Poza granicami - luźne dyskusje na wszystkie sprawy niezwiązane z Przebudzeniem.

Re: Co mi teraz gra do uszka :D

Post 28 cze 2011, 22:13

sinsemilla napisał(a):Kocha Ciebie Niebo
I Kocham Cię ja
Kocha Ciebie Niebo
I Kocha Ciebie cały Świat

A deszczyk robi:
Kap, kap, kap...

http://www.youtube.com/watch?v=3k3jxi4JhXA&feature=fvst

-----------------------------------------Creed-------------------------------------------
---------"Rain"------------------------------------------------"Deszcz"---------

Can you help me out?------------------------------------Czy możesz pomóc mi?
Can you let me a hand?---------------------------------Czy podasz mi swą dłoń?
It's safe to say that----------------------------------------Łatwo jest powiedzieć, że:
I'm stuck again---------------------------------------------Utknąłem znów

Trapped between this life and the light----------------Uwięziony pomiędzy tym życiem i światłem
I just can't figure out--------------------------------------Nie mogę wykombinować
How to make it right---------------------------------------Jak zrobić to dobrze

A thousand times before---------------------------------Tysiące razy wcześniej
I've wondered if there's something more--------------Zastanawiałem się czy jest coś więcej
Something more...-----------------------------------------Coś więcej

I feel it's gonna rain like this for days------------------Czuję, jakby miało padać tak jak dziś, całe dnie
So let it rain down and wash everything away--------Więc pozwól deszczu zmyć wszystko
I hope that tomorrow the sun will shine----------------Nadzieję mam, że jutro słońce zaświeci
With every tomorrow comes another life--------------Z każdym jutrem przychodzi nowe życie

I feel it's gonna rain---------------------------------------Czuję, że będzie padać
For days and days----------------------------------------Przez dni ciągle
I feel it's gonna rain---------------------------------------Czuję, że będzie padać

I tried to figure out----------------------------------------Staram się odkryć
I can understand------------------------------------------Mogę to zrozumieć
What it means to live on again-------------------------Co znaczy żyć po raz kolejny

Trapped between the truth and the consequence----Uwięziony pomiędzy prawdą i konsekwencją
Nothings real-------------------------------------------------Nic nie jest prawdziwe
Nothings making sense------------------------------------Nic nie ma sensu

A thousand times before-----------------------------------Tysiące razy wcześniej
I've wondered if there's something more----------------Zastanawiałem się czy jest coś więcej
Something more...------------------------------------------Coś więcej

I feel it's gonna rain like this for days---------------------Czuję, jakby miało padać tak jak dziś, całe dnie
So let it rain down and wash everything away-----------Więc pozwól deszczu zmyć wszystko
I hope that tomorrow the sun will shine-------------------Nadzieję mam, że jutro słońce zaświeci
I feel it's gonna rain like this--------------------------------Czuję, że będzie padać tak jak teraz
Rain like this---------------------------------------------------Padać jak teraz
Rain like this---------------------------------------------------Padać jak teraz

Fall down-------------------------------------------------------Padaj
Wash away my yesterdays----------------------------------Zmyj ze mnie moje wczorajsze dni
Fall down-------------------------------------------------------Padaj
So let the rain fall down on me-----------------------------Pozwól mu spaść na mnie

I feel it's gonna rain like this for days---------------------Czuję, jakby miało padać tak jak dziś, całe dnie
So let it rain down and wash everything away----------Więc pozwól deszczu zmyć wszystko
I hope that tomorrow the sun will shine-------------------Nadzieję mam, że jutro słońce zaświeci
I feel it's gonna rain like this--------------------------------Czuję, że będzie padać tak jak teraz

I feel it's gonna rain like this--------------------------------Czuję, że będzie padać jak teraz

I feel it's gonna rain like this---------------------------------Czuję, że będzie padać jak teraz
I feel it's gonna rain...----------------------------------------Czuję, że będzie padać
Ostatnio edytowano 28 cze 2011, 22:33 przez I AM, łącznie edytowano 2 razy
I AM

Post 28 cze 2011, 22:33

Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

Post 29 cze 2011, 11:24

Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

Post 01 lip 2011, 22:00

:-))
Avatar użytkownikaArimare Mężczyzna

Imię: xxx
Droga życia: 1

Post 02 lip 2011, 00:57

Avatar użytkownikaJeżynna Kobieta
polska jezyna lesna

Typ: 4w5

Post 02 lip 2011, 01:04

http://www.youtube.com/watch?v=dR7xBj0b ... re=related
O Umyśle...
Mój drogi gamoniu...
http://www.youtube.com/watch?v=3AnXxcqW ... re=related
Gdzie tak pędzisz?
Gdzie sie tak spieszysz?
http://www.youtube.com/watch?v=kb8WGig0 ... ure=relmfu
To co tak pragniesz osiągnąć zanim odejdziesz.
I tak się nie liczy dla tych co po tobie płaczą.
http://www.youtube.com/watch?v=09rHDabB ... re=related
Płaczą bo nie wiedzą.
Że wcale nie umarłeś.
http://www.youtube.com/watch?v=GdZn7k5r ... ure=relmfu
Wciąż trwasz.
To oni chcą już o tobie zapomnieć.
http://www.youtube.com/watch?v=vkmlujV- ... ure=fvwrel
Wypłukać cię z Serca.
Chcą zapomnieć o Twoim Życiu.
http://www.youtube.com/watch?v=vDPMhxGeTRw
Dlatego zawsze będziesz nieszczęśliwy.
Biedny zmęczony Umyśle.
http://www.youtube.com/watch?v=SO4LyKd- ... ure=relmfu
Mój przyjacielu...
Jestem przy Tobie.
http://www.youtube.com/watch?v=GdWhlo9b ... re=related
Ja Jestem.
Jesteśmy Razem.
http://www.youtube.com/watch?v=cl64-XHE7zo
Różni a tacy sami.
Spirala Nieskończoności w łzach radości. :D

k**** jak Ja lubię Twarde Granie!
I AM

Post 02 lip 2011, 10:17

Amatorska kapela,ale gra na wyobraźnie.Nie negować,bo nie akceptuję negacji [-o<

http://www.youtube.com/watch?v=YPDtZylSumQ
Kocham_kochać_miłością bezwarunkową
Avatar użytkownikaMaylo Mężczyzna
co mi dał duch - cud ład i moc

Imię: Lech
Droga życia: 5
Zodiak: skorpion do bólu!!!

Post 02 lip 2011, 21:13

Queen - Innuendo

Insynuacja

Dopóki słońce wisi na niebie, a pustynia ma piasek
Dopóki fale roztrzaskują się na morzu i spotykają z ziemią
Dopóki jest wiatr, i gwiazdy, i tęcza
Aż góry rozpadną się w równiny

Tak, będziemy próbować nadal
Iść tą cienką linią
Będziemy próbować nadal
Po prostu wyprzedzać nasz czas

Dopóki żyjemy według rasy, koloru skóry lub wyznania
Dopóki rządzą nami ślepe szaleństwa i czysta chciwość
Tradycje, zabobony, fałszywe religie dyktują nam jak żyć
Przez wieczność, bez końca

Iść tą cienką linią
Będziemy próbować nadal
Aż do końca czasu
Aż do końca czasu

Przez żal, przez całą chwałę
Nie obrażaj się o moją insynuację

Możesz być czymkolwiek chcesz
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
Bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny, bądź wolny
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą

Jeśli jest Bóg lub jakaś sprawiedliwość na tym świecie
Jeśli jest cel, powód do życia lub śmierci
Jeśli jest odpowiedź na pytania, które czujemy się zobowiązani zadać
Pokaż siebie - zniszcz nasze lęki - zdejmij swą maskę

Iść tą cienką linią
Będziemy się nadal uśmiechać
I cokolwiek się stanie
Będziemy próbować nadal
Po prostu będziemy próbować nadal
Aż do końca czasu
Aż do końca czasu
Aż do końca czasu
Mamy tylko Siebie.

Post 02 lip 2011, 21:37

Lee Perry - Baby Krishna
MagicKing
Płyń strumieniem świadomości

Post 09 lip 2011, 14:56

Anathema - Dreaming Light

hipnotajzin,
jak cały album.
Too weird to live,
too rare to die.
Avatar użytkownikaJoe Black Mężczyzna

Typ: 4w5
Zodiak: Ryby

Post 15 lip 2011, 23:06

Mój autorki videoclip:
Video mixed from: "Arn: The Knight Templar"
http://www.youtube.com/watch?v=mue9hH4V7UU
Never Say Never...
Avatar użytkownikaCrAxMaN Mężczyzna
Stop This Madness...

Post 15 lip 2011, 23:30

CrAxMaN napisał(a):Mój autorki videoclip:
Video mixed from: "Arn: The Knight Templar"
http://www.youtube.com/watch?v=mue9hH4V7UU

Transcendentalne.
Przynajmniej dla Mnie. : )
I AM

Post 17 lip 2011, 12:49

[C. Castaneda]

Post 17 lip 2011, 14:56

http://www.youtube.com/watch?v=IBX0ObaIdSs

----------------------------------------------------------------Gamma Ray-----------------------------------------------------------

---------------------------Opportunity ------------------------------Sposobność (możliwość)----------------------

Opportunity came to my door-----------------------------------Sposobność zapukała do mych drzwi
when I thought I might need a ride----------------------------Kiedy myślałem, że być może potrzebuję podwózki
but I said I'm doing alright----------------------------------------Ale powiedziałem, że poradzę sobie
turn around and start to see------------------------------------Odwróciłem się i zacząłem widzieć

Yeah, life is boring- Monday,Tuesday-----------------------Tak życie jest nudne - poniedziałek, wtorek
The machines are roaring-Wednesday,Thursday-------Maszyny ryczą - środa, czwartek
Friday, and the rain keeps falling---------------------------- Piątek a deszcz ciągle pada
just like everyday---------------------------------------------------Jak każdego dnia

Time is running-Saturday, Sunday---------------------------Czas ucieka - sobota, niedziela
when there's gonna be some holiday for you?-----------Kiedy będą twoje wakacje?
and time flies, time flies, time flies, time flies------------A czas płynie, płynie, płynie

I could be a rich man and I could be a superstar-------Mogę być bogaczem i mogę być super gwiazdą
yeah, what's the aim and what's the plan-----------------Jaki jest cel, jaki jest plan
please just leave again-------------------------------------------proszę, po prostu zostaw mnie znów

Set me free, yeah I wanna live it up-------------------------Uwolnij mnie, chcę to przeżyć do końca
and let me be all that I wanna be----------------------------Pozwól mi być wszystkim tym czym chcę
cause the whole world in my hands is down-------------Bo cały świat w moich rękach jest obalony
and nothing will last-----------------------------------------------Nic nie zostanie
oh bring back the harmony-------------------------------------Przywróć z powrotem harmonię

Sweating, nightmares - no way to escape---------------Pot i koszmary - bez możliwości ucieczki
no, I can't sleep----------------------------------------------------Nie mogę spać
I'm going down in a sea of madness-----------------------Tonę w morzu szaleństwa
Raging anger- Hell or paradise-------------------------------Wściekła złość - piekło czy raj?
deep in my dreams-----------------------------------------------Głęboko w moich snach
no escape for you, no escape for me----------------------Nie ma ucieczki dla ciebie, nie ma ucieczki dla mnie

Time flies-gotta think it over----------------------------------Czas ucieka - muszę to przemyśleć
Time flies-better think again----------------------------------Czas ucieka - Lepiej to przemyśl jeszcze raz
Time flies-living in the real world----------------------------Czas ucieka - życie w realnym świecie
Time flies-or living on the edge------------------------------Czas ucieka - albo życie na krawędzi

I should be a wise man, don't need to be a superstar---Powinienem być mędrcem, nie muszę być gwiazdą

Set me free, yeah I wanna live it up-----------------------Uwolnij mnie, chcę to przeżyć do końca
and let me be all that I wanna be---------------------------Pozwól mi być wszystkim tym co chcę
cause the whole world in my hands is down-----------Bo cały świat w moich rękach jest obalony
and nothing will last---------------------------------------------Nic nie zostanie
oh bring back the harmony-----------------------------------Przywróć z powrotem harmonię

What will you do in the dark----------------------------------Co poczniesz w ciemności
the hand of your fate left it's mark--------------------------Ręka przeznaczenia odciska swoje piętno
so don't try to argue with me now--------------------------Nie próbuj teraz ze mną dyskutować

Your Hell ain't a bad place to be---------------------------Twoje piekło nie jest złym miejscem aby być
take a look at your life now and see---------------------Spójrz na swoje życie i zobacz
'cause maybe I will not come back-----------------------Bo ja mogę nie wrócić

You stand on the edge of the world-----------------------Stoisz na krawędzi świata
your life will be torn into pieces----------------------------Twe życie będzie rozszarpane na strzepy
The hammer is falling-----------------------------------------Młot opada
the world is not waiting for you----------------------------A świat nie czeka na ciebie
hey you think that you know what is real-------------Myślisz że wiesz co jest realne
travelling around for no reason-----------------------------Podróżując dookoła bez powodu
you better watch out and jump off of my cloud------Lepiej uważaj i zeskocz z mojej chmury
for your own sake-----------------------------------------------Dla własnego dobra

Set me free, yeah I wanna live it up----------------------Uwolnij mnie, chcę to przeżyć do końca
and let me be all that I wanna be--------------------------Pozwól mi być wszystkim tym co chcę

Set me free, yeah I wanna live it up----------------------Uwolnij mnie, chcę to przeżyć do końca
and let me be all that I wanna be-------------------------Pozwól mi być wszystkim tym co chcę
cause the whole world is in my hands now-----------Bo cały świat jest teraz w moich rękach
and I want it to last---------------------------------------------I chcę aby został (trwał)
oh

Set me free, yeah----------------------------------------------Uwolnij mnie
and let me be all that I wanna be-------------------------Pozwól mi być wszystkim tym co chcę
cause the whole world is in my hands now-----------Bo cały świat jest teraz w moich rękach
and I want it to last---------------------------------------------I chcę aby został

Opportunity is me----------------------------------------------Jestem Sposobnością (możliwością)

---------------------------------------------JA JESTEM MOŻLIWOŚCIĄ--------------------------------------------------
I AM

Post 19 lip 2011, 00:27

Mamy tylko Siebie.

Powrót do działu „Podwórko”