- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

narodzenie

Post 14 sty 2011, 21:19

Witajcie,
Trafiłem na to forum 'przypadkiem' szukając for o podanej tematyce. Niegdyś działałem na forum o tej samej nazwie.
Owocnej wspólnej przygody ;) :thumbright:
Avatar użytkownikaAreo Mężczyzna

Re: narodzenie

Post 14 sty 2011, 21:29

hej : )
Avatar użytkownikaJeżynna Kobieta
polska jezyna lesna

Typ: 4w5

Post 15 sty 2011, 06:32

sie masz "gwieździsty spinaczu" ( nie ...edit: raczej " spinaczowa gwiazdo "). Ja też pamiętam forum z przed lat - dziś tutaj jakiś sen panuje , chłód i cisza. Ciekawą blokadę ktoś założył. Również życzę sobie i innym owoców (słodkich ) z tego spotkania. :thumbright:
easy russian

Post 15 sty 2011, 07:34

WITAM :D

Jaki sen :O
Słońce gorące

Imię: Alicja
Droga życia: 11
Typ: 7w8
Zodiak: Byk, Koza

Post 15 sty 2011, 07:51

luth napisał(a):WITAM :D

Jaki sen :O

ano właśnie 8) - Bywają "sny w śnie "

przy okazji "dzień dobry" skoro się o poranku spotykamy.
easy russian

Post 16 sty 2011, 16:26

Kaszubie - nie wątpię, ze to Ty Easy :D Trehlebov Cię zdradził brachu :-$
Cholernie mi miło Cię widzieć.
Wielki pozdro również dla Areo :D
Avatar użytkownikaAniszai Kobieta
nigdziebądź

Imię: Anna
Droga życia: 1

Post 16 sty 2011, 17:32

Aniszai, Kaszub, czy dobrze zrozumiałem, że wy również działaliście na starym przebudzeniu pod okiem admina halleya?:)

dziękuję za powitanie

Post 16 sty 2011, 17:47

Na starym nie. Easy znam z DI. Wielka szkoda, że dłużej nie chciał tam zagrzać miejsca, bo pasjami lubiłam go czytać :)
Avatar użytkownikaAniszai Kobieta
nigdziebądź

Imię: Anna

Post 17 sty 2011, 00:01

Aniszai napisał(a):Na starym nie. Easy znam z DI. Wielka szkoda, że dłużej nie chciał tam zagrzać miejsca, bo pasjami lubiłam go czytać :)

cholerka ... wydało się ;) - wzajem Aniszai , stratą był każdy Twój wpis jaki pominąłem na DI ,
dzięki za komplement :o - z pod Twojej klawiatury to wielkie wyróżnienie. No cóż , tamtejszy admin według mnie powinien odpocząć nieco i poukładać parę spraw . W życiu bywają wdechy i wydechy -taka jego natura. Duszno sie tam zrobiło.
@Areo
Aniszai, Kaszub, czy dobrze zrozumiałem, że wy również działaliście na starym przebudzeniu pod okiem admina halleya?:)
no właśnie ! halley mu było -charakterystyczna postać . Szczegółów już nie pomnę ale zostawił miłe wspomnienia.
A mi został w pamięci ten charakterystyczny awatar ze spinaczy . Takie bydlę jestem pamiętliwe wzrokowo. Chyba nikt inny go nie używał ? Witajcie !
easy russian

Post 17 sty 2011, 00:21

:D
W końcu =D>
Normalnie dziura energetyczna się zrobila, już myślałam, że bedziemy żyli wspomnieniami, a tu niespodzianka.

Witam ponownie kaszubie999
wolna wola

Imię: Irin

Post 17 sty 2011, 01:32

irina napisał(a)::D
W końcu =D>
Normalnie dziura energetyczna się zrobila, już myślałam, że bedziemy żyli wspomnieniami, a tu niespodzianka.

Witam ponownie kaszubie999

:oops: rany julek - to temat powitalny Areo a nie mój - zepsujecie mnie tymi uściskami :) - Witaj irino.
W ogóle jakiś przeciąg od wczoraj (spoglądam na awatary - zmieniają się )- chyba faktycznie energetyczne tornado nad Ziemią już przelatuje , nawet mój pies jakiś niespokojny .
Kłaniam się nisko .
easy russian

Post 17 sty 2011, 01:47

kaszub999 napisał(a): A mi został w pamięci ten charakterystyczny awatar ze spinaczy . Takie bydlę jestem pamiętliwe wzrokowo. Chyba nikt inny go nie używał ? Witajcie !

Haha, tak! Avatar wrzuciłem ten sam, taki jak przedtem. Dobrze pamiętasz ! Pisałem pod nickiem 'mind', przez pewien okres prowadziłem gabinet analiz opiekunów :) och, miłe wspomnienia wiążę z tamtym forum. Sporo się nauczyłem.

Post 17 sty 2011, 01:54

Areo napisał(a):
kaszub999 napisał(a): A mi został w pamięci ten charakterystyczny awatar ze spinaczy . Takie bydlę jestem pamiętliwe wzrokowo. Chyba nikt inny go nie używał ? Witajcie !

Haha, tak! Avatar wrzuciłem ten sam, taki jak przedtem. Dobrze pamiętasz ! Pisałem pod nickiem 'mind', przez pewien okres prowadziłem gabinet analiz opiekunów :) och, miłe wspomnienia wiążę z tamtym forum. Sporo się nauczyłem.

mind NATURALNIE !!! ja miałem tam chyba imię mojego syna jako nick i awatar wschodzącego słońca-niewiele się udzielałem, raczej byłem czytelnikiem .

Nie gniewaj się za "zamulenie ' Twojego tu tematu - tak wyszło :) . Ja w ogóle unikam tematów powitalnych , jakoś tak mam . Wepchałem sie do Twojego więc mam "odhaczone " O:)

uups- musiałem edytować bo raził mnie mój własny błąd ortogr.
Ostatnio edytowano 17 sty 2011, 03:45 przez easy russian, łącznie edytowano 1 raz
easy russian

Post 17 sty 2011, 02:02

kaszub999 napisał(a): Nie gniewaj się za "zamulenie ' Twojego tu tematu - tak wyszło :) . Ja w ogóle unikam tematów powitalnych , jakoś tak mam . Wepchałem sie do Twojego więc mam "odchaczone " O:)

Bardzo pozytywnie patrzę na rozwój tego tematu. Zastanawiam się, czy kogoś jeszcze ze starego forum można tu spotkać :)

Post 17 sty 2011, 02:32

ja tez naleze do ''starej gwardii'' :lol:

pozdro ;)
:-))
Avatar użytkownikaArimare Mężczyzna

Imię: xxx

Powrót do działu „Ludzie”