Niedawno dolaczylam do forum, jestem jeszcze w trakcie jego przegladania. Dlaczego? bo wydaje mi sie ze z pozytywnym skutkiem poszerzam swoja swiadomosc; za czesto 'zbiegi okolicznosci' doprowadzaja mnie czesto do lez, bo czesto nie moge uwierzyc w to co naprawde sie dzieje.
Mysle ze kwalifikuje sie raczej do 'odludkow', znajomych bym mogla policz na palcach jednej reki a z powodu tego ze sama spycham sie w ta samotnosc i dosc czesto paranoje. Moze poprostu nie potrafie nawiazywac bliskich kontaktow z ludzmi a moze udaje mi sie rozumiec troszke wiecej niz przecietny pan kowalski heh, no ale mialo byc o mnie
Mieszkam w Londynie, skonczytam tu jako-taka edukacje z zakresu muzyki. W wolnych chwilach komponuje mieszanke gatunkow trance, psychedelic, ambient, experimental.
Interesuje sie glownie rozwojem i poszerzaniem swiadomosci poprzez medytacje i psychedeliki.
Mysle ze to by bylo na tyle, milo mi was poznac.
p.s. przepraszam za brak polskich znakow
ah i jeszcze zapomnialam dodac, borykam sie z pewnym problemem (lub nie) otoz za kazdym razem gdy spojrze na zegarek, godzine biletu autobusowego czy rachunku, liczby zwykle sa.. typu 21.12, 13.13 ite pe..
ps2. patrz godzine dolaczenia do forum
Mysle ze kwalifikuje sie raczej do 'odludkow', znajomych bym mogla policz na palcach jednej reki a z powodu tego ze sama spycham sie w ta samotnosc i dosc czesto paranoje. Moze poprostu nie potrafie nawiazywac bliskich kontaktow z ludzmi a moze udaje mi sie rozumiec troszke wiecej niz przecietny pan kowalski heh, no ale mialo byc o mnie

Mieszkam w Londynie, skonczytam tu jako-taka edukacje z zakresu muzyki. W wolnych chwilach komponuje mieszanke gatunkow trance, psychedelic, ambient, experimental.
Interesuje sie glownie rozwojem i poszerzaniem swiadomosci poprzez medytacje i psychedeliki.
Mysle ze to by bylo na tyle, milo mi was poznac.
p.s. przepraszam za brak polskich znakow
ah i jeszcze zapomnialam dodac, borykam sie z pewnym problemem (lub nie) otoz za kazdym razem gdy spojrze na zegarek, godzine biletu autobusowego czy rachunku, liczby zwykle sa.. typu 21.12, 13.13 ite pe..

- Eruanis
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Eruanis napisał(a):...........................
Ahoj, "problem " znam (12,12 i tp.). Ian Van Helsing w swojej książce "Ręce precz...." nazywa to zjawisko synchronią . Potwierdza mi sie jego rozumienie - gdy bywam zestrojony z tym światem - z jego falą , pojawiają sie takie właśnie odpowiedzi (znaki).
- easy russian
kaszub999, dzieki za ten post, ksiazki tej nigdy nie czytalam lecz ta impretecja wydaje mi sie bardzo znajoma..
pozdrawiam
pozdrawiam
- Eruanis
Eruanis napisał(a):kaszub999, dzieki za ten post, ksiazki tej nigdy nie czytalam lecz ta impretecja wydaje mi sie bardzo znajoma..
pozdrawiam
warto- polecam http://www.forumksiazki.pl/rece-precz-o ... t1774.html .
Zobacz na wpis od @Hatdastsisi- mam podobne oceny tej pracy.
Są też e-booki -chyba gdzieś mam na dyskietce ale bez problemu znalazłem w necie - zdaje się na chomikuj.pl. Druga jego książka "Rozmowy ze śmiercią " też na pewno nie będzie stratą czasu.
- easy russian
dołączam się do powitań
-
Don Juan Matus
Hej, witaj na forum : )
p.s. Nie wahaj sie pochwalic swoja tworczoscia !
p.s. Nie wahaj sie pochwalic swoja tworczoscia !
-
Jeżynna
polska jezyna lesna - Posty: 421
- Typ: 4w5
WItaj i baw sie dobrze
Też jestem tu nowy 
-
decy1000
- Imię: Andrzej