Witam
Pochodze z południa Polski, to czym tutaj jest nazwane jest nazwane ezoteryką, zajmuję sie od ładnych paru latek. m.in. huną,szamanizmem.
nie powiem że was pozdrawiam na koniec bo było by to nie szczere poki co...
Mam nadzieje że skorzystamy wszyscy na rozmowach tutaj prowadzonych (choc prawde mówiąc, sam chyba nie wierze to co pisze, patrząc na atmosfere tutaj panującą... )
Może nie całkiem miło sie przywitałem
, no ale nie na tym to polega ;] (dla mnie tylko oczywiscie)
Pochodze z południa Polski, to czym tutaj jest nazwane jest nazwane ezoteryką, zajmuję sie od ładnych paru latek. m.in. huną,szamanizmem.
nie powiem że was pozdrawiam na koniec bo było by to nie szczere poki co...
Mam nadzieje że skorzystamy wszyscy na rozmowach tutaj prowadzonych (choc prawde mówiąc, sam chyba nie wierze to co pisze, patrząc na atmosfere tutaj panującą... )
Może nie całkiem miło sie przywitałem
, no ale nie na tym to polega ;] (dla mnie tylko oczywiscie)-
hiuny
???
No faktycznie, dosyc nietypowe przywitanie
No ale Witam, choc moze rowniez nie bardzo brzmi to przekonywujaco biorac pod uwage Twoje przywitanie... Jestem tylko ciekaw co Cie sklonilo aby sie tu zarejestrowac skoro nie zupelnie Ci sie tu podoba...
No faktycznie, dosyc nietypowe przywitanie
No ale Witam, choc moze rowniez nie bardzo brzmi to przekonywujaco biorac pod uwage Twoje przywitanie... Jestem tylko ciekaw co Cie sklonilo aby sie tu zarejestrowac skoro nie zupelnie Ci sie tu podoba...
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
A no sam nie jestem tego do końca pewien, myśle że to "wyjdzie w praniu"
Nie napisze że pozdrawiam bo to nie sie za sobą pewien "skutek"
kochasz swoje kajdany, to je "całuj" dalej?!
kochasz swoje kajdany, to je "całuj" dalej?!
-
hiuny
witaj
korzystac mozna z wszystkiego - bez wzgledu na atmosfere, o ile potrafimy wyciagac wlasciwe wnioski...
korzystac mozna z wszystkiego - bez wzgledu na atmosfere, o ile potrafimy wyciagac wlasciwe wnioski...
...all these words I don't just say...
-
leaozinho
- Droga życia: 1
przyłączam się do zdania leaozinho - czytasz tematy które Ciebie interesują , inną sprawą są wypowiedzi , myślę że można odpowiadać, komentować itd. i podejść do tego bez negatywnych emocji.Witam - wszystko zależy od nas samych 

Dla przyjaciół nawet ciemność nocy i milczenie są rozmową 

-
diawlo
Om Mani Padme Hum - Imię: Jacek
- Droga życia: 1
- Zodiak: skorpion