Jesteś energią?
Poczułam twoją energię. Sama się rozjaśniłam i uśmiechnęłam.
Jaki piękny poranek!!!
Poczułam twoją energię. Sama się rozjaśniłam i uśmiechnęłam.
Jaki piękny poranek!!!
Użytkownicy, którzy podziękowali za post: Caille
- baska
- Imię: Barbara
- Droga życia: 7
- Zodiak: koza, strzelec
Właśnie tak :)
Burza wyciągnęła mnie z domu. Wyszłam w środku nocy na deszcz i poszłam do lasu.
I stałam na skraju lasu i patrzyłam w niebo.
Nawet nie wiem jak opisać to uczucie, bo wciąż buzuje we mnie adrenalina.
Burza wyciągnęła mnie z domu. Wyszłam w środku nocy na deszcz i poszłam do lasu.
I stałam na skraju lasu i patrzyłam w niebo.
Nawet nie wiem jak opisać to uczucie, bo wciąż buzuje we mnie adrenalina.
Zatańcz ze mną!
-
Caille
Przyleciała
- Imię: Ania
- Droga życia: 9
- Typ: 7w6
- Zodiak: Bliźnięta
Znam to uczucie, też uwielbiałam spacerować w czasie burzy, za to teraz wyszczotkowałam psa!
Wreszcie jest porządnie wyszczotkowany, a to dzięki burzy.
Pies się boi grzmotów, tuli się do mnie, więc stoi spokojnie gdy go czeszę, bo normalnie ucieka. Oboje jesteśmy z tego zadowoleni.
Wreszcie jest porządnie wyszczotkowany, a to dzięki burzy.
Pies się boi grzmotów, tuli się do mnie, więc stoi spokojnie gdy go czeszę, bo normalnie ucieka. Oboje jesteśmy z tego zadowoleni.
- baska
- Imię: Barbara
- Droga życia: 7
- Zodiak: koza, strzelec
http://www.maya.net.pl
kin dnia :
kin dnia :
KIN 195 - Niebieski Kosmiczny Orzeł
Dziś dostrzegam, co zagradza mi drogę do spełnienia marzeń. Dziś uwalniam się od kompleksów, obaw, zewnętrznych zależności, przymusów, nakazów i zakazów. Kierując się sercem, staję się anteną sięgającą do wyższych wymiarów. Dziś nikomu niczego nie zazdroszczę. Materia nie ma już nade mną władzy. Niezależność jest kluczem do bogactwa.
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
- sinsemilla
To był mój ulubiony watek
Witam ponownie, po latach, użytkowników tego Forum. Mam nick mIrna, przybrany przed laty, nie wiedzieć wtedy dlaczego? Teraz skojarzenia mam jednoznaczne Kto jeszcze wie dlaczego
Witam ponownie, po latach, użytkowników tego Forum. Mam nick mIrna, przybrany przed laty, nie wiedzieć wtedy dlaczego? Teraz skojarzenia mam jednoznaczne Kto jeszcze wie dlaczego
Pędząc komercyjne życie, pełne monitoringu siebie i otoczenia, zasuwa się truchtem w częstotliwości niewolnicze.
Życia kibic' przeginasz.
Życia kibic' przeginasz.
- mIrna
- Imię: Grażyna
- Droga życia: 4
- Zodiak: kogut/bliźniak