Witam,
Jestem w trakcie samotnej wędrówki przez kolejne warstwy rzeczywistości. Złapałem świerzy trop: Czy hipotetyczny kontynent znajdujący się pod obecnymi Wyspami Polinezji był linią frontu pomiędzy Indiami a Hawajami?
Brzmi to trochę jak SF i tak należy to traktować. Generalnie chodzi o to że Bogowie nie istnieli jako samodzielne byty tylko jako projekcje świadomości Starożytnych Ludzi, Ludzie dali się zdominować przez własne twory i w ten sposób narodził się obecny bałagan (wojna). O ludzie Ajnów, Niwchwów nie będę się rozpisywał.
Czy podczas podróży astralnych sprawdzaliście kiedykolwiek to co znajduje się na Dnie Pacyfiku?
Jestem w trakcie samotnej wędrówki przez kolejne warstwy rzeczywistości. Złapałem świerzy trop: Czy hipotetyczny kontynent znajdujący się pod obecnymi Wyspami Polinezji był linią frontu pomiędzy Indiami a Hawajami?
Brzmi to trochę jak SF i tak należy to traktować. Generalnie chodzi o to że Bogowie nie istnieli jako samodzielne byty tylko jako projekcje świadomości Starożytnych Ludzi, Ludzie dali się zdominować przez własne twory i w ten sposób narodził się obecny bałagan (wojna). O ludzie Ajnów, Niwchwów nie będę się rozpisywał.
Czy podczas podróży astralnych sprawdzaliście kiedykolwiek to co znajduje się na Dnie Pacyfiku?
-
lukasz1232
- Imię: Łukasz
Jeszcze małe ostrzezenie : grunt jest grząski i niebezpieczny. Wykracza poza Kronikę Akaszy czyli projekcję obecnej cywilizacji.
-
lukasz1232
-
leaozinho
- Droga życia: 1
Cześć Łukasz :) widzę, że będę czytać Twoje posty z dużym zainteresowaniem :). Rozwiń proszę co spotkałeś na dnie Pacyfiku podczas OOBE i jak doszedłeś do tego, że Kronika Akaszy to projekcja obecnej cywilizacji? :) Domyślam się, że mówiąc obecna cywilizacja masz na myśli ogólnie ludzi w 3D na Ziemi, łącznie z Atlantydą etc, nie tylko to co nazywamy naszą obecną cywilizację? :)
Pytam, bo właśnie dziwnie i w ograniczony sposób odczuwałam coś takiego jak 'Kroniki Akaszy', ale nie wiedziałam skąd to poczucie i nie rozkminiałam tego nadmiernie :)
Pytam, bo właśnie dziwnie i w ograniczony sposób odczuwałam coś takiego jak 'Kroniki Akaszy', ale nie wiedziałam skąd to poczucie i nie rozkminiałam tego nadmiernie :)
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
OK, zacznę od początku. To co pisałem wcześniej to były tylko gry żeby zająć czymś umysł.
Eksperymentowałem z Transerfingiem Rzeczywistości na poziomie Przestrzeni Wariantów i przecholowałem (kundalini, toroidalna aura). Gromadzę w sobie olbrzymi nadpotencjał energii i nie kontroluję tego. Dzisiaj na przykład wystarczyło że podałem komuś rękę żeby wyzwolić impuls i blizna po tym utrzymywała mi się przez dobre dwie godziny. Anomalie elektromagnetyczne wokół mnie są na porządku dziennym - trzeszczące głośniki, itp. Efekt był obserwowany przez aulę pełną ludzi na wykładzie więc na razie nie schizuję.
Czasami do zintegrowania kolejnych poziomów potencjału wykorzystuje bufory.
Eksperymentowałem z Transerfingiem Rzeczywistości na poziomie Przestrzeni Wariantów i przecholowałem (kundalini, toroidalna aura). Gromadzę w sobie olbrzymi nadpotencjał energii i nie kontroluję tego. Dzisiaj na przykład wystarczyło że podałem komuś rękę żeby wyzwolić impuls i blizna po tym utrzymywała mi się przez dobre dwie godziny. Anomalie elektromagnetyczne wokół mnie są na porządku dziennym - trzeszczące głośniki, itp. Efekt był obserwowany przez aulę pełną ludzi na wykładzie więc na razie nie schizuję.
Czasami do zintegrowania kolejnych poziomów potencjału wykorzystuje bufory.
-
lukasz1232
Chciałbym przeprosić bo chyba coś popsułem, ale diabeł sam się o to prosił bo przez jego wyczyny nie mam teraz z kim isc na wodke. Znajomych mi kretyn odstraszyl przez jego wyczyny na Facebooku. Teraz trzyma sie z daleka nawet jak wylaczam mozg i mysle wackiem. 
Znajomi mysla ze jakim magiem jestem czy cos. Pies drapal tego diabla.
Zapomnialem dodac ze dolaczylem mu wszystko zle co mnie spotkalo w zyciu bo jak jest zly to chyba lubi zle rzeczy i sie ucieszy.
Lubię pomagać.
Znajomi mysla ze jakim magiem jestem czy cos. Pies drapal tego diabla.
Zapomnialem dodac ze dolaczylem mu wszystko zle co mnie spotkalo w zyciu bo jak jest zly to chyba lubi zle rzeczy i sie ucieszy.
Lubię pomagać.
-
lukasz1232
Łuki :D czy mogę prosić o próbę dostosowania częstotliwości na jakich piszesz do ogólno-zrozumiałych?:D :D bo wiesz, trudniej Cię zrozumieć niż Uzuliego hihi :D. Czasem tak jest, że się tworzy wbrew intencjom blokada w porozumiewaniu gdy się zaczyna gdzieś udzielać, kwestia tylko uświadomienia sobie istnienia (bądź nieistnienia) takiej blokady :D.
Ja też lubię pomagać :D ale wódki nie lubię. Wino owszem :D. Heheh :D cheers.
Ja też lubię pomagać :D ale wódki nie lubię. Wino owszem :D. Heheh :D cheers.
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
lukasz1232 napisał(a): Bogowie nie istnieli jako samodzielne byty tylko jako projekcje świadomości Starożytnych Ludzi
to nie do końca prawda... moim zdaniem istnieli i to jako bardzo samodzielne byty
ale to było zanim jeszcze ludzie zaczęli nazywać ich Bogami.-
LadyStar
Namaste - Imię: Joanna
- Droga życia: 5
- Typ: Obserwator Indywidualista
- Zodiak: Bliźnięta
Samoistne Struktury energetyczno-informacyjne, zostały powołane w celu impulsowania ewolucji.
Twoje ciało nie jest jeszcze zbalansowane do poziomu wiedzy (świadomości) zdobytej. Spokojnie, przemiana się realizuje...
Twoje ciało nie jest jeszcze zbalansowane do poziomu wiedzy (świadomości) zdobytej. Spokojnie, przemiana się realizuje...
http://www.youtube.com/watch?v=b1VpyER3 ... re=related
Na jaką Kulkę chcesz poświęcić Swą uwagę? Ty też jesteś kulką...
http://www.sam-jestemjakijestem-mas.blogspot.com
Na jaką Kulkę chcesz poświęcić Swą uwagę? Ty też jesteś kulką...
http://www.sam-jestemjakijestem-mas.blogspot.com
-
SAM
Niema NIC Smiejszego.... - Imię: Szczęście
- Droga życia: 1
- Typ: bzdura
- Zodiak: bzdura