Witam. Znalazłem ten portal przez przypadek i od razu coś zmusiło mnie do zalogowania. Jestem 16 latkiem o ciekawym charakterze, którego osobiście nie potrafię sprecyzować. Ezoteryką interesuję się od bodajże roku, ale związek z nią zawarłem już dawno temu. W tym momencie nie mogę prowadzić rozwoju duchowego w takim tempie w jakim bym chciał to robić, ale daję sobie jakoś radę jak tylko mogę. Mam nadzieję, że dużo się tu nauczę, bądź ja was wiele nauczę
Chciałbym jeszcze zaznaczyć, żeby nie było potem kontrowersji, że z wiary katolickiej raczej zrezygnowałem, ponieważ wydaje mi się ona nie spełniać moich wymogów duchowych. Nie chciałbym obrazić żadnego z forumowiczów, więc uprzedzam. Poza tym w swoich wypowiedziach zazwyczaj używam "Boga", w taki sposób, żeby było niektórym łatwo zrozumieć.
Chciałbym jeszcze zaznaczyć, żeby nie było potem kontrowersji, że z wiary katolickiej raczej zrezygnowałem, ponieważ wydaje mi się ona nie spełniać moich wymogów duchowych. Nie chciałbym obrazić żadnego z forumowiczów, więc uprzedzam. Poza tym w swoich wypowiedziach zazwyczaj używam "Boga", w taki sposób, żeby było niektórym łatwo zrozumieć.
-
Macha
Wschodzący Ezoteryk - Imię: Michał
- Droga życia: 7
- Zodiak: Ryby
.......witaj
-" I mimo, iż cudem tego świata jesteś człowieku, nie wywyższaj się, bo wielkość Twoja w możliwości czynienia miłości, czego inni na Ziemi tej nie mają" - to z forum
-" I mimo, iż cudem tego świata jesteś człowieku, nie wywyższaj się, bo wielkość Twoja w możliwości czynienia miłości, czego inni na Ziemi tej nie mają" - to z forumDla przyjaciół nawet ciemność nocy i milczenie są rozmową 

-
diawlo
Om Mani Padme Hum - Imię: Jacek
- Droga życia: 1
- Zodiak: skorpion
-
leaozinho
- Droga życia: 1
-
Katarzynka
Czesc Macha, raczej sporo na tym forum bylych katolikow wiec zaskoczenia raczej nie bedzie z tego powodu
Za troche ponad pol roku bedzie mozna powiedziec "fajna data" (07-07-07
)
Za troche ponad pol roku bedzie mozna powiedziec "fajna data" (07-07-07
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
hej Tobie...............to było dawno...........ale jeśli wciąż prawda, to.........moglibysmy o tym pogadac...........
pozdrawiam z czelusci nocy
pozdrawiam z czelusci nocy
i'm a fountain of blood in a shape of a girl....i ide tam, gdzie ide.....;]
-
kaa
nikt nigdy tak jak teraz - Imię: kaa
- Droga życia: 33
- Typ: 4w5
- Zodiak: szczur