Jestem sobie dwudziestoparoletnią mężatką. Zawsze kierowałam się w życiu raczej intuicją i sercem, i nigdy nie ulegałam działaniom żadnych zorganizowanych instytucji. Religia - kościół, rząd, edukacja, media, wielkie korporacje, które tworzą wśród nas tą konsumpcjonistyczną pogoń za posiadaniem - wszystko to nafaszerowane jest kłamstwem i obłudą. Oddala nas od prawdy, od nas samych i stara się nami sterować. Jedni bardziej świadomie, inni mniej... ale wszyscy razem tworzą ścisłą sieć, pętlę wokół nas. Ja takiego świata nie chcę! i tym bardziej cieszę się, że od jakiegoś czasu docierają do mnie sterty informacji o "Przebudzaniu" się ludzi - od zawsze marzyłam o tym momencie i jestem bardziej niż przeszczęśliwa!! Ponieważ to się właśnie dzieje - budzimy się! nasze oczy się otwierają, a co najważniejsze - nasze serca również
jesteśmy Braćmi i Siostrami - wszyscy pochodzimy od jednego Stwórcy i jednej Matki Ziemi i nadszedł wreszcie czas abyśmy tak właśnie żyli. W Miłości
Więc czas pogrzebać Stary Świat i przygotować się na przyjście Nowego Porządku. Już nie mogę się doczekać! 

Namaste
-
LadyStar
Namaste - Imię: Joanna
- Droga życia: 5
- Typ: Obserwator Indywidualista
- Zodiak: Bliźnięta
Witaj Joasiu!
Twoje powitanie po prostu świeci!
Ja też się wpisałam w taki Nowy Świat!
Jest nas coraz więcej!
To nie ma innej możliwości - musi się udać!
Twoje powitanie po prostu świeci!

Ja też się wpisałam w taki Nowy Świat!
Jest nas coraz więcej!
To nie ma innej możliwości - musi się udać!

-
Antenka Jedyna pewna rzecz to zmiana
- Imię: Aneta
- Droga życia: 11
- Zodiak: baran/pies
Witaj potężna istoto 

-
Don Juan Matus
witaj 

-
Jeżynna
polska jezyna lesna - Posty: 421
- Typ: 4w5
Witam bardzo serdecznie
Jestem nowym użytkownikiem i bardzo mnie to poruszyło "Przebudzenie" od niedawna się dowiedziałem o Tym pięknym przeżyciu i doznaniu Mentalnym. Mam tylko jeden problem nie potrafię się obudzić poza moim ciałem
Nie wiem co robię dobrze a co robię źle
Pomóżcie

Pomóżcie

-
Domingers Obe maniacy Pomóżcie
- Imię: Dominik
- Droga życia: 8
- Zodiak: Waga