Witam, trafiłam na Wasze forum szukając w internecie artykułów związanych ze światem energii, świadomości...Ciepło i przyjazna atmosfera sprawiło, że postanowiłam dołączyć. Mam nadzieje, że znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, poszerzę swoje horyzonty i co najważniejsze znajdę bramę do mojego wewnętrznego świata, umieszczę swoją świadomość w sercu....
Od zawsze interesowała mnie takie tematy , ale dopiero teraz dojrzałam do tego, żeby się zagłębić, przebudzić, nie żyć w takim otępieniu jak dotychczas. Mam nadzieje, że to mi się uda. Pozdrawiam
Od zawsze interesowała mnie takie tematy , ale dopiero teraz dojrzałam do tego, żeby się zagłębić, przebudzić, nie żyć w takim otępieniu jak dotychczas. Mam nadzieje, że to mi się uda. Pozdrawiam
-
Madeline
- Imię: Magdalena
- Droga życia: 9
- Typ: dawca
- Zodiak: byk
Hej! Fajnie, że tu zawitałaś 
Wiara -> Nadzieja -> ....

Madeline napisał(a):Mam nadzieje, że...

Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
Witamy, witamy ciepło.
Koniec Złudzenia?
sinsemilla napisał(a):Wiara -> Nadzieja -> ....
Koniec Złudzenia?

Mamy tylko Siebie.
-
nuntisunya81
sens istnienia?
-
Madeline
- Imię: Magdalena
- Droga życia: 9
- Typ: dawca
- Zodiak: byk
sinsemilla napisał(a):Madeline napisał(a):Mam nadzieje, że...
pOmidOr

Witam Madeline

-
nagu
- Imię: Michał
- Typ: ∞