
kliknij tu
Wzajemny wpływ samopoznania i umiejętności komunikacji wspieraja się w celu osiągnięcia głębokiego, szczęśliwego i zdrowego stylu życia.
Tak w skrócie mógłbym opisać swoje poglądy i przekonania.
Pozdrawiam wszystkich!
Adam
-
AdamBytof.pl
Uwolnij swój umysł! - Imię: Adam
- Zodiak: Strzelec
-
Nazcain
- Imię: Piotr
- Droga życia: 7
- Typ: 5w4
- Zodiak: Lew, bawół
Witam
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
http://inm.webd.pl/img/userbary/userbar.jpg
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
http://inm.webd.pl/img/userbary/userbar.jpg
-
Seginus
- Droga życia: 33
Dziękuje za miłe przyjęcie. Zgodnie jednak z net-etykietą nie powinniśmy chyba sobie tu "panować" prawda?
Jestem Adam albo AdamB (tak często się podpisuję) i już!
Pozdrawiam
AdamB
Jestem Adam albo AdamB (tak często się podpisuję) i już!
Pozdrawiam
AdamB
Uwolnij swój umysł!
-
AdamBytof.pl
Uwolnij swój umysł! - Imię: Adam
- Zodiak: Strzelec
-
togashi
- Imię: Jacek
- Droga życia: 11
- Typ: 4w5
- Zodiak: Smok
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
witamy 

"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
-
morphia
biszkopt - Posty: 664
- Droga życia: 4
- Typ: 4w5
- Zodiak: baran
Witaj Adamie, miło Cię tutaj gościć tymbardziej, że jakiś czas temu mieliśmy przyjemność przeprowadzić i ukazać w naszym magazynie wywiad na temat świadomych snów
. Czuj się jak u siebie w domu
Pozdrawiam.
. Czuj się jak u siebie w domu
Pozdrawiam.
-
ErAmon
Szukam... - Posty: 85
Witam witam
wlasnie niedawno przeczytalem Twoje 2ie ksiazki - respect 

'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
-
pepex
Zip - Posty: 393
- Droga życia: 7
- Typ: 7w8
- Zodiak: Rak