Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

Prośba o przetłumaczenie snu

Post 27 sie 2011, 21:42

Witam jakoż iż jest to mój pierwszy post , chciał bym sie przywitac :)

No to teraz do problemu , mam powtarzający się sen odkąd pamiętam czyli od 6 roku życia , a teraz mam 15 lat (czyli trwa to już 9 lat ) przezywam ten sen raz do roku , czyli było ich już dziewięć a sen wygląda tak: jestem sobie w moim łóżku wstaje z niego bo czuje jak by coś mie wołało podchodzę do drzwi i wychodzę z domu (mieszkam w domku jedno rodzinym ) na klatkę słyszę ,że ten głos dobiega z piwnicy , bez wachania wchodzę do niej nagle drzwi za mną się zatrzaskują widzę jak jestem rozrywany , i na koniec snu zawsze pojawia się twarz tam gdzie powinno znajdować się lewe oko jest wyryty krzyż , a tam gdzie powinno być prawe oko znajduje się satanistyczny pentagram
Uczucia po wybudzeniu się z tego snu mi towarzysza to strach i płacz (gdy wstaje jestem zapłakany) z góry dziękuje za pomoc
mestoo

Droga życia: 31
Typ: 4w5
Czy nigdy nie zajmowałeś się seansami spirytystycznymi choćby dla zabawy?
big

Imię: big
hmmy , nie nie zajmowałem się tym , ale interesuje się sporo okultyzmem , goecja i innymi typu sprawami paranormalnymi
mestoo

Droga życia: 31
Typ: 4w5

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”