- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Elo =)

Post 10 sty 2011, 14:53

Witam,

Jestem w trakcie samotnej wędrówki przez kolejne warstwy rzeczywistości. Złapałem świerzy trop: Czy hipotetyczny kontynent znajdujący się pod obecnymi Wyspami Polinezji był linią frontu pomiędzy Indiami a Hawajami?
Brzmi to trochę jak SF i tak należy to traktować. Generalnie chodzi o to że Bogowie nie istnieli jako samodzielne byty tylko jako projekcje świadomości Starożytnych Ludzi, Ludzie dali się zdominować przez własne twory i w ten sposób narodził się obecny bałagan (wojna). O ludzie Ajnów, Niwchwów nie będę się rozpisywał.

Czy podczas podróży astralnych sprawdzaliście kiedykolwiek to co znajduje się na Dnie Pacyfiku?
lukasz1232 Mężczyzna

Imię: Łukasz

Re: Elo =)

Post 10 sty 2011, 15:06

Jeszcze małe ostrzezenie : grunt jest grząski i niebezpieczny. Wykracza poza Kronikę Akaszy czyli projekcję obecnej cywilizacji.
lukasz1232 Mężczyzna

Post 10 sty 2011, 16:42

Kontynent Mu.
...all these words I don't just say...
Avatar użytkownikaleaozinho Mężczyzna

Droga życia: 1

Post 10 sty 2011, 22:28

Cześć Łukasz :) widzę, że będę czytać Twoje posty z dużym zainteresowaniem :). Rozwiń proszę co spotkałeś na dnie Pacyfiku podczas OOBE i jak doszedłeś do tego, że Kronika Akaszy to projekcja obecnej cywilizacji? :) Domyślam się, że mówiąc obecna cywilizacja masz na myśli ogólnie ludzi w 3D na Ziemi, łącznie z Atlantydą etc, nie tylko to co nazywamy naszą obecną cywilizację? :)

Pytam, bo właśnie dziwnie i w ograniczony sposób odczuwałam coś takiego jak 'Kroniki Akaszy', ale nie wiedziałam skąd to poczucie i nie rozkminiałam tego nadmiernie :)
Słońce gorące

Imię: Alicja
Droga życia: 11
Typ: 7w8
Zodiak: Byk, Koza

Post 11 sty 2011, 01:54

OK, zacznę od początku. To co pisałem wcześniej to były tylko gry żeby zająć czymś umysł.

Eksperymentowałem z Transerfingiem Rzeczywistości na poziomie Przestrzeni Wariantów i przecholowałem (kundalini, toroidalna aura). Gromadzę w sobie olbrzymi nadpotencjał energii i nie kontroluję tego. Dzisiaj na przykład wystarczyło że podałem komuś rękę żeby wyzwolić impuls i blizna po tym utrzymywała mi się przez dobre dwie godziny. Anomalie elektromagnetyczne wokół mnie są na porządku dziennym - trzeszczące głośniki, itp. Efekt był obserwowany przez aulę pełną ludzi na wykładzie więc na razie nie schizuję.

Czasami do zintegrowania kolejnych poziomów potencjału wykorzystuje bufory.
lukasz1232 Mężczyzna

Post 13 sty 2011, 17:08

Chciałbym przeprosić bo chyba coś popsułem, ale diabeł sam się o to prosił bo przez jego wyczyny nie mam teraz z kim isc na wodke. Znajomych mi kretyn odstraszyl przez jego wyczyny na Facebooku. Teraz trzyma sie z daleka nawet jak wylaczam mozg i mysle wackiem. :P

Znajomi mysla ze jakim magiem jestem czy cos. Pies drapal tego diabla.
Zapomnialem dodac ze dolaczylem mu wszystko zle co mnie spotkalo w zyciu bo jak jest zly to chyba lubi zle rzeczy i sie ucieszy. :P

Lubię pomagać.
lukasz1232 Mężczyzna

Post 13 sty 2011, 18:25

Łuki :D czy mogę prosić o próbę dostosowania częstotliwości na jakich piszesz do ogólno-zrozumiałych?:D :D bo wiesz, trudniej Cię zrozumieć niż Uzuliego hihi :D. Czasem tak jest, że się tworzy wbrew intencjom blokada w porozumiewaniu gdy się zaczyna gdzieś udzielać, kwestia tylko uświadomienia sobie istnienia (bądź nieistnienia) takiej blokady :D.

Ja też lubię pomagać :D ale wódki nie lubię. Wino owszem :D. Heheh :D cheers.
Słońce gorące

Imię: Alicja
Droga życia: 11
Typ: 7w8
Zodiak: Byk, Koza

Post 14 sty 2011, 11:58

lukasz1232 napisał(a): Bogowie nie istnieli jako samodzielne byty tylko jako projekcje świadomości Starożytnych Ludzi

to nie do końca prawda... moim zdaniem istnieli i to jako bardzo samodzielne byty :) ale to było zanim jeszcze ludzie zaczęli nazywać ich Bogami.
Avatar użytkownikaLadyStar Kobieta
Namaste

Imię: Joanna
Droga życia: 5
Typ: Obserwator Indywidualista
Zodiak: Bliźnięta

Post 17 sty 2011, 16:52

Samoistne Struktury energetyczno-informacyjne, zostały powołane w celu impulsowania ewolucji.

Twoje ciało nie jest jeszcze zbalansowane do poziomu wiedzy (świadomości) zdobytej. Spokojnie, przemiana się realizuje... 8)
http://www.youtube.com/watch?v=b1VpyER3 ... re=related

Na jaką Kulkę chcesz poświęcić Swą uwagę? Ty też jesteś kulką...
http://www.sam-jestemjakijestem-mas.blogspot.com
Niema NIC Smiejszego....

Imię: Szczęście
Droga życia: 1
Typ: bzdura
Zodiak: bzdura

Powrót do działu „Ludzie”