Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.
Otóż miałam dziś 3 sny.
Pierwszy: Byłam na jakimś spacerze ze znajomymi, było dość późno... około 3/4 w nocy. Byliśmy pod wpływem alkoholu i czekaliśmy na przystanku na autobus i stał tam chłopak który mi się podoba już od dłuższego czasu i się pocałowaliśmy.
Drugi: Byłam w domu z mamą i przyjaciółką. Nagle salon został podzielony na pół, na środku stała ława oddzielająca mnie z mamą i przyjaciółką od chłopaka który mi się podoba, jego byłej dziewczyny i ich przyjaciół. Jego była dziewczyna krzyczała do mojej przyjaciółki, że ta nigdy nie zdobędzie chłopaka który mi się podoba bo on ją nadal kocha, na co moja przyjaciółka odpowiedziała jej "to ciekawe dlaczego nie pozwalasz mu ze sobą spać." Za chwilę znalazłam się w swoim pokoju, usiadłam przy komputerze i zaczęłam płakać, że on jest tak blisko a ja nie mogę z nim porozmawiać, ani go dotknąć, że on nie jest mój. I wtedy on wszedł do mojego pokoju i usiadł koło mnie i powiedział, że jak ma okazję, to będzie ze mną rozmawiał. Potem powiedział, ze zaraz idzie z tamtymi pić i, że pewnie niedługo pójdzie spać, na co ja mu odpowiedziałam, że też się zaraz położę. I tutaj ten sen się skończył, bo się obudziłam.
Trzeci: Był u mnie właśnie ten sam chłopak co mi się podoba ze swoim kolegą i moją koleżanką. Ja byłam chora lub coś w tym stylu, w każdym bądź razie nie mogłam wyjść z domu i oni przyszli do mnie w odwiedziny. Mało pamiętam z tego co się działo u mnie w domu, natomiast wyraźniej pamiętam, że jak wyszli to wyjrzałam przez okno z ciekawości czy przyjechali samochodem i kto prowadził. I ten chłopak który mi się podoba stanął przy drzwiach kierowcy i wyjął kluczyki i zaczął otwierać samochód, reszta się śmiała, że nie może otworzyć auta, a on razem z nimi. W końcu krzyknął: "Aaaaa! To nie mój samochód" I wszyscy zaczęli się śmiać i poszli.
Bardzo chciałabym wiedzieć co te sny oznaczają. Na koniec dodam, że jak kiedyś bardzo podobał mi się pewien chłopak i przyśnił mi się kilka razy, to byłam z nim 3,5 roku.
Pozdrawiam serdecznie i liczę na szybką interpretację
sanksd Kobieta

Droga życia: 3
Zodiak: Rak
nie wiem moze do bravo napisz?

przepraszam nie moglam sie powstrzymac
Eruanis

WoW jesteś genialna...
Sama bym na to nie wpadła :)
sanksd Kobieta

sny to sny, nie ma co sie doszukiwac poniewaz rozwiazanie jest proste, one tylko odzwierciedlaja twoj obecny stan umyslu, tylko tak od srodka ;)
Eruanis

Dzięki :)
Kiedyś dowiedziałam się, że dobrze interpretując sen można doszukać się czegoś co stanie się w przyszłości...
Ale najwidoczniej sama siebie niepotrzebnie nakręcałam ;]
sanksd Kobieta

moze i mozna ;) ale po co? liczy sie tu i teraz moja droga ;)
Eruanis

Ale to "tu i teraz" jest beznadziejne ;)
Wiem... Szukałam dla siebie jakieś beznadziejnej nadziei... :)
sanksd Kobieta

no lipa
a co jesli ruszysz wyobraznia i cokolwiek sobie wymarzysz to dostaniesz? ;)
Eruanis

Tak łatwo to nie ma ;)
sanksd Kobieta

no najtrudniej to ruszyc wyobraznia ;)
Eruanis

No tak w sumie to masz rację :)
sanksd Kobieta

sanksd napisał(a):Ale to "tu i teraz" jest beznadziejne ;)

No tak, bo trzeba wziąć beznadziejną odpowiedzialność za to co się dzieje Teraz wokół mnie, jak wygląda moje Życie właśnie w tej chwili.
Jednak beznadziejność "Tu i Teraz" wyklucza wolna wola, bo nie trzeba, a można :)

Nic nie muszę, wszystko mogę :D

Witam Cię sanksd na forum. O:)
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

e tam, powinnam przeprosic ze namieszkalam w watku zamiast zinterpretowac twoj sen czego nie potrafie ;)
Eruanis

Eruanis napisał(a): namieszkalam w watku zamiast zinterpretowac twoj sen

jedno i to samo :D

Może ten sen był właśnie po to, by sanksd mogła dowiedzieć się tyle mądrości od Ciebie :)
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

ja rownierz dziekuje :)
Eruanis

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”