- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Szukam partnera sennego

Post 20 paź 2010, 00:56

Ohayoo. ^^

Na imię mi Mariusz i jestem z Poznania. LDkami na poważnie interesuję się od niedawna. Do OOBE zachęca mnie tylko jedna rzecz - coś totalnie niepewnego - niektórzy twierdzą, że przez OOBE można wedrzeć się komuś do snu. I to jedna z niewielu rzeczy która mine do tego stanu ciągnie.

Coś o mnie.. ymm. Nie potrafię sam powiedzieć kim właściwie jestem. W gruncie rzeczy to dla mnie problem. Jestem strasznie zmienny.

Tak czy inaczej.. dlaczego piszę ten post?
Szukam osoby, z którą na codzień będę mógł dzielić się sennymi doświadczeniami. Bym mógł komuś się popodniecać swoimi snami, a ta osoba okaże jakieś zainteresowanie. (większości nie obchodzą w ogóle sny - masakra ;D)

Wrzucam swoje gadu gadu.. 9017213 ... Szukam kogoś, z kim można walić całymi godzinami o snach.
Nargan Mężczyzna
Hyh..

Imię: Mariusz
Droga życia: 8
Zodiak: Ryba

Re: Szukam partnera sennego

Post 26 paź 2010, 13:45

Cześć :)

Tai Chi - Ścieżka zdrowia, długowieczności i sztuki walki

Polecam Starter FM Group - Kup starter i rozpocznij biznes z FM Group!
Tai-Chi-Chuan.pl Mężczyzna
Tai Chi Chuan

Post 26 paź 2010, 20:20

A myślałem już, że znalazł się ktoś. A tu spam..
Nargan Mężczyzna
Hyh..

Imię: Mariusz
Droga życia: 8
Zodiak: Ryba

Post 26 paź 2010, 21:53

Ja mogę ;d ale wolę e-mailowo albo w prywatnych wiadomościach na forum niż przez gg. Bo na gg okropnie dużo czasu schodzi na pitu pitu, ew. na zywo jesli jestes z warszawy :) ja też chetnie popitole o moich snach hihi :D
Słońce gorące

Imię: Alicja
Droga życia: 11
Typ: 7w8
Zodiak: Byk, Koza

Powrót do działu „Ludzie”