Witam, co może znaczyć, że ostatnio śnię nazwijmy to dziwnie, niby ma to ład i skład, ale z drugiej strony nie. Np. śniłam, że mam myszkę i świnkę morską (w rzeczywistości mam tylko świnkę), myszka biegała i nie dała się złapać lub nie chciałam jej złapać, pojawił się pies, ale go nie widziałam, wiem, że pjawił się pies osoby, której nie darzę sympatią i zagryzł mi myszkę i widziałam czerwone wnętrzności, nie przejełam się tym i ta osoba mówiłą że nic się nie stało i rozmawiłam z tą osobą wpierw przez tel. tak jakby była moją dobrą znajomą i we śnie wiedziałm i myślałam co jej sięstało, że nie atakuje mnie tylko jest przyjazna. Potem powiedziała mi o ślubie swojego syna (z którym kiedyś byłam związana) i o dacie grudnia i jakimś święcie. O co w tym chodzi?
"Jeśli czegoś gorąco pragniesz ,to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci sie to osiągnąć.. Czasami tylko trzeba sobie dopomóc
-
szukam_prawdy87
Alef - Imię: Alicja
- Droga życia: 9
- Typ: 5w4
- Zodiak: strzelec
O co w tym chodzi?
Raczej o nic.
Mózg w śnie nie myśli krytycznie więc pląta fakty z bujdą.
- papux
- Imię: Kuba
- Droga życia: 33
- Zodiak: Ryby
Ostrzeżenie przed tą osobą, lub manifestacja Twoich obaw / niechęci / nieufności względem niej.
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza