Zaniepokoił mnie mój ostatni sen, koszmar po którym obudziłem się i dosłownie dostawałem dreszczy ze strachu, co nie zdarzyło mi się nigdy wcześniej.
Rozmawiałem w tym śnie z jakimś starym mężczyzną, miał dziwne oczy, czerwone albo żółte. Nie pamietam rozmowy ale powtarzał on ciagle słowo "hiperprzestrzeń" , chciał mi coś wytłumaczyć. Na koniec powiedział (chyba w groźbie) że "zaraz sie obudze i będę się bał jak nigdy dotąd, a on bedzie obok mnie w ciemnym pokoju choć nie bede mógł go zobaczyć" << to jego słowa dosłownie.
I rzeczywiście obudziłem się. Aż trząsłem się ze strachu, przechodziły mnie dreszcze i miałem poczucie że on jest, patrzy na mnie.
O co w tym chodzi?? Nigdy mnie nic tak mocno nie zapokoiło. I co to ta hiperprzestrzeń?? Szukałem w google ale bezskutecznie, znalazłem tylko jakiś fizyczny bełkot o teorii względności i tym podobnych rzecach.
Rozmawiałem w tym śnie z jakimś starym mężczyzną, miał dziwne oczy, czerwone albo żółte. Nie pamietam rozmowy ale powtarzał on ciagle słowo "hiperprzestrzeń" , chciał mi coś wytłumaczyć. Na koniec powiedział (chyba w groźbie) że "zaraz sie obudze i będę się bał jak nigdy dotąd, a on bedzie obok mnie w ciemnym pokoju choć nie bede mógł go zobaczyć" << to jego słowa dosłownie.
I rzeczywiście obudziłem się. Aż trząsłem się ze strachu, przechodziły mnie dreszcze i miałem poczucie że on jest, patrzy na mnie.
O co w tym chodzi?? Nigdy mnie nic tak mocno nie zapokoiło. I co to ta hiperprzestrzeń?? Szukałem w google ale bezskutecznie, znalazłem tylko jakiś fizyczny bełkot o teorii względności i tym podobnych rzecach.
-
Alchemik'
- Imię: Xxxx
- Droga życia: 1
- Zodiak: Lew
Nic się nie bój - to podstawa. Jesteś wszystkim... zatem czegóż się bać?
Poszukuję istot skrzydlatych.
-
Lea
- Droga życia: 33
- Typ: 4w5
Przyznaję ze to dosyć dziwny sen,ale czy nie miałeś wrażenia ze rozmawiałeś sam ze soba?
-
Tao-Universum
Mi ostatnio podczas snu ktoś usilnie tłumaczył zagadnienie:dylatacji kuli ziemskiej w wymiarze czasu.Gdy byłem innej rzeczywistości to zagadnienie było takie proste.
Następnego dnia też przeglądałem zagadnienie w interecie.
Co i raz przekazują nam różne informacje z dziedziny nauki.
Następnego dnia też przeglądałem zagadnienie w interecie.
Co i raz przekazują nam różne informacje z dziedziny nauki.
-
Cyborg
- Imię: Przemek