nagu napisał(a):Ciekawa twórczość...
Normalnie Bob budowniczy..
no ! robi proste rzeczy, no ale bardzo cieszą.
w ogóle, po obejrzeniu tego porftolia co zarzuciłeś,
mam niepowstrzymana ochotę się dowiedzieć jakimi technikami (programami ?) ona to robi ...
-
Jeżynna
polska jezyna lesna - Posty: 421
- Typ: 4w5
DzikaJezyna napisał(a):jakimi technikami (programami ?) ona to robi ...
Nie wiem , wygląda mi to na wektory , lub nawet program 3d siatek obrobiony w psie

-
nagu
- Imię: Michał
- Typ: ∞
Nie wiem , wygląda mi to na wektory , lub nawet program 3d siatek obrobiony w psie
No, chyba tak : ) Chyba wlasnie siatki 3d. Moze nawet jeszcze jakieś programy do robienia wykresów, m.in do robienia arc diagrams
-
Jeżynna
DzikaJezyna napisał(a):Nie wiem , wygląda mi to na wektory , lub nawet program 3d siatek obrobiony w psie
No, chyba tak : ) Chyba wlasnie siatki 3d. Moze nawet jeszcze jakieś programy do robienia wykresów, m.in do robienia arc diagrams
Możliwe , pewnie to wszystko składa w całość taki mixed mediu

-
nagu
Możliwe , pewnie to wszystko składa w całość taki mixed mediu
No, napewno : ) . Ale myślę ze od tych świecących punktów ma jakaś armie świstaków, która tam siedzi i jej te punkciki wkleja w Photoshopie ; ) haha
-
Jeżynna
No gdyby tak każdy punkcik osobno wstawiać to faktycznie hahaDzikaJezyna napisał(a):Ale myślę ze od tych świecących punktów ma jakaś armie świstaków, która tam siedzi i jej te punkciki wkleja w Photoshopie ; ) haha

-
nagu
- Sherargetu
Sherargetu napisał(a):4-5 Wymiar (?)
4-5 Wymiar (?)
Jaki "kwas" ., syntetyczny stuff.
-
nagu
nagu napisał(a):Jaki "kwas" ., syntetyczny stuff.
Otwarta czakra serca i siła świadomego mentalnego samostanowienia o sobie - rozpierdala Łorionidów na drobniutkie drobinki - te pluszaki są bez szans : D
- Sherargetu
Sherargetu napisał(a):nagu napisał(a):Jaki "kwas" ., syntetyczny stuff.
Otwarta czakra serca i siła świadomego mentalnego samostanowienia o sobie - rozpierdala Łorionidów na drobniutkie drobinki - te pluszaki są bez szans : D
haha pluszaki

-
nagu
hahaha
jeszcze jeden, jaki słitaśny : 

-
Jeżynna
-
Jeżynna
DzikaJezyna napisał(a):mam niepowstrzymana ochotę się dowiedzieć jakimi technikami (programami ?) ona to robi ...
Trochę wygrzebuję ale wczoraj miałem przyjemność jej (Tatiana Plakhova) się o to zapytać ,odpowiedzią było
Ilustrator + photoshop

Pozdrawiam

-
nagu
nagu napisał(a):Trochę wygrzebuję ale wczoraj miałem przyjemność jej (Tatiana Plakhova) się o to zapytać ,odpowiedzią było
Ilustrator + photoshop.
No way !

-
Jeżynna
Prawdopodobnie jak edytujesz w Pi to wektory w surowym stanie z mozliwoscia edytowania wierzchołkow daje podobny efekt "struktury" jak w jej pracach pozniej pewnie robi "screena"/lub tez zapisuje w tej formie obazowej plik i potem wykorzystuje jako szablony i miesza w p-sie .Jakieś tam videa udostepniala ale to bardziej było mix prac + muzyczka w tle .
Pozdrawiam
Pozdrawiam

-
nagu