Dziś rano doświadczyłem dziwnego stanu. Spałem może śniłem snu nie pamiętam, czułem że się budzę widziałem cyfry, upływający czas jakby strzępki snu i równoczesna świadomość że właśnie zadzwoni budzik w pół śnie wyciągnąłem rękę by wyłączyć tel. odzyskałem świadomość na tyle aby spojrzeć na tel. w tej samej chwili gdy włączył się budzik w tel. Zdarzało mi się wiele razy budzić tuż przed dzwonkiem lub o godzinie o której chciałem, jednak to było coś innego widziałem i wiedziałem co do sekundy. Wyjaśnienie?
-
Fix
- Imię: Fix
- Droga życia: 9
- Typ: 5-4
- Zodiak: Waga
Mój brak wyjaśnienia jest wyjaśnieniem.
Ja patrzę i podziwiam.Może się jeszcze okaże, że między snem a jawą nie ma żadnej różnicy.
jakie?

Miałam ostatnio coś takiego, że obudziłam się i spojrzałam na zegarek - była ok. 11, więc ucieszyłam się, że się wyspałam i nikt mnie wcześniej nie obudził... Zamknęłam oczy...Otworzyłam dosłownie po "sekundzie"...spojrzałam na zegarek...było przed 8, ale wyspana dalej byłam jakbym spała do 11

Ja patrzę i podziwiam.Może się jeszcze okaże, że między snem a jawą nie ma żadnej różnicy.
Fix napisał(a):widziałem cyfry
jakie?

Miałam ostatnio coś takiego, że obudziłam się i spojrzałam na zegarek - była ok. 11, więc ucieszyłam się, że się wyspałam i nikt mnie wcześniej nie obudził... Zamknęłam oczy...Otworzyłam dosłownie po "sekundzie"...spojrzałam na zegarek...było przed 8, ale wyspana dalej byłam jakbym spała do 11

Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
Cyfry - odmierzały dokładnie czas jaki został do uruchomienia budzika.
-
Fix
- Imię: Fix
- Droga życia: 9
- Typ: 5-4
- Zodiak: Waga
Proponuję, uwaga, dobrze nastawiony zegar biologiczny.
Przejście będzie trudne, za to sen wspaniały...
-
Blant
Raczkujący astralny wędrowycz - Imię: Bartosz
- Droga życia: 4
- Typ: 4w5 - Włóczęga
- Zodiak: eu: Ryby Chiński: koza/owca
Moim zdaniem wyjaśnieniem jest dość zdyscyplinowana i dobra samoświadomość umysłu :) mi również się to zdarzało i zdarza czasem gdy przejawiam lepszy stan świadomości niż zazwyczaj :). Tylko pogratulować :)
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Te cyfry są osobliwe, pewnie jak ktoś już napisał są przejawem jakieś świadomości, która się objawiła taką wizualizacją,
Ale nie jest dziwne, że budzimy się przed budzikiem, wiele osób to ma. Ja też np, jeśli powiem sobie, że chce obudzić się o jakiejś godzinie to zazwyczaj tak będzie, może z różnicą kilku minut.
Gdyby nie to, że nie można ryzykować, to pewnie obeszłabym się bez budzika. 
Ale nie jest dziwne, że budzimy się przed budzikiem, wiele osób to ma. Ja też np, jeśli powiem sobie, że chce obudzić się o jakiejś godzinie to zazwyczaj tak będzie, może z różnicą kilku minut.

-
Lore
- Droga życia: 11
- Zodiak: baran/smok
sinsemilla napisał(a):Fix napisał(a):widziałem cyfry
jakie?
6:66

-
koval21
- Imię: Piotr
- Droga życia: 7
- Typ: 7w6