Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

TRĄBY POWIETRZNE ...

Post 06 paź 2010, 12:23

witam
Bardzo często śnią mi się trąby powietrzne...szare i olbrzymie... śni mi się że stoję w oknie i patrzę na nie jak się zbliżają... wszyscy wokół panikują a ja spokojnie stoję i obserwuje...
To sen który bardzo często mi się powtarza... jeśli ktoś zna znaczenie lub miewa podobne sny proszę pisać...
pozdrawiam:-)
Avatar użytkownikakasandra Kobieta

Imię: kasandra
Droga życia: 33
Zodiak: strzelec

Re: TRĄBY POWIETRZNE ...

Post 07 paź 2010, 09:30

Sporo ludzi śni o potężnej fali zalewającej całe miasta, o deszczach meteorytów wywołujących pożary, bądź o innych globalnych katastrofach, często pojawia się w tym element wszechobecnej paniki. Z racji połączenia wszystkich ludzi w jednym zbiorowym podświadomym/nadświadomym umyśle, takie sny mogą przenikać do niektórych jednostek jako bardzo głęboko zakorzenione archetypy w ludzkości. Niektórzy twierdzą natomiast, zważywszy na ich częstotliwość i „jakość” że takie sny są prekognicjami – jednak przyszłość jest niezdeterminowana i nie należy zostawiać na takich snach ciężaru konceptualnego.
III

Post 09 paź 2010, 10:29

Mi się śni że wybiegam z domu i widzę zbliżające sie trzy trąby powietrzne.

Droga życia: 11
Typ: 2w1
Zodiak: Lew

Post 09 paź 2010, 10:37

Ja bardzo często będąc w polu kontinuum podczas śnienia widzę takie zjawiska. Te wiry powietrzne mają kolor zabrudzonego różu. Obserwuję je unosząc się nad powierzchnią ziemi w pozycji leżącej na plecach. Niekiedy także po rozgwieżdzonym niebie przemieszczają się gigantyczne tarcze planet "gazowych", do których czuję niebywałe przyciąganie, wręcz zasysanie.
Uzuli
Jesteśmy jednością

Imię: Robert

Post 28 paź 2010, 22:37

Trąba powietrzna może oznaczać zmiany dookoła Ciebie, a Twój spokój akceptację tych zmian. Spokój podczas trąby może być również związany z tym, że opierasz się zmianom dookoła Ciebie, wiedząc, że to dobra droga.

To taka jedna interpretacja, która przychodzi mi do głowy :)
Pozdrawiam,
S
Zapraszam wszystkich na mój serwis o snach - Sennik. Dowiedz się jak interpretować sny oraz poznaj symbole marzeń sennych.
seniusz

Imię: Sennik
Droga życia: 32

Post 01 lis 2010, 22:16

Zgadzam się,trąba powietrzna może symbolizować cały szereg zmian wokół Ciebie,w Twoim życiu. Nie zauważyłeś czegoś takiego na co dzień?
Tao-Universum Mężczyzna

Post 02 lis 2010, 15:14

Tak prawda "te"sny zazwyczaj przepowiadają zmiany...w rodzinie...
Avatar użytkownikakasandra Kobieta

Imię: kasandra
Droga życia: 33
Zodiak: strzelec

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”