- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Witam szanownych forumowiczów!

Post 10 mar 2007, 13:08

Z przyjemnością czytam forum przebudzenia i widzę wielu fantastycznych młodych ludzi. bardzo cieszę się, że takie forum istnienie i działa.

Zgodnie ze zwyczajem, czyli tradycją, powiem kilka słów o sobie. Rozwojem duchowym interesuję się od zawsze, mam już 42 lata, ale mając lat 15 chciałem iść do klasztoru i czytałem mistyków. Praktykowałem różne formy jogi i medytowałem (i robię to nadal). Zainteresowałem się świadomym śnieniem i napisałem pierwszą w Polsce książkę o tym w 1996 roku. Tak naprawdę jednak najbardziej pasjonuje mnie rozwój świadomości, medytacja i komunikacja z ludźmi. Uważam, że umiejętności skutecznej komunikacji idealnie łączą się z rozwojem świadomości i muszą się wzajemnie uzupełniać w celu osiągnięcia pełni.

Wzajemny wpływ samopoznania i umiejętności komunikacji wspieraja się w celu osiągnięcia głębokiego, szczęśliwego i zdrowego stylu życia.

Tak w skrócie mógłbym opisać swoje poglądy i przekonania.

Pozdrawiam wszystkich!
Adam
Avatar użytkownikaAdamBytof.pl Mężczyzna
Uwolnij swój umysł!

Imię: Adam
Zodiak: Strzelec

Powrót do działu „Ludzie”