- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Witam wszystkich!!!

Post 14 paź 2010, 23:54

O mnie: prawie 20 lat, studiuję biotechnologię z zamiarem zostania naukowcem. Dziecięca fascynacja Gwiezdnymi Wojnami przekształciła się w zainteresowanie tematem ezoteryki, magii, medytacji i systemów filozoficznych. Mam mało wiedzy teoretycznej, jeszcze mniej praktycznej, ale interesuję się jak najszybszym wchłonięciem wiedzy, jak największą ilością doświadczeń i dobrze by było to przeżyć i opisać (odzywa się dusza naukowca):) Poza tym chodzę do szkoły muzycznej, trenuję kung-fu (rekreacyjnie, bez oficjalnych stopni i zaliczania aplikacji). Lubię muzykę klasyczną, kapkę jazzu i ballad, filmy, gry komputerowe. Ogólniej w przyszłości chciałbym zrobić też coś pożytecznego dla świata. Wiec witam wszystkich i mam nadzieję miłej i owocnej "pracy" dla wszystkich na forum.
There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.
There is no passion; there is serenity.
There is no death; there is the Force.
- The Jedi Code
Iston Mężczyzna

Re: Witam wszystkich!!!

Post 15 paź 2010, 00:03

Popros Anioła stróża, tak świadomie , powiedz, że chciałbyc pomagac, pracować, żeby twoje wcielenie w którym sie inkarnowałeś czy duszyczka mogli cos robic dla dobra. Jest wiele pracy i potrzeba chetnych duszyczek. :thumbright: Aniołowie ci powiedzą , pokażą, zaprowadzą. Tylko trzeba wyrazić wolę , chęc działania.

Też kiedyś chcialam zostać naukowcem, jednak nie zostałam. Zawsze miałam peęd do wiedzy i poczucie, że gromadzenie podstawowych praw z zakresu bilologii, chemii, fizyki, matematyki , geegrafii, szeroko pojętej techniki jest mi fo czegoś potrzebne, że ma jakiś cel. Być może jest jakiś Boski plan z tym związany. Tak sobie tłumaczę.

Witam Ciebie, rozgośc się!!!!!!!!!!!!! :lol:
Anonim

Post 15 paź 2010, 13:33

Witam serdecznie :)

Starter FM Group - Kup starter i rozpocznij biznes z FM Group!
Tai-Chi-Chuan.pl Mężczyzna
Tai Chi Chuan

Post 11 lis 2010, 21:07

Witam ;
Jestem tu od niedawna. Poszukuje odpowiedzi na temat przechodzenia na drugą stronę :arrow:
misia123 Kobieta

Imię: Zofia
Droga życia: 5
Zodiak: ryba

Post 11 lis 2010, 21:14

Witam
i Pozdrawiam :)
Avatar użytkownikaAndromedan Mężczyzna
Lantian

Post 11 lis 2010, 23:03

Cześć :)
Awar

Post 12 lis 2010, 11:21

I tak wszystko co naukowiec wymyśli pochodzi Odemnie, więc po co tyle lat studiów i chłonięcia wiedzy...

No tak niedoskonałość się ludzią nie podoba, zreszta nie tylko ludzią... heheheheh
http://www.youtube.com/watch?v=b1VpyER3 ... re=related

Na jaką Kulkę chcesz poświęcić Swą uwagę? Ty też jesteś kulką...
http://www.sam-jestemjakijestem-mas.blogspot.com
Niema NIC Smiejszego....

Imię: Szczęście
Droga życia: 1
Typ: bzdura
Zodiak: bzdura

Post 12 lis 2010, 11:49

misia123 napisał(a):Witam ;
Jestem tu od niedawna. Poszukuje odpowiedzi na temat przechodzenia na drugą stronę :arrow:

To pewno pomoże Ci lektura przekazów Uzulego ;)
Never Say Never...
Avatar użytkownikaCrAxMaN Mężczyzna
Stop This Madness...

Powrót do działu „Ludzie”