No wlasnie, co o nich myslicie?
Jest wiele teorii na ich temat, ale tak naprawde, ktora zazebia sie z prawda?
Kosmici? Wyzsza swiadomosc? A moze zart ze strony ludzi? (prawie jak w reklamie
)
Zawsze ciekawily mnie kregi, dlatego chcialbym poznac wasze odczucia na ten temat
Jest wiele teorii na ich temat, ale tak naprawde, ktora zazebia sie z prawda?
Kosmici? Wyzsza swiadomosc? A moze zart ze strony ludzi? (prawie jak w reklamie

Zawsze ciekawily mnie kregi, dlatego chcialbym poznac wasze odczucia na ten temat
-
Krzyzak
- Imię: Bartlomiej
- Droga życia: 7
- Zodiak: lew
Z tego co się przez długi czas naoglądałem na discovery, to tylko 1% wszystkich kręgów nie jest zrobiony przez człowieka. Tyle wiem, ciekawe.
- Biało czarny
- Imię: Bartek
- Zodiak: Strzelec
chomikuj.pl/konstruktor81/film/Dokumenty/Wierzyc+nie+wierzyc/Wierzy*c4*87+nie+wierzy*c4*87+-+Kr*c4*99gi+w+zbo*c5*bcu.PL%281%29,408310093.rmvb
polecam dla rozjasnienia
i na deser .. www.circlemakers.org
polecam dla rozjasnienia

i na deser .. www.circlemakers.org

:-))
-
Arimare
- Imię: xxx
- Droga życia: 1
Może obce cywilizacje wiedzą że gdyby wpakowali się ze swoim latającym spodkiem w środek miasta to wojsko by ich wystrzelało zanim by wylądowali.... Kosmici wzbudzają w nas strach, więc może wola oni bardzo powoli uświadomić nam o ich istnieniu
- Qsavery
Dobrze mówi Qsavery.
Chociaż nie o wojsko a o poziom ewolucji chodzi.
Te stworzone kręgi przez kosmitów mają swoją teść.
Uważam że jest ich więcej niż 1 %.
Jedne mówią o przebiegunowaniu, nadchodzącym zrównaniu słońca z galaktycznym równikiem (układy planet) , inne o kodzie DNA, o czakramach,o tym że są inne wymiary, o ewolucji, o potrzebie wglądu we własne "JA".
To są moje odczucia.
Dla ciekawskich, mogę wysłać na maila niezłą mozaikę kręgów, używam jako tapety (ok 60 najlepszych wg mnie, uwielbiam się w nie wpatrywać
)- wysłać mi info na priva z mailem.
Polecam
Chociaż nie o wojsko a o poziom ewolucji chodzi.
Te stworzone kręgi przez kosmitów mają swoją teść.
Uważam że jest ich więcej niż 1 %.
Jedne mówią o przebiegunowaniu, nadchodzącym zrównaniu słońca z galaktycznym równikiem (układy planet) , inne o kodzie DNA, o czakramach,o tym że są inne wymiary, o ewolucji, o potrzebie wglądu we własne "JA".
To są moje odczucia.
Dla ciekawskich, mogę wysłać na maila niezłą mozaikę kręgów, używam jako tapety (ok 60 najlepszych wg mnie, uwielbiam się w nie wpatrywać

Polecam

-
SpaceMan
- Imię: Robert
- Droga życia: 22
- Qsavery