- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.
Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie :D ,

Przybyłem z forum Davida Icke. Postanowiłem poszukać więcej postów Uzuliego i już się ciesze na myśl, że je tu znajdę :D
Przebudziłem się 7dmego listopada 2009r. czytając dokładnie ten artykuł:
http://waldek1984.info/2009/10/07/system-pasozyty-i-bitwa-o-energie/

Uzuli ,freemind, trzynasty, irina, Aniszai, konserwa dużo znajomków, hehe pozdrawiam :D
phillip

Krajan :wink:
Powitać :D
Avatar użytkownikaAniszai Kobieta
nigdziebądź

Imię: Anna
Droga życia: 1
y00 man :piwosz:
Don Juan Matus Mężczyzna

Cześć :)
Awar

Heyka Bracie!

tu jest dobra przestrzeń, choć i za nami trochę gadzich szpiegów przybyło tutaj i próbują trochę zamieszać :x
a ToeNegro to prawdziwa perełka naszego polskiego "undergroundu"
konserwa Mężczyzna

Imię: paweł
Droga życia: 9
Zodiak: waga
I ja się dołączam do powitań :lol:
wolna wola

Imię: Irin
witaj phillip - wolny rusek się kłania :D
easy russian

:shock:
Uzuli
Jesteśmy jednością

Imię: Robert
przeczytałem ten artykuł
System – pasożyty i bitwa o energie
to mi pasuje do demonów które walczą o nasze dusze a nie energie
energie dusze to tylko sa nazwy
np dinozaury nazwa została wymyślona w około 1850 roku
a jak ludzie nazywali je do tej pory oczywiscie smoki i potwory lewiatany Behemot opis dinozałrów wystepuje w bibli

w filmie pioruny bogów wykazali ze w kosmosie jest pod dostatkiem darmowej Energi

Orgon jest wszechobecny i wchodzi w skład wszystkich procesów życia na ziemi i w kosmosie. Badania Reicha i innych naukowców wskazały, że zaburzenia psychiczne, gniew blokują tą energię a nawet wspomnienia traumatyczne, które objawiają się stałym napięciem mięśni.

Wiemy, że Orgon nie zawsze wpłynie pozytywnie na zdrowie człowieka, zachodzi jeszcze jedno pytanie: - czy wszyscy uzdrowiciele, mistrzowie Reiki są gotowi do niesienia innym pomocy ? Ilu z nich posiada opancerzone ciała nadmiarem "negatywnego Orgonu" ?

Zdenerwowanie, niezrównoważenie, lęk, etc ... nie są wskazane w chwili podawania energii. Przyniesie obu stronom więcej szkody niż pożytku. Człowiek chory przyjmuje stres uzdrawiającej go osoby a uzdrowiciel przyjmuje substancje chorobotwórcze pacjenta. Ileż razy słyszę jak uzdrawiający narzekają na zasłabnięcia i wyczerpanie fizyczne podczas prowadzonego przez nich zabiegu. Jest to dla nich wielki sygnał ostrzegający. Nie wszystkie ręce są na tyle doświadczone by mogły przekazać pozytywną energię. Subtelne energie wnoszące w ciało zdrowie i harmonię muszą być podawane w bardzo umiejętny sposób. Według reikowców energia Reiki jest strumieniem energii płynącym z samego Źródła.

W latach 1960 odkryto inną energię - Tachyon, której prędkość jest szybsza niż światło. Posiada silne zdolności uzdrawiające (LINK!), jest bardzo inteligentną energią i nikogo nie skrzywdzi, ale Tachyon nie wniknie do ciała nieprzygotowanego na przyjęcie tej energii. Działa tylko w jednym kierunku, znali ją już taoiści i buddyści, wiedzieli również, że nie wszyscy mogą sięgać po ten strumień energii. Do tego celu potrzebne jest wysoko rozwinięte ciało. Nie wystarczy kilku miesięczny kurs czy nawet kilkuletni, a ostatnimi czasami mistrza Reiki można uzyskać w ciągu jednego weekendu, co oczywiście jest wielkim nonsensem. Sam Mistrz Reiki Sensei Mikao Usui przygotowywał się do tej roli przeszło 21 lat. Na świecie znani są ludzie, którzy przychodzą na Ziemię z naturalnymi zdolnościami uzdrawiającymi, jednym z nich był Bruno Groening.

Prawdą jest, że każdy człowiek połączy się ze źródłem energii zwanej Orgonem ale czy tą energię poda dobrze, czy może nią uleczyć inną osobę ?

Zauważono także, że duża ilość surowców znajdujących się w naszym otoczeniu: elektryczność, elektronika, azbesty, przedmioty metaliczne, wysypiska śmieci, cmentarze, miejsca masowych kaźni, itd ...są silnymi źródłami "śmiertelnego Orgonu".

Prawidłowo funkcjonujące ciało posiada naturalny wspaniały akumulator energetyczny, układ parasympatyczny poprawia przepływ krwi do tkanek i organów, całe ciało lepiej funkcjonuje, łatwiej naprawia wszystkie uszkodzenia, programuje właściwy wzrost komórkowy, zmniejsza napięcie mięśniowe, ból, wspomaga trawienie, poprawia apetyt i dobre samopoczucie.

http://www.vismaya-maitreya.pl/swiat_en ... orgon.html
merkaba Mężczyzna
czas ucieka-wiecznosć czeka

Imię: krzysztof
Droga życia: 33
Zodiak: smok
Witaj Avar, Kaszub999, merkaba. Uzuli w szoku widzę :D hehehe
Jeszcze raz pozdrawiam Was Aniszai, irine, freemaind, Uzuli, konserwa-tor :)
Uzuli w szoku widzę :D hehehe

merkaba napisał(a):przeczytałem ten artykuł
System – pasożyty i bitwa o energie
to mi pasuje do demonów które walczą o nasze dusze a nie energie
energie dusze to tylko sa nazwy

Demony to chyba też energie z tym, że świadome z 4rtej gęstości.
Wszystko stara się wyssać z nas energię świadomości - polityka, prasa, telewizja, religia itp.
Artykuł nie ogranicza się tylko do demonów, które przyczepiają się do nas jak rzepy gdy jesteśmy ubodzy energetycznie.

merkaba napisał(a):np dinozaury nazwa została wymyślona w około 1850 roku
a jak ludzie nazywali je do tej pory oczywiscie smoki i potwory lewiatany Behemot opis dinozałrów wystepuje w bibli

Pomimo małej ilości dowodów wydaje mi się, że tak właśnie jest. Można do tego dodać jeszcze np Potwora z Loch Ness ,czy chociażby Smoka Wawelskiego :wink:
phillip

Siemano Kierowniku :lol:
No more bullshit!
Avatar użytkownikaLipton Mężczyzna
Świadoma Świadomość

Droga życia: 33
Typ: 1w2
Cześć Lipton :)
Co za Ekipa, hehe
phillip

o roli Demonów jutro wgram filmik - ciekawe spojrzenie . Bez dualizmów .
easy russian

To zapodaj tu do mnie na temat te demony później :thumbright:
phillip

phillip napisał(a):To zapodaj tu do mnie na temat te demony później :thumbright:

już wkleiłem w dziale " słowiańskie ...." ale słowo sie rzekło - bardzo proszę : http://www.youtube.com/watch?v=pEB2lPBwsok
easy russian

Powrót do działu „Ludzie”