1, 2
Parę dni temu przytrafiło mi się coś dziwnego. Coś w stylu deja vu... Zdarzało mi się to wcześniej, ale nigdy nie było tak silne... Miałam wrażenie, że to dzieje się drugi raz, że już o tym śniłam, ale przy tym czułam coś niesamowitego...
Napady gorąca i dreszcze z zimna. Na twarzy podobno zrobiłam się momentalnie czerwona.
To zdarzyło mi się wczoraj po raz drugi i dzisiaj trzeci raz ;/ Fatalnie to znoszę, od razu mnie telepie... o co chodzi?
Ktoś z Was przeżył to samo ?
Napady gorąca i dreszcze z zimna. Na twarzy podobno zrobiłam się momentalnie czerwona.
To zdarzyło mi się wczoraj po raz drugi i dzisiaj trzeci raz ;/ Fatalnie to znoszę, od razu mnie telepie... o co chodzi?
Ktoś z Was przeżył to samo ?
-
Odium
- Imię: Marta
- Droga życia: 6
- Zodiak: Koziorożec
A co to było za zdarzenie? ;>
Mi się często wydaje że coś już się działo, albo mi się śniło :)
Mi się często wydaje że coś już się działo, albo mi się śniło :)
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Wydaje mi się, ze zdarzenia podczas których to się dzieje nie mają znaczenia. Dzisiaj znowu to samo... Czy ktoś wie o co chodzi ?
-
Odium
Też miałem kilka razy deja vu.Ale jedno miałem takie co się jeszcze nie wydażyło?Sam jestem ciekaw na czym to polega?
-
miska1
Nie mam pojęcia... czytałam wiele teorii na ten temat. Przeraża mnie to bo jak mnie to dopada to jestem w jakimś dziwnym stanie;/ bliskim omdlenia, nie wiem co się dzieje.. ;/ Chyba tylko pan psychiatra mi pomoże xD
-
Odium
Dlaczego to na Ciebie tak działa, to dziwne. Dlatego pytałam jakie to było wydarzenie, bo myślałam, że to przez to.
Wszystko już jest, było jest i będzie, więc nie ma w tym nic dziwnego, że czasem mamy przebłysk jakby coś się już zdarzyło.
Ja jak mam deja vu jest to dla mnie bardzo przyjemne. Czuję przyjemne mrowienia i wrażenie jakbym była w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie, że właśnie tu chciałam być i to robić :)
Wszystko już jest, było jest i będzie, więc nie ma w tym nic dziwnego, że czasem mamy przebłysk jakby coś się już zdarzyło.
Ja jak mam deja vu jest to dla mnie bardzo przyjemne. Czuję przyjemne mrowienia i wrażenie jakbym była w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie, że właśnie tu chciałam być i to robić :)
Słońce gorące
-
luth
Tak ja również mam takie deja vu, o którym mówisz- przyjemne uczucie...
Ale to, co zdarzyło mi się 4 razy, wszystko się zgadza z deja vu oprócz właśnie tego uczucia gorąca, zimna, no i to uczucie słabości...
Dzisiaj starałam się to zatrzymać i wyszło mi w pewnym sensie, wstałam, a właściwie zerwałam się z krzesła i jakoś nie doszło do tego "stanu osłabienia".
Nie znalazłam powiązania pomiędzy wydarzeniami... Pierwszy raz zdarzyło mi się w innym mieście w samochodzie podczas jazdy, drugi w szkole, następnie w domu no i dzisiaj znowu szkoła...
Zobaczymy co jutro
Ale to, co zdarzyło mi się 4 razy, wszystko się zgadza z deja vu oprócz właśnie tego uczucia gorąca, zimna, no i to uczucie słabości...
Dzisiaj starałam się to zatrzymać i wyszło mi w pewnym sensie, wstałam, a właściwie zerwałam się z krzesła i jakoś nie doszło do tego "stanu osłabienia".
Nie znalazłam powiązania pomiędzy wydarzeniami... Pierwszy raz zdarzyło mi się w innym mieście w samochodzie podczas jazdy, drugi w szkole, następnie w domu no i dzisiaj znowu szkoła...
Zobaczymy co jutro
-
Odium
Zbyt często masz to deja vu.Dla mnie to jest dziwne
Ja miałem coś takiego...jak byłem mały przyśniło mi się...i jeden fragment pamiętam z tego snu,SKRZYRZOWANIE I DRUTY TELEKOMUNIKACYJNE NAD NIM,mineło kilkanaście lat, przechodziłem się po rynku i nagle się zatrzymałem i spojżałem w góre,DRUTY TELEKOMUNIKACYJNE,a pochwili doszło do mnie że stoje na tym SKRZYŻOWANIU ZE SNU. Ale ten sen z młodości pokazywał mi część mojej przyszłości z tego co czuje to ważnej, tylko że ona dopiero ma nadejść. Dziwne to deja vu(coś ma się zdarzyć 2-razy tak samo?).

-
miska1
Mi się to nie śni, tzn dotyczy to zawsze teraźniejszości, danej chwili, tak jakbym przeżywała to drugi raz, te same osoby, budynki, nawet kolory samochodów, ta sama sytuacja... Kiedyś zwykłe deja vu zdarzało mi się dosyć rzadko, a teraz te 4 ostatnie po prostu mnie przerażają...
-
Odium
Ale ile masz tych deja vu w ciągu dnia?
-
miska1
-
luth
Raz dziennie... pierwszy raz,później 2 dni przerwy i trzy dni pod rząd.. na razie mam spokój. Chociaż dalej mam zagadkę czemu to było aż tak silne..
Przeraża mnie to bo jest niewyobrażalnie "męczące"... napady gorąca i zimna jak już pisałam no i mam nogi jak z waty... stan bliski omdlenia... Pierwszy raz w życiu spotykam się z takim czymś
Przeraża mnie to bo jest niewyobrażalnie "męczące"... napady gorąca i zimna jak już pisałam no i mam nogi jak z waty... stan bliski omdlenia... Pierwszy raz w życiu spotykam się z takim czymś
-
Odium
Nie obraż się, ale trudno mi uwierzyć w to że ma się tak często deja vu.I to z takimi efektami.A jak byłaś mała to nie miałaś jakiś dziwnych snów, których pamiętasz do teraz?
-
miska1
Odium stan napadów gorąca i zimna i to wszystko nie są przyczyną emocji tylko fizycznym skutkiem pojawienia się silnej emocji. Czy boisz się samych w sobie deja vu? Boisz się czegoś konkretnego? Jest cokolwiek takiego?
Słońce gorące
-
luth
miska1, nie musisz wierzyć, wiem co mi się zdarza i myślałam że komuś zdarzyło się to samo z takimi efektami.
luth, nie nie boję się, nie raz wcześniej miałam deja vu, ciekawe, "miłe"uczucie. Nie przejmowałam się tym, bo jak widać większości ludzi to się zdarza.
luth, nie nie boję się, nie raz wcześniej miałam deja vu, ciekawe, "miłe"uczucie. Nie przejmowałam się tym, bo jak widać większości ludzi to się zdarza.
-
Odium
1, 2