- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Witam :D

Post 08 lut 2011, 13:14

Witam serdecznie na forum, mam nadzieję, że będzie nam się miło rozmawiało :)
A zalogowałam się na te forum ponieważ od jakiegoś czasu interesuje się tymi wszystkimi dziwnymi rzeczami szczególnie takimi jak OBE. Intrygują mnie te rzeczy, aczkolwiek, zawsze interesowałam się naukami ścisłymi, szczególnie biologią i fizyką dlatego czuję się tu trochę w innym świecie :P Wiem jednak, że nie wszystko da się wyjaśnić naukowo(chociaż próbuję), no i wiem że nic nie jest niemożliwe, ponieważ raz już przeżyłam coś co było chyba właśnie OBE ale nie jestem pewna czy to na pewno to..

Pozdrawiam :)
Avatar użytkownikaMimose91 Kobieta

Imię: Wioleta
Droga życia: 7
Typ: 4w5
Zodiak: Baran, Koza, Jeleń wg k. Majów

Re: Witam :D

Post 08 lut 2011, 14:59

Cześć :) Rozgość się i nie krępuj :D
Avatar użytkownikaRay88 Mężczyzna

Imię: Łukasz
Droga życia: 1
Zodiak: Koziorożec

Re: Witam :D

Post 08 lut 2011, 20:26

Witaj :)
Osoba z przygotowaniem naukowym to rzadkość na tym forum. Jestem przekonany, że wszystko jednak da się wyjaśnić naukowo, jeśli tylko nie nałożymy na naukę sztucznych barier. Coraz więcej fizyków uświadamia sobie, że często główną przeszkodą w zrozumieniu rzeczywistości jest "narzędzie zrozumienia", czyli umysł i jego ograniczenia. :)
“Mom always tells me to celebrate everyone's uniqueness. I like the way that sounds.”
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
Avatar użytkownikaEnlil Mężczyzna
Earth is my home now

Imię: Enlil
Droga życia: 7
Zodiak: Panteon

Powrót do działu „Ludzie”