- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Cześć wszystkim!

Post 17 paź 2010, 21:27

Cześć :) Nie lubię być formalny, a przedstawiać się szczegółowo nie umiem, więc będę ogólny :D

Imię i inne informacje, które można było wpisać przy rejestracji macie obok, więc nie będę się w tej kwestii powtarzał ;)

Hmm, urodziłem się w Nowy Rok 1988 roku, żyję sobie we Włocławku (jakby ktoś nie wiedział - miasto w niemalże centrum Polski, niedaleko Torunia, na południowy wschód). Obecnie wolny pod każdym względem :P Ukończyłem studia licencjackie związane zasadniczo z informatyką i elementami zarządzania. W tym momencie poszukuję pracy, ale nie śpieszy mi się do roboty :P

Zainteresowania? Kiedyś II Wojna Światowa, tzn. wszystkie fakty historyczne, hierarchie wojskowe wszystkich sił, biorących udział w wojnie, biografie znanych osób z tamtych czasów itp. :P Teraz to szeroko pojęta ezoteryka i komputery ;) Od czasu do czasu obejrzę sobie jakieś dobre fabularnie anime :P

To chyba tyle ogólnie i w skrócie. Jakby co to pytać się i być może odpowiem :P

Pozdrawiam :)

PS. Warto wspomnieć, że forum przeglądałem gdzieś od roku, ale teraz dopiero postanowiłem się zarejestrować. Może będę aktywny na forum, wszystko zależy od tego, czy będę miał coś istotnego do przekazania :P Widzę, że doświadczeni z Was ludzie i póki co nie mam jak się wtrącić do rozmowy w poszczególnych tematach :P
Avatar użytkownikaRay88 Mężczyzna

Imię: Łukasz
Droga życia: 1
Zodiak: Koziorożec

Re: Cześć wszystkim!

Post 18 paź 2010, 07:12

Cześć! :D

Nie krępuj się "wtrącać" :)
Słońce gorące

Imię: Alicja
Droga życia: 11
Typ: 7w8
Zodiak: Byk, Koza

Post 18 paź 2010, 13:28

Witam serdecznie :)

Starter FM Group - Kup starter i rozpocznij biznes z FM Group!
Tai-Chi-Chuan.pl Mężczyzna
Tai Chi Chuan

Post 25 lis 2010, 19:50

fufek mówi cześć i pozdrawia :)
Avatar użytkownikafufek Mężczyzna
In Lak'ech Ala K'in

Droga życia: 4
Typ: 5w4
Zodiak: Bliźnięta, Wąż

Powrót do działu „Ludzie”