Witajcie,
Jak w temacie miałem pierwszy naprawdę świadomy sen i w związku z tym chciałbym opowiedzieć o tym następnie zapytać o parę rzeczy a także poradzić się jak nauczyć się częściej doświadczać tego stanu
LD zacząłem interesować się jakiś rok temu, na początku trochę o tym czytałem, poznawałem różne techniki, następnie nawet próbowałem podążać zgodnie z poradnikiem jaki znalazłem w necie. Jednak nie byłem za bardzo wytrwały w swoich postanowieniach. Po jakimś czasie wracałem do zamiaru nauczenia się śnić świadomie ale nigdy nie byłem wytrwały.
Dziś jednak zdarzyło się coś co znów nakręciło mnie na LD
Miałem Świadomy sen. To może opowiem 
Wspomnę jeszcze, że w ten stan wszedłem nad ranem, obudziłem się ok 8 po niespecjalnie dobrze przespanej nocy ( była burza i strasznie MIOTAŁO piorunami - jak szatan
), miałem jakieś tam sny które nawet pamiętam ale były normalne - nieświadome. No i po przebudzeniu zasnąłem ponownie i pyk! Sen. Jestem w jakimś pomieszczeniu i postanowiłem stwierdzić czy sen jest świadomy! przyłożyłem rękę do ściany i pomyślałem że łatwo przeniknę palcami przez nią i udało się, teraz byłem już pewny że śnię świadomie! Od razu zapragnąłem spotkać dziewczynę i pyk była dziewczyna, po namiętnych pocałunkach spacerowałem z nią, ona musiała iść na chwile do akademika ? chyba no a ja pomyślałem że mi się znudziła i poszedłem dalej. Spotkałem kumpli i powiedziałem im że to sen i że możemy robić wszystko. Poszliśmy po wódkę. W sklepie wywaliłem cały blat i powiedziałem sorry ale nie możecie mi nić zrobić, dawać wódę ! I dali
Następnie udaliśmy się do burdelu, jakoś mi się tak zachciało ;p (n zaznaczam że to tylko marzenia senne
) No i wiadomo zamówiłem panienkę, ale mówię no przecież nie będę płacił no pojawiła się dziewczyna darmowa
potańczyłem pomacałem, nagle zauważyłem że jacyś goście chcą mi wsypać coś do drinka, no i wziąłem kumpli mieliśmy sie bić ale ja mówię NIE! no i ustąpili nam i nara
No a potem wyszliśmy i wracamy do mieszkania, każda laska jaką zaczepiłem chciał za mną iść
Nagle stwierdziłem że nie chce mi się już śnić no i pyk i się obudziłem.
No i tak chciałem zaznaczyć że w tym śnie parę razy czułem iż tracę kontrolę nad snem, więc musiałem się bardzo skupić żeby dalej trwać w LD. - Udawało się .
Dziwę się że nie zechciałem latać albo coś w tym stylu, zrobić coś naprawdę szalonego - nie pomyślałem o tym... szkoda ;p
Po tych doświadczeniach oczywiście mam nadzieje na kolejne LD jak najszybciej
Pomóżcie, doradźcie co robić by iść że tak powiem za ciosem i śnić świadomie !!
Jak oceniacie mój pierwszy sen ? Mam teraz takie wrażenie że powinno być teraz łatwiej doświadczać LD. Oby jak najszybciej i jak najczęściej!!
Piszcie udzielajcie się, czekam na Was
Pozdrawiam
Jak w temacie miałem pierwszy naprawdę świadomy sen i w związku z tym chciałbym opowiedzieć o tym następnie zapytać o parę rzeczy a także poradzić się jak nauczyć się częściej doświadczać tego stanu

LD zacząłem interesować się jakiś rok temu, na początku trochę o tym czytałem, poznawałem różne techniki, następnie nawet próbowałem podążać zgodnie z poradnikiem jaki znalazłem w necie. Jednak nie byłem za bardzo wytrwały w swoich postanowieniach. Po jakimś czasie wracałem do zamiaru nauczenia się śnić świadomie ale nigdy nie byłem wytrwały.
Dziś jednak zdarzyło się coś co znów nakręciło mnie na LD

Wspomnę jeszcze, że w ten stan wszedłem nad ranem, obudziłem się ok 8 po niespecjalnie dobrze przespanej nocy ( była burza i strasznie MIOTAŁO piorunami - jak szatan

No i tak chciałem zaznaczyć że w tym śnie parę razy czułem iż tracę kontrolę nad snem, więc musiałem się bardzo skupić żeby dalej trwać w LD. - Udawało się .
Dziwę się że nie zechciałem latać albo coś w tym stylu, zrobić coś naprawdę szalonego - nie pomyślałem o tym... szkoda ;p
Po tych doświadczeniach oczywiście mam nadzieje na kolejne LD jak najszybciej

Jak oceniacie mój pierwszy sen ? Mam teraz takie wrażenie że powinno być teraz łatwiej doświadczać LD. Oby jak najszybciej i jak najczęściej!!
Piszcie udzielajcie się, czekam na Was

Pozdrawiam
-
crayan4
Zero oddzewu ?? Ludzie napiszcie coś proszę 

-
crayan4
Gratz , Wiesz no jakby tu każdy pod wpływem euforii swojego pierwszego ldka pisał nowe tematy , to byłby tu niezły burdel
jak masz isc za ciosem?? poprostu techniki na internecie są już opisanie, próbujesz i wszystko wiesz .

jak masz isc za ciosem?? poprostu techniki na internecie są już opisanie, próbujesz i wszystko wiesz .

-
tryptOfan
''Dla śniącego-nic trudnego'' - Imię: Piotr
- Droga życia: 28
- Zodiak: waga