Witam serdecznie na forum, mam nadzieję, że będzie nam się miło rozmawiało 
A zalogowałam się na te forum ponieważ od jakiegoś czasu interesuje się tymi wszystkimi dziwnymi rzeczami szczególnie takimi jak OBE. Intrygują mnie te rzeczy, aczkolwiek, zawsze interesowałam się naukami ścisłymi, szczególnie biologią i fizyką dlatego czuję się tu trochę w innym świecie
Wiem jednak, że nie wszystko da się wyjaśnić naukowo(chociaż próbuję), no i wiem że nic nie jest niemożliwe, ponieważ raz już przeżyłam coś co było chyba właśnie OBE ale nie jestem pewna czy to na pewno to..
Pozdrawiam

A zalogowałam się na te forum ponieważ od jakiegoś czasu interesuje się tymi wszystkimi dziwnymi rzeczami szczególnie takimi jak OBE. Intrygują mnie te rzeczy, aczkolwiek, zawsze interesowałam się naukami ścisłymi, szczególnie biologią i fizyką dlatego czuję się tu trochę w innym świecie
Pozdrawiam

-
Mimose91
- Imię: Wioleta
- Droga życia: 7
- Typ: 4w5
- Zodiak: Baran, Koza, Jeleń wg k. Majów
Cześć :) Rozgość się i nie krępuj :D
-
Ray88
- Imię: Łukasz
- Droga życia: 1
- Zodiak: Koziorożec
Witaj 
Osoba z przygotowaniem naukowym to rzadkość na tym forum. Jestem przekonany, że wszystko jednak da się wyjaśnić naukowo, jeśli tylko nie nałożymy na naukę sztucznych barier. Coraz więcej fizyków uświadamia sobie, że często główną przeszkodą w zrozumieniu rzeczywistości jest "narzędzie zrozumienia", czyli umysł i jego ograniczenia.

Osoba z przygotowaniem naukowym to rzadkość na tym forum. Jestem przekonany, że wszystko jednak da się wyjaśnić naukowo, jeśli tylko nie nałożymy na naukę sztucznych barier. Coraz więcej fizyków uświadamia sobie, że często główną przeszkodą w zrozumieniu rzeczywistości jest "narzędzie zrozumienia", czyli umysł i jego ograniczenia.

“Mom always tells me to celebrate everyone's uniqueness. I like the way that sounds.”
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
-
Enlil
Earth is my home now - Imię: Enlil
- Droga życia: 7
- Zodiak: Panteon