Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

Interpretacja snu - zapalniczki

Post 01 sty 2011, 22:55

Witam,

Jestem tu nowy. Ostatnio przyśniła mi się taka sytuacja: Byłem na miejscowym targu. Stałem przy stoisku z zapalniczkami.
Sprzedawczyni i druga kobieta doradzały mi. Te zapalniczki były dziwne. Jedna była zimna, a druga ciepła. Sprzedawczyni mówiła, że jedna daje światło ciepłe, a druga zimne. Polecała mi tą zimną i wymieniła nazwisko znanej mi osoby (przełożonego)- jako nazwisko polecającego.

O co tu może chodzić ?
shopen Mężczyzna
Śniący idiota.

Imię: Mateusz
Droga życia: 7
Typ: entuzjasta
Zodiak: bliźnięta
wiesz ,mozesz zinterpretować to tak : ze ktoś polecił Ciebie jako pracownika gorszego którego trzeba zwolnić-teraz nastawisz się na prace na pełnych obrotach . jak innaczej zinterpretujesz to wyzwoli to u Ciebie inny mechanizm.a tak naprawdę sny nie mają większego przekazu .to mieszanina bezsensu z przedmiotami,miejscami, ludzmi z którymi wiążesz silne emocje. i mozna sobie ''pointerpretować'' dla zabawy ,ale może mieć to wpływ puzniej na twoje myślenie w pracy .interpretacje zachowań wspólpracowników wobec Ciebie. mozesz przez taką niewinną rzecz narobić sobie problemu. (ale mnie teraz wszyscy zniszczą):P
Avatar użytkownikatryptOfan Mężczyzna
''Dla śniącego-nic trudnego''

Imię: Piotr
Droga życia: 28
Zodiak: waga
i mozna sobie ''pointerpretować'' dla zabawy

Zimne światło jednej zapalniczki to metafora Boga ,nieosobowego absolutu nieskończonej energii.To jakbyś szedł po zakupy do hipermarketu,gdzie sam wybierasz towary i potem idziesz z tym do kasy,do kasjera którego oczywiscie nie znasz ale który mimo wszystko mówi Ci dzieńdobry.Jesteś nieistotny i wyalienowany.

Ciepłe światło drugiej zapalniczki to metafora Boga osobowego ,Boga-Ojca,wiekuistego Stwórcę.To jakbyś szedł po zakupy do swojego ulubionego małego sklepiku,gdzie dobrze znasz sprzedawczynię z którą nawiązałeś relację znajomosci przez częste kupowanie.Każdy towar jest tu osobiście podany i omówiony.

:)
Listen to my muscle memory.
Avatar użytkownikafalko Mężczyzna
wysłuhaj pamięci mych muskułów

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”