1, 2
Witajcie,
Trafiłem na to forum 'przypadkiem' szukając for o podanej tematyce. Niegdyś działałem na forum o tej samej nazwie.
Owocnej wspólnej przygody

Trafiłem na to forum 'przypadkiem' szukając for o podanej tematyce. Niegdyś działałem na forum o tej samej nazwie.
Owocnej wspólnej przygody
-
Areo
hej : )
-
Jeżynna
polska jezyna lesna - Posty: 421
- Typ: 4w5
sie masz "gwieździsty spinaczu" ( nie ...edit: raczej " spinaczowa gwiazdo "). Ja też pamiętam forum z przed lat - dziś tutaj jakiś sen panuje , chłód i cisza. Ciekawą blokadę ktoś założył. Również życzę sobie i innym owoców (słodkich ) z tego spotkania. 
- easy russian
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
luth napisał(a):WITAM
Jaki sen :O
ano właśnie
przy okazji "dzień dobry" skoro się o poranku spotykamy.
- easy russian
Kaszubie - nie wątpię, ze to Ty Easy
Trehlebov Cię zdradził brachu 
Cholernie mi miło Cię widzieć.
Wielki pozdro również dla Areo

Cholernie mi miło Cię widzieć.
Wielki pozdro również dla Areo
-
Aniszai
nigdziebądź - Imię: Anna
- Droga życia: 1
Aniszai, Kaszub, czy dobrze zrozumiałem, że wy również działaliście na starym przebudzeniu pod okiem admina halleya?:)
dziękuję za powitanie
dziękuję za powitanie
-
Areo
Na starym nie. Easy znam z DI. Wielka szkoda, że dłużej nie chciał tam zagrzać miejsca, bo pasjami lubiłam go czytać 

-
Aniszai
nigdziebądź - Imię: Anna
Aniszai napisał(a):Na starym nie. Easy znam z DI. Wielka szkoda, że dłużej nie chciał tam zagrzać miejsca, bo pasjami lubiłam go czytać
cholerka ... wydało się
dzięki za komplement
@Areo
no właśnie ! halley mu było -charakterystyczna postać . Szczegółów już nie pomnę ale zostawił miłe wspomnienia.Aniszai, Kaszub, czy dobrze zrozumiałem, że wy również działaliście na starym przebudzeniu pod okiem admina halleya?:)
A mi został w pamięci ten charakterystyczny awatar ze spinaczy . Takie bydlę jestem pamiętliwe wzrokowo. Chyba nikt inny go nie używał ? Witajcie !
- easy russian
W końcu
Normalnie dziura energetyczna się zrobila, już myślałam, że bedziemy żyli wspomnieniami, a tu niespodzianka.
Witam ponownie kaszubie999
-
irina
wolna wola - Imię: Irin
irina napisał(a)::D
W końcu![]()
Normalnie dziura energetyczna się zrobila, już myślałam, że bedziemy żyli wspomnieniami, a tu niespodzianka.
Witam ponownie kaszubie999
- Witaj irino. W ogóle jakiś przeciąg od wczoraj (spoglądam na awatary - zmieniają się )- chyba faktycznie energetyczne tornado nad Ziemią już przelatuje , nawet mój pies jakiś niespokojny .
Kłaniam się nisko .
- easy russian
kaszub999 napisał(a): A mi został w pamięci ten charakterystyczny awatar ze spinaczy . Takie bydlę jestem pamiętliwe wzrokowo. Chyba nikt inny go nie używał ? Witajcie !
Haha, tak! Avatar wrzuciłem ten sam, taki jak przedtem. Dobrze pamiętasz ! Pisałem pod nickiem 'mind', przez pewien okres prowadziłem gabinet analiz opiekunów
och, miłe wspomnienia wiążę z tamtym forum. Sporo się nauczyłem.-
Areo
Areo napisał(a):kaszub999 napisał(a): A mi został w pamięci ten charakterystyczny awatar ze spinaczy . Takie bydlę jestem pamiętliwe wzrokowo. Chyba nikt inny go nie używał ? Witajcie !
Haha, tak! Avatar wrzuciłem ten sam, taki jak przedtem. Dobrze pamiętasz ! Pisałem pod nickiem 'mind', przez pewien okres prowadziłem gabinet analiz opiekunówoch, miłe wspomnienia wiążę z tamtym forum. Sporo się nauczyłem.
mind NATURALNIE !!! ja miałem tam chyba imię mojego syna jako nick i awatar wschodzącego słońca-niewiele się udzielałem, raczej byłem czytelnikiem .
Nie gniewaj się za "zamulenie ' Twojego tu tematu - tak wyszło
. Ja w ogóle unikam tematów powitalnych , jakoś tak mam . Wepchałem sie do Twojego więc mam "odhaczone "
uups- musiałem edytować bo raził mnie mój własny błąd ortogr.
Ostatnio edytowano 17 sty 2011, 03:45 przez easy russian, łącznie edytowano 1 raz
- easy russian
kaszub999 napisał(a): Nie gniewaj się za "zamulenie ' Twojego tu tematu - tak wyszło. Ja w ogóle unikam tematów powitalnych , jakoś tak mam . Wepchałem sie do Twojego więc mam "odchaczone "
Bardzo pozytywnie patrzę na rozwój tego tematu. Zastanawiam się, czy kogoś jeszcze ze starego forum można tu spotkać

-
Areo
-
Arimare
- Imię: xxx
1, 2