Miałem dziwny sen.Byłem w kościele z tyłu dziewczyna mnie obraziła to ja ją uderzyłem w twarz i we śnie są dwie wersje tego pierwsza to że padła martwa i potem ksiądz powiedział że dzisiaj na mszy zostało popełnione zabójstwo i poczułem że ksiądz chce mi jakoś pomóc a druga to taka że padła nieprzytomna a ja żałowałem że ją nie zabiłem.Tego snu nie po trafie zrozumieć.
Z góry dziękuje za odpowiedzi
Z góry dziękuje za odpowiedzi

-
Gabriel@
Prawda cie wyzwoli - Imię: Radosław
- Droga życia: 5
- Typ: 4w3
- Zodiak: Rak/małpa
Dobre 
I took a walk around the world to ease my troubled mind
I left my body laying somewhere in the sands of time
I watched the world float to the dark side of the moon
I feel there is nothing I can do
I left my body laying somewhere in the sands of time
I watched the world float to the dark side of the moon
I feel there is nothing I can do
-
zet
ka z www.obeforum.pl - Posty: 114
To jest pewnie kolejny z tych śmietnikowatych snów via umysł, które raczej nie mają większego znaczenia, no bo niby jakie znaczenie mógłby mieć taki sen : )
Może przydałby się jakiś oddzielny topic na takie sny, pojawiające się w takich snach elementy są niekiedy arcygłupie - mi sniło się dzisiaj m.in to że byłem w jakiejś galerii handlowej, w sklepie wypełnionym bębnami, niedaleko było stoisko z małymi elektrycznymi samochodzikami, a ja zadumałem się we śnie czy się zmieszczę do takiego bolidu oraz czy warto będzie tym publicznie jeździć, nawet nie zawracam sobie głowy wyciąganiem jakiś znaczeń z takich bzdetów : )
Może przydałby się jakiś oddzielny topic na takie sny, pojawiające się w takich snach elementy są niekiedy arcygłupie - mi sniło się dzisiaj m.in to że byłem w jakiejś galerii handlowej, w sklepie wypełnionym bębnami, niedaleko było stoisko z małymi elektrycznymi samochodzikami, a ja zadumałem się we śnie czy się zmieszczę do takiego bolidu oraz czy warto będzie tym publicznie jeździć, nawet nie zawracam sobie głowy wyciąganiem jakiś znaczeń z takich bzdetów : )
- III
:D:D:D haha... moja odpowiedź warto! Kup sobie taki bolid i zabierz mnie na dziką przejażdzkę :D
A co do tego zabójstwa - nom, ja też myślę, że lepiej po prostu się pośmiać z tego snu i nie szukać w nim znaczenia :). Myśl o dobrych snach :)
A co do tego zabójstwa - nom, ja też myślę, że lepiej po prostu się pośmiać z tego snu i nie szukać w nim znaczenia :). Myśl o dobrych snach :)
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
luth napisał(a):Kup sobie taki bolid i zabierz mnie na dziką przejażdzkę![]()
Z Tobą wybrałbym się nawet papierową rakietą z IKEI na drugą stronę księżyca, aby zwiedzać tam bazy szaraków : D
- III
<turla się wydzielając chmury różowozłotych wibracji :D:D>
bazy szaraków, yee! :D:D
Kolega od zabójstw w kościele może by zechciał nam towarzyszyć jako bodyguard:D
bazy szaraków, yee! :D:D
Kolega od zabójstw w kościele może by zechciał nam towarzyszyć jako bodyguard:D
Słońce gorące
-
luth
luth napisał(a):bazy szaraków, yee!:D
I co sie cieszysz? I tak pójdziesz przodem na przynęte, haha : D
- III
Nie!:D Przodem damy Gabriel@ :D w razie czego zdzieli z plaskacza zuego szaraczka i mu urwie główkę;(. Ja się schowam za Twoimi plecami aby tego nie widzieć, bo już mi się smutno zrobiło jak o tym pomyślałam... :D....
XD........ <turlu turlu>
Gabriel tylko nie odbierz tego co piszę jako drwin, piszę to z ogromną sympatią do Twojej istoty aby rozluźnić Twoją spinę związaną z tym niewinnym absurdalnym snem :D
XD........ <turlu turlu>
Gabriel tylko nie odbierz tego co piszę jako drwin, piszę to z ogromną sympatią do Twojej istoty aby rozluźnić Twoją spinę związaną z tym niewinnym absurdalnym snem :D
Słońce gorące
-
luth
Formacja zwana tu merkaba byłaby bezpieczniejsza niż twór konstrukcyjny, papierowy meblopojazd z etykietą IKEA, powstały z trocin w państwie Szwecja. Przeglądając kontinuum nie stwierdza się na szczęście produkcji dysków antygrawitacyjnych w "przyszłości" przez to IKEA.
W kwestii kłębowisk myślowych negatywu - większość tak zwanych świątyń jest zbiorowiskami takich kłębowisk.
W kwestii kłębowisk myślowych negatywu - większość tak zwanych świątyń jest zbiorowiskami takich kłębowisk.
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
- Imię: Robert
luth napisał(a):Ja się schowam za Twoimi plecami aby tego nie widzieć, bo już mi się smutno zrobiło jak o tym pomyślałam.......
O jeju ; ( Nie martw się, zabierzemy melisę dla Ciebie, oraz swoją drogą rumianek dla mnie, to sobie nogi w nim wymoczę w wolnej chwili ; (
Ok, ok - koniec pieprzenia, bo zaraz przyjdzie czerwony (ze złości?) Til i uraczy nas jakąś werbalną reprymendą ; )
Dobranoc : )
Edit: Joł, joł Uzuli ; D
- III
Uzuli jak miło Cię widzieć, stęskniłam się za Tobą :)
Przecież nie ma bezpieczniejszego pojazdu niż papierowa rakieta z Ikei :D!!!
Dzisiaj rozlewam się kolorem niebieskim w stopniu nader intensywnym i pitu pitu nie może powstrzymać nawet majestat i władza czerwonego Tilla młihihi...
PS: "oraz swoją drogą rumianek dla mnie, to sobie nogi w nim wymoczę w wolnej chwili ; (" - to mnie autentycznie powaliło :D XD.. dobranoc..
Przecież nie ma bezpieczniejszego pojazdu niż papierowa rakieta z Ikei :D!!!
Dzisiaj rozlewam się kolorem niebieskim w stopniu nader intensywnym i pitu pitu nie może powstrzymać nawet majestat i władza czerwonego Tilla młihihi...
PS: "oraz swoją drogą rumianek dla mnie, to sobie nogi w nim wymoczę w wolnej chwili ; (" - to mnie autentycznie powaliło :D XD.. dobranoc..
Słońce gorące
-
luth
Taki sen może oznaczać złość,wg mnie podświadomie cały czas jesteś zły na swoją dziewczynę i chcesz się wyładować. Nie pokłóciliście sie czasem ostatnio?
-
Tao-Universum
Dwie wersje snu to ciekawa sprawa.
Czasami po obudzeniu się, podczas notowania nie mam pojęcia co napisać, ponieważ przeżyłem sen dwa razy.
Co do tematu.. no.. fajnie. ale co w związku z tym? Liczysz na jakaś wróżbę, interpretacje? ;]
Czasami po obudzeniu się, podczas notowania nie mam pojęcia co napisać, ponieważ przeżyłem sen dwa razy.
Co do tematu.. no.. fajnie. ale co w związku z tym? Liczysz na jakaś wróżbę, interpretacje? ;]
-
Nargan
Hyh.. - Imię: Mariusz
- Droga życia: 8
- Zodiak: Ryba