Nie wiem, co powiedzieć. To, co było juz nie jest. Jaki sens mają zdania, kim i czym jestem, skoro na dobrą sprawe, nie wiem. Jestem ponoc wielka (takze fizycznie), ale poza tym jestem nikim, wędrowcem w klatce. Ciagle szukam, bo nie umiem znaleźć odpowiedzi w sobie..
Generalnie, mam dosć oświecenia, mam dosc tej pogmatwanej zewnetrznej wiedzy. Chce przejsć na emeryturę od wszelkich zewnetrznych informacji. Jaki to ma sens, skoro wszędzie wszystko pogmatwane, nawet nazwy sie nie zgadzają. czy oni sie wstydzą przyznac?
Mam dosć manipulacji i kolejnych guru. Chyba księga wiedzy ma racje - nie ma już guru. Sama jestem dla siebie guru. No tak, ale jakoś tak... nie wiem...
I tak to jest...
Tak, czy siak, witam wszystkich
Generalnie, mam dosć oświecenia, mam dosc tej pogmatwanej zewnetrznej wiedzy. Chce przejsć na emeryturę od wszelkich zewnetrznych informacji. Jaki to ma sens, skoro wszędzie wszystko pogmatwane, nawet nazwy sie nie zgadzają. czy oni sie wstydzą przyznac?
Mam dosć manipulacji i kolejnych guru. Chyba księga wiedzy ma racje - nie ma już guru. Sama jestem dla siebie guru. No tak, ale jakoś tak... nie wiem...
I tak to jest...
Tak, czy siak, witam wszystkich

-
adriel
podróżnik porzucając wiezienie - Imię: Inka
- Droga życia: 4
- Zodiak: koza
hej 
jasne, lepiej sie odciac od wszystkich zagmatwanych informacji i zaczac poszukiwania samemu.
Najlepsza odpowiedz jest w naszym wnetrzu.

jasne, lepiej sie odciac od wszystkich zagmatwanych informacji i zaczac poszukiwania samemu.
Najlepsza odpowiedz jest w naszym wnetrzu.
-
Jeżynna
polska jezyna lesna - Posty: 421
- Typ: 4w5
-
Tai-Chi-Chuan.pl
Tai Chi Chuan - Posty: 87
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Czasem owa "wiedza zewnętrzna" ma w nas włączyć "zapalnik", który naprowadzi nas na kierowanie się "wiedzą wewnętrzną", którą ma każdy z nas, ale najczęściej jeszcze nieuświadomioną ;) Czasem ta wiedza wewnątrz jest tak zaskakująca, że aż nie można uwierzyć, że jesteśmy tacy mądrzy :D
I standardowo - witam serdecznie i miłego przebywania na tym forum :)
I standardowo - witam serdecznie i miłego przebywania na tym forum :)
-
Ray88
- Imię: Łukasz
- Droga życia: 1
- Zodiak: Koziorożec
Witaj
-
Conan Barbarzynca
- Imię: Grzegorz
- Droga życia: 8
- Zodiak: Lew
Ray88 napisał(a):Czasem owa "wiedza zewnętrzna" ma w nas włączyć "zapalnik", który naprowadzi nas na kierowanie się "wiedzą wewnętrzną", którą ma każdy z nas, ale najczęściej jeszcze nieuświadomionąCzasem ta wiedza wewnątrz jest tak zaskakująca, że aż nie można uwierzyć, że jesteśmy tacy mądrzy
I standardowo - witam serdecznie i miłego przebywania na tym forum
Tak wlasnie myslałam...
Dzięki za uświadomienie sobie tego..
-
adriel
podróżnik porzucając wiezienie - Imię: Inka
- Droga życia: 4
- Zodiak: koza
Jak sama dla siebie jesteś guru to już nie jesteś w więzieniu 
Witam
Ray88 gratuluję tej mądrości w tym wieku
U mnie zapalnik zdetonował dopiero kilka dni temu...

Witam

Ray88 gratuluję tej mądrości w tym wieku

U mnie zapalnik zdetonował dopiero kilka dni temu...
- Awar