Po raz 3 kasuje to co napisalem...a wszystko po co ..a no po to zeby się z Wami przywitać. Witam wszystkich ktorych znalazlem na tym forum dzieki ksiązce "Walkirie" P.C.
Zawsze marzylo mi sie pracowac w mediach - mam 27 lat i wiele z moich pragnien zostało spełnione, a wszystko co juz mamy a kiedyś mieć chcielismy zmienia smak , kiedys wydawało sie byc slodkim, nieosiagalnym, zakazanym owocem i tylko od nas zalezy czy kiedy "ten" owoc bedziemy już miec w swoim koszyku bedziemy sie nim delektowac jego smakiem czy wręcz odwrotnie.
Niestety ja sie pogubiłem, w tym samym czasie kiedy poznawalem show biznes je jego zasady - czyli ich brak - odnalazłem swoie wewnetrzne ja - zupełnie inne niż to ktore znalem do tej pory.
Ucze sie siebie ciagle na nowo choc nie zawsze wiatr wieje w dobrą stronę.
Zawsze marzylo mi sie pracowac w mediach - mam 27 lat i wiele z moich pragnien zostało spełnione, a wszystko co juz mamy a kiedyś mieć chcielismy zmienia smak , kiedys wydawało sie byc slodkim, nieosiagalnym, zakazanym owocem i tylko od nas zalezy czy kiedy "ten" owoc bedziemy już miec w swoim koszyku bedziemy sie nim delektowac jego smakiem czy wręcz odwrotnie.
Niestety ja sie pogubiłem, w tym samym czasie kiedy poznawalem show biznes je jego zasady - czyli ich brak - odnalazłem swoie wewnetrzne ja - zupełnie inne niż to ktore znalem do tej pory.
Ucze sie siebie ciagle na nowo choc nie zawsze wiatr wieje w dobrą stronę.
-
Damorek
wątpliości, pytania - Imię: Kuba
- Droga życia: 8
- Typ: szef
- Zodiak: lew/świnia
Również witam,
znajomośc mediów od środka - to ciekawa wiedza praktyczna
w temacie manipulacji
dla istot wrażliwych - dobre miejsce na obudzenie się
heyka!
znajomośc mediów od środka - to ciekawa wiedza praktyczna
w temacie manipulacji
dla istot wrażliwych - dobre miejsce na obudzenie się
heyka!
-
konserwa
- Imię: paweł
- Droga życia: 9
- Zodiak: waga
sama prawda, przebudzenie przyszło powalając wszystkie dziecinne marzenia zwiazane z ta dziedzina ale przyniosło samo siebie - przyniosło PRZEBUDZENIE
-
Damorek
wątpliości, pytania - Imię: Kuba
- Droga życia: 8
- Typ: szef
- Zodiak: lew/świnia
Cóż napisać więcej, jak tylko: cześć! ;)
-
Ray88
- Imię: Łukasz
- Droga życia: 1
- Zodiak: Koziorożec
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
witam, zważ na to że świadomość potrzebna jest i tam
może jeśli to kochasz warto iść w tą stronę..
wiele dusz czeka na iskrę, by móc rozpalić wielki pożar w sobie
pozdro
może jeśli to kochasz warto iść w tą stronę..wiele dusz czeka na iskrę, by móc rozpalić wielki pożar w sobie

pozdro
-
Don Juan Matus
Gratulacje
Witaj 
Witaj 
-
Jeżynna
polska jezyna lesna - Posty: 421
- Typ: 4w5