- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Witam! :)

Post 13 sty 2011, 12:11

Jestem sobie dwudziestoparoletnią mężatką. Zawsze kierowałam się w życiu raczej intuicją i sercem, i nigdy nie ulegałam działaniom żadnych zorganizowanych instytucji. Religia - kościół, rząd, edukacja, media, wielkie korporacje, które tworzą wśród nas tą konsumpcjonistyczną pogoń za posiadaniem - wszystko to nafaszerowane jest kłamstwem i obłudą. Oddala nas od prawdy, od nas samych i stara się nami sterować. Jedni bardziej świadomie, inni mniej... ale wszyscy razem tworzą ścisłą sieć, pętlę wokół nas. Ja takiego świata nie chcę! i tym bardziej cieszę się, że od jakiegoś czasu docierają do mnie sterty informacji o "Przebudzaniu" się ludzi - od zawsze marzyłam o tym momencie i jestem bardziej niż przeszczęśliwa!! Ponieważ to się właśnie dzieje - budzimy się! nasze oczy się otwierają, a co najważniejsze - nasze serca również :) jesteśmy Braćmi i Siostrami - wszyscy pochodzimy od jednego Stwórcy i jednej Matki Ziemi i nadszedł wreszcie czas abyśmy tak właśnie żyli. W Miłości :) Więc czas pogrzebać Stary Świat i przygotować się na przyjście Nowego Porządku. Już nie mogę się doczekać! :)
Namaste
Avatar użytkownikaLadyStar Kobieta
Namaste

Imię: Joanna
Droga życia: 5
Typ: Obserwator Indywidualista
Zodiak: Bliźnięta

Re: Witam! :)

Post 13 sty 2011, 12:48

Witaj Joasiu!
Twoje powitanie po prostu świeci! =D>
Ja też się wpisałam w taki Nowy Świat!
Jest nas coraz więcej!
To nie ma innej możliwości - musi się udać! :thumbright:
Antenka Kobieta
Jedyna pewna rzecz to zmiana

Imię: Aneta
Droga życia: 11
Zodiak: baran/pies

Post 13 sty 2011, 13:08

Witaj potężna istoto :)
Don Juan Matus Mężczyzna

Post 13 sty 2011, 13:08

witaj :)
Avatar użytkownikaJeżynna Kobieta
polska jezyna lesna

Typ: 4w5

Post 03 mar 2011, 00:47

Witam bardzo serdecznie :)Jestem nowym użytkownikiem i bardzo mnie to poruszyło "Przebudzenie" od niedawna się dowiedziałem o Tym pięknym przeżyciu i doznaniu Mentalnym. Mam tylko jeden problem nie potrafię się obudzić poza moim ciałem :( Nie wiem co robię dobrze a co robię źle :(

Pomóżcie :(
Domingers Mężczyzna
Obe maniacy Pomóżcie

Imię: Dominik
Droga życia: 8
Zodiak: Waga

Powrót do działu „Ludzie”