witam
Bardzo często śnią mi się trąby powietrzne...szare i olbrzymie... śni mi się że stoję w oknie i patrzę na nie jak się zbliżają... wszyscy wokół panikują a ja spokojnie stoję i obserwuje...
To sen który bardzo często mi się powtarza... jeśli ktoś zna znaczenie lub miewa podobne sny proszę pisać...
pozdrawiam:-)
Bardzo często śnią mi się trąby powietrzne...szare i olbrzymie... śni mi się że stoję w oknie i patrzę na nie jak się zbliżają... wszyscy wokół panikują a ja spokojnie stoję i obserwuje...
To sen który bardzo często mi się powtarza... jeśli ktoś zna znaczenie lub miewa podobne sny proszę pisać...
pozdrawiam:-)
-
kasandra
- Imię: kasandra
- Droga życia: 33
- Zodiak: strzelec
Sporo ludzi śni o potężnej fali zalewającej całe miasta, o deszczach meteorytów wywołujących pożary, bądź o innych globalnych katastrofach, często pojawia się w tym element wszechobecnej paniki. Z racji połączenia wszystkich ludzi w jednym zbiorowym podświadomym/nadświadomym umyśle, takie sny mogą przenikać do niektórych jednostek jako bardzo głęboko zakorzenione archetypy w ludzkości. Niektórzy twierdzą natomiast, zważywszy na ich częstotliwość i „jakość” że takie sny są prekognicjami – jednak przyszłość jest niezdeterminowana i nie należy zostawiać na takich snach ciężaru konceptualnego.
- III
Mi się śni że wybiegam z domu i widzę zbliżające sie trzy trąby powietrzne.
-
Światło
- Droga życia: 11
- Typ: 2w1
- Zodiak: Lew
Ja bardzo często będąc w polu kontinuum podczas śnienia widzę takie zjawiska. Te wiry powietrzne mają kolor zabrudzonego różu. Obserwuję je unosząc się nad powierzchnią ziemi w pozycji leżącej na plecach. Niekiedy także po rozgwieżdzonym niebie przemieszczają się gigantyczne tarcze planet "gazowych", do których czuję niebywałe przyciąganie, wręcz zasysanie.
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
- Imię: Robert
Trąba powietrzna może oznaczać zmiany dookoła Ciebie, a Twój spokój akceptację tych zmian. Spokój podczas trąby może być również związany z tym, że opierasz się zmianom dookoła Ciebie, wiedząc, że to dobra droga.
To taka jedna interpretacja, która przychodzi mi do głowy
Pozdrawiam,
S
To taka jedna interpretacja, która przychodzi mi do głowy

Pozdrawiam,
S
- seniusz
- Imię: Sennik
- Droga życia: 32
Zgadzam się,trąba powietrzna może symbolizować cały szereg zmian wokół Ciebie,w Twoim życiu. Nie zauważyłeś czegoś takiego na co dzień?
-
Tao-Universum
Tak prawda "te"sny zazwyczaj przepowiadają zmiany...w rodzinie...
-
kasandra
- Imię: kasandra
- Droga życia: 33
- Zodiak: strzelec