Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

Fajny sen

Post 27 gru 2010, 20:27

Przedwczoraj w nocy miałem taki sen . Byłem starszy o 1-2 lata . Mieszkałem w mieście . Podobała mi się dziewczyna z którą chodziłem do szkoły . Była normalną dziewczyną nie jakąś tam imprezowiczką . Nie zwracała na mnie uwagi . Pewnego dnia powiedziała mi żebym się odczepił . Nie rozumiałem tego bo byłem w tym śnie przystojny /jestem nadal. :D . No więc po tym wydarzeniu chodziłem sobie po rynku . i nie wiem jak ale jakoś uratowałem jakąś dziewczynkę . Nie wiem jak . Zaprowadziłem ją do domu okazało się , że to siostra tej dziewczyny co mi się spodobała . Następnego dnia poszedłem z tą dziewczyną do jakieś kawiarni czy coś . Wtedy ona złapał mnie za rękę i położyła głowę na moim ramieniu . Wtedy poczułem taki dreszcz ale bardzo przyjemny . Czułem jej dotyk tak jakby było to w realu . Potem akcja przeniosła się do szkoły . Byłem jej chłopakiem . Śpieszyłem się chyba na klasówkę . A ona zatrzymała mnie przed szkołą i przytuliła sie do mnie . Znowu czułem to uczucie . Staliśmy tak przez godzinę i cały czas to czułem . To było super uczucie . Potem sen się skończył a ja wciąż to czułem . Nie śniło mi się nic a cały czas czułem jej dotyk . Było tak aż do czasu kiedy się obudziłem . Chciałbym mieć jeszcze raz taki sen . Co on może znaczyć . Bardzo zależy mi na odpowiedzi .
Shogun Mężczyzna

Imię: Przemek
Droga życia: 10
Typ: Entuzjasta
Zodiak: Koziorożec

Re: Fajny sen

Post 29 gru 2010, 20:00

Zatem tak. Początkowo miałem inną interpretację, ale przeczytałem jeszcze raz i myślę, że:
- Masz do przerobienia lekcję pokochania Siebie - Miłość pochodzi z Twojego wnętrza, a nie od kogoś innego, chociaż może to też oznaczać wybaczenie sobie, nie ma czego żałować.
- Wygląd nie jest najważniejszy, może pomóc, ale to tylko dodatek, do tego kim jesteś
- Ważne są dobre czyny
- Zwróć uwagę na takie aspekty jak intuicja, wrażliwość a odwdzięczy Ci się to
- Ma to jednak związek z innymi
- Emocje, czy uczucie na końcu jest myślę przekazem od Twojego ducha, bądź innej wyższej części Ciebie: Zawsze Cię Kocham, pamiętaj o tym. Możliwe, że
- Emocje mogą również być sposobem na utrzymanie równowagi w energii emocji
- Możliwe, że masz dużo miłości w sobie, ale nie masz się nią z kim dzielić, w takim wypadku dawaj miłość ludziom, których spotkasz nie oczekując nic w zamian. Bo prawdziwa miłość jest bezwarunkowa.

Kojarzysz jakieś kolory?

Przy okazji polecam mój wideo kurs analizy snów.
http://wrobelprzemyslaw.pl/kurs-analizy-snow/

Pozdrawiam imiennika ;-)
http://wrobelprzemyslaw.pl
Chciałbyś, abym prowadził vlog na tematy poruszane tutaj - zagłosuj.
Masz jakieś propozycje, uwagi co do tego - daj mi znać.
Avatar użytkownikaBluh Mężczyzna
Uzdrowiciel Duchowy Egzorcysta

Post 30 gru 2010, 20:11

Nie kojarzę żadnych kolorów . A twój tekst zrozumiałem tylko w połowie. Mógłbyś go napisać w bardziej zrozumiałym języku . Jeżeli można .
Shogun Mężczyzna

Droga życia: 10
Typ: Entuzjasta
Zodiak: Koziorożec

Post 08 sty 2011, 01:26

Rzeczywiście nie do końca jasno to napisałem.

Generalnie myślę, że Twój sen mówi, żebyś Ty sam Siebie pokochał. Sądzę też, że dobrze by było, gdybyś w życiu codziennym używał trochę intuicji. Myślę, że we śnie miałeś do czynienia z wyższą częścią Ciebie, możliwe, że własnym Duchem, bądź opiekunem. Podejrzewam, że nie do końca masz przerobioną lekcję pokochania Siebie. Co znaczy, że może się obwiniasz, nie lubisz pewnych cech w sobie, bądź chcesz aby ktoś inny potwierdził Twoją wartość.

Silna emocja na końcu może być po to, żeby utrzymać równowagę w energii emocji. To tak jakby coś się długo zbierało i trzeba nadmiar wyrzucić.

Tak to widzę.
http://wrobelprzemyslaw.pl
Chciałbyś, abym prowadził vlog na tematy poruszane tutaj - zagłosuj.
Masz jakieś propozycje, uwagi co do tego - daj mi znać.
Avatar użytkownikaBluh Mężczyzna
Uzdrowiciel Duchowy Egzorcysta

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”