cześć,
przeglądając to forum, zaskoczyła mnie jedna rzecz - brak, albo raczej stosunkowo niewielka ilość zacietrzewienia, upartości oraz obrony własnych poglądów do upadłego. jest to - przynajmniej dla mnie - od dłuższego czasu sytuacja niespotykana w polskim internece, dlatego dołączam do was
. mam nadzieję, że istotnie panuje tu taka atmosfera, jaką wyczułem zaglądając tu po raz pierwszy.
pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie,
tuqffm
przeglądając to forum, zaskoczyła mnie jedna rzecz - brak, albo raczej stosunkowo niewielka ilość zacietrzewienia, upartości oraz obrony własnych poglądów do upadłego. jest to - przynajmniej dla mnie - od dłuższego czasu sytuacja niespotykana w polskim internece, dlatego dołączam do was

pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie,
tuqffm
-
tuqffm
- Zodiak: panna
Witaj 
Tak, to opoka spolaryzowanych forumowiczów, którzy nawet zdecydowali się zająć przeciwne bieguny "walczyć" / "nie-walczyć" oraz "do upadłego" / "nie do upadłego"

Tak, to opoka spolaryzowanych forumowiczów, którzy nawet zdecydowali się zająć przeciwne bieguny "walczyć" / "nie-walczyć" oraz "do upadłego" / "nie do upadłego"

“Mom always tells me to celebrate everyone's uniqueness. I like the way that sounds.”
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
-
Enlil
Earth is my home now - Imię: Enlil
- Droga życia: 7
- Zodiak: Panteon