- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Boje sie luster

Post 14 lis 2010, 17:30

Czolem wszystkim,

Przyznaje, ze przez cale swoje zycie odczuwam niepokoj bijacy od luster. Nie czuje sie tak patrzac w swoje odbicie ale wyczuwam 'cos' zza moich plecow. Nawet przechodzac obok obojetnie jakiego lustra i nie zwracajac nan uwagi lapie sie w koncu na tym, ze jestem w przestrzeni "pasa granicznego" lustra i tego swiata, czuje wtedy zle wibracje stamtad. Kilka lat temu mialem nawet LD, w ktorym jechalem pociagiem, poszedlem tam do WC w wagonie i zdecydowalem sie przejsc na druga strone przez tamtejsze lustro - trafilem do dziwnego swiata skladajacego sie z koszmarow krotko mowiac.

O co chodzi?
waski.stefan

Re: Boje sie luster

Post 14 lis 2010, 23:49

Alicja w krainie czarów przeszła do krainy czarów również właśnie przez lustro... :) czyż nie?

Sama nie wiem czy jest coś nie tak z lustrami, ja tam gdy widzę lustro nie czuję nic negatywnego, ale jestem narcystyczną kobietą i się skupiam na swoim odbiciu, także trudno mi o obiektywność XD

Może Ci się ciągnie takie wrażenie po tym LD co? Czy wcześniej już tak miałeś? :)
Ostatnio edytowano 15 lis 2010, 00:00 przez luth, łącznie edytowano 1 raz
Słońce gorące

Imię: Alicja
Droga życia: 11
Typ: 7w8
Zodiak: Byk, Koza

Post 14 lis 2010, 23:53

Luth.. umarłem.. buhaha : D

Stefan, może postaraj sie zmierzyć z tymi lękami i udaj się np. do gabinetu luster, poważnie - wygląda mi to na jakiś dziwny program osadzony w podświadomości.
III

Post 15 lis 2010, 00:42

No more bullshit!
Avatar użytkownikaLipton Mężczyzna
Świadoma Świadomość

Droga życia: 33
Typ: 1w2

Powrót do działu „Ludzie”